Hogyan lehet gyorsan és fájdalommentesen elosztani az új cipőket?


Az új cipőjét még nem sikerült alkalmazkodnia a lába formájához? Úgy érzi, hogy túl merev, és a járás fájdalmat és dörzsölést okoz? Ne aggódj! Bár általában türelemre van szükség ahhoz, hogy újonnan érkezőt kényelmessé tegyük, ismerjük a hatékony és fájdalommentes módszereket, amelyekkel gyorsan elengedhetjük cipőjét. Kezdjük el!

Új cipő hólyagok nélkül? Lehetséges!

Az új cipő vásárlása az egyik legélvezetesebb pénzköltési lehetőség. Minden bizonnyal gondosan választja meg minőségüket és megjelenésüket, egyedi stílusához igazítva. Meggyőződésünk, hogy Ön is kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyük őket. Élvezheti új vásárlását, amíg...

Amikor felveszi őket az első sétára, kiderül, hogy valószínűleg nem erre való. Az első horzsolások, hólyagok arra késztetik az embert, hogy minél előbb megszabaduljon tőlük. Szerencsére nem olyan rossz, mint amilyennek látszik! Ismerjük a bevált módszereket, amelyek segítségével gyorsan és fájdalommentesen veheti fel és vegye le új cipőjét.

Keresse meg a fájó foltokat, és megfelelően hidratálja őket

Vegyen fel új cipőt, és sétáljon vele a házban, ameddig csak lehet. Körülbelül egy óra múlva látni fogja, hogy lábának mely pontjai vannak leginkább kitéve a kellemetlen súrlódásnak. Ez az, ami hólyagosodást okozhat. Miután megtalálta ezeket a helyeket, a megfelelő hidratálás kulcsfontosságú. Lábkrémre vagy vazelinre lesz szükséged. Nedvesítse meg a lábát naponta többször, ügyelve a korábban azonosított pontokra. A száraz lábon nagyobb valószínűséggel alakulnak ki fájdalmas hólyagok.

Ezenkívül ne felejtse el rendszeresen hámozni a lábát. Így megszabadulsz az elhalt hámsejtektől, az általad használt készítmények pedig hatékonyabban szívódnak fel. Így vízhólyagok nélkül állsz a lábad felé!

Bónusz: A hidratált és megfelelően ápolt lábak gyönyörű megjelenéssel jutalmazzák meg!

Használjon izzadásgátlót, hogy megakadályozza a lábai izzadását

Az izzadt láb tökéletes környezet a hólyagosodáshoz. Ennek elkerülése érdekében ne felejtsen el lábizzadásgátlót használni. Izzadásgátló krémek és talkumok is kaphatók a drogériákban és a patikákban. Válassza ki az Ön számára legkényelmesebb formát, és szüntesse meg a láb hyperhidrosis problémáját. Ennek köszönhetően egy lépéssel közelebb kerülhet az új cipők fájdalommentes forgalmazásához.

Hideg napokon vegyen fel egy pár zoknit

Bár ez a módszer nem működik különösen jól tavasszal vagy nyáron, a hideg napokon ragyogó eredményeket hoz. Nincs más dolgod, mint felvenni egy pár vastag zoknit, amely a kiegészítő rétegnek köszönhetően kevésbé lesz kitéve a dörzsölésnek.

Bónusz: Egy extra pár zokni segít még gyorsabban kinyújtani új cipőjét.

Ha forró nyár közepe van, a zokni is nagy segítségünkre lehet! Mindig viselje őket, amikor új cipőket próbál kiosztani otthonában. Viselje őket, amíg jól érzi magát.

Kerülje a fűzők meglazítását

Csábít az új tornacipőd fűzőinek meglazítása? Gondolod, hogy ez több teret ad a lábadnak? Nem is lehetne nagyobb baj! 

A túl lazán befűzött cipők súrlódást okozhatnak, amelyet meg kíván akadályozni. Ne feledje, hogy minél szorosabbak a fűzők, annál gyorsabban válik szét a cipő.

Ne add fel az új cipő viselését

Ha hatékonyan szeretné eladni új cipőjét, ne feledje, hogy ez egy fokozatos folyamat, amely türelmet igényel. Tudjuk, mennyire szeretné megmutatni új szerzeményeit a világnak. Szerencsére nem kell lemondani egy frissen vásárolt cipőről. Olyan helyekre tegye fel, ahol nem kell hosszú ideig állnia vagy járnia. Ideális az orvoshoz való sorban álláshoz. A lábad által keltett hő hatására megnyúlnak, hogy illeszkedjenek az alakjukhoz.

Érdemes azonban magunkkal vinni egy tartalék kényelmes cipőt, ami vészhelyzetben jól jön.

Hogyan lehet megszabadulni a hólyagoktól?

Ha mégis fájdalmas hólyagok vannak a lábán, ne próbálja kipréselni őket. Ha nagyon bosszantóak, fertőtlenített tűvel szúrja ki a buborékot. Így megszabadulsz a benne lévő folyadéktól. Semmilyen körülmények között ne húzza le a maradék bőrt. Ő az, aki megvédi a lábad a gyógyulás során. Használhat speciális tapaszt is, amely megvédi a hólyagot, és biztosítja a szükséges védelmet az esetleges fertőzésekkel szemben.

Az új cipőknek nem kell ébren tartaniuk éjszaka. Ha vásárlásukat különleges alkalom is kíséri, érdemes elég korán elkezdeni a nyújtás folyamatát, hogy elkerülje a kellemetlen meglepetést egy számodra fontos napon. Feltétlenül nézze meg a szűk cipő beszerzésének egyéb módjait is, amelyeket egy másik cikkben ismertettünk.