Hogyan lehet gondoskodni arról, hogy a velúr cipő az idő múlásával tökéletes legyen?

Szarvascipő impregnálása - legyen óvatos

A velúr cipő esetében azonnal oda kell kezdenünk a gondozást. Az impregnálást leginkább az érzékeny anyag védelmét célzó első feltételezés előtt kell megtenni. Használunk erre a célra egy speciális készítményt - kérje meg az eladót, hogy válassza ki a megfelelő terméket. Az impregnáló réteg célja, hogy megvédje a velúr vizet és szennyeződéseket. Ne feledje azonban, hogy elegáns szivattyúink, vagy lágy mokaszinjaink nem a pocsolya körüli futásra készültek!

A megfelelő tisztítás az alapja a velúr gondozásnak

Minden feltételezés után megtisztítjuk a cipőt a velúrból. Erre a célra egy gumi kiemelkedésekkel ellátott speciális kefét használunk. Feladatuk a szennyeződés eltávolítása, és feladatuk az olasz felszedése is, amely szarvasbőrből áll. Ennek köszönhetően a cipő felülete jól megtisztul és felfrissül, és az emelt nap jól néz ki. Különböző módszerek vannak a foltok eltávolítására a velúrból. Megpróbálhatjuk kiküszöbölni a kis foltokat elasztikus szalaggal, amely egy speciális kocka, amely a velúr tisztítására szolgál. Jó megoldás lehet egy professzionális folttisztító beszerzése is, amelyet speciális kefével felhordunk a festett felületre. Emlékezzünk arra, hogy az interneten sok otthoni módszert találunk a velúr cipő hatékony tisztítására, kezdve a víz szappanszirmokkal való vízben való áztatásával, a tej dörzsölésével és a kenyérhéjjal történő dörzsöléssel. Ha azonban azt akarjuk, hogy a cipők hosszú ideje esztétikusak maradjanak, használjunk velúr kozmetikumokat, és ne hagyjuk ki a kötelező tisztítást minden egyes feltételezés után.

Néhány szabály a velúr kezelésével

A nedves velúr cipő mindig kiszárad a hőtől és a naptól - elpusztíthatják az anyagot, és visszafordíthatatlanul elszíneződhetnek. Tegyünk cipőt újságokba, hagyjuk az ajtószárnyra és hagyjuk, hogy a papír felszívja a vizet. Az egész folyamat felgyorsítható, gyakran újságok cseréjével. Sáros cipő, sárral szennyezett, hagyja megszáradni. Bármely idő előtti fellépés okozhatja, hogy a szennyeződés dörzsölje be a velúr felületét, és csúnya foltok képződését okozhatja. A szennyeződést minden bizonnyal könnyebben lehet eltávolítani kefével, ha a felület száraz - csak óvatosan törölje le. Ne felejtsen el egy pár szabályt feltenni egy fel nem használt párba, amelynek köszönhetően a cipő szép formában marad. Divatos velúr cipő, ideális a munkához és a mindennapi élethez ButyModne.pl.

A velúr bőrből készült cipő kényelmes és jól néz ki, ezért érdemes a szekrényben tartani legalább egy divatos pár - pumpát, szandált, cipőt vagy mokaszinot. A megfelelő gondozás a legfontosabb, és néhány egyszerű szabály emlékezetével a cipőink hosszú ideig jól viselnek, és jól mutatják őket.