Hogyan kell kezelni a kényelmetlen lábbelit?


Néha a cipővásárlás nem bizonyul kielégítőnek. Még akkor is, ha a cipő megfelel esztétikai igényeinknek, kényelmetlennek bizonyulhat viselése során. Kíváncsi vagy, hogyan kell kezelni a kényelmetlen lábbelit? Akkor nézze meg útmutatónkat, ahol 5 gyakorlati tippet mutatunk be!

Tippek - hogyan vegye fel új cipőjét ...

  1. Rúgja le a cipőjét

Új magassarkú egy barát esküvőjére? Vagy talán cipő a hegyekben? Ha különleges alkalomra vásárolt cipőt, mindenképpen adja el az esemény előtt. Ne írja le őket azonnal. Javasoljuk, hogy néhányszor tegye fel őket a ház körül vagy sétáljon. Ennek köszönhetően a láb formájához igazítja őket, letöri őket, és csökkenti annak kockázatát, hogy legközelebb elcseszik. Mindig választhat egy B tervet, és vastag zokni fölött szorosan illeszkedő modellt viselhet, vagy megkérhet egy kissé nagyobb lábú embert, hogy viseljen néhányat. Ezután a cipő elromlik és kényelmesebb lesz.

  1. Használjon cipőtalpbetétet

Ez az egyik legnépszerűbb megoldás. Ha a lábbeli nem illeszkedik jól a lábához, túl laza vagy nem megfelelő formájú - tegyen fel megfelelő talpbetétet a cipőhöz. Válasszon olyanokat, amelyek tökéletesen harmonizálnak a lábbelikkel - nem lehetnek hajlítók, hullámosak vagy kiemelkednek. Az anyag is fontos. A melegebb napokra báránybőr modelleket vagy gélbetéteket ajánlunk, míg ősszel és télen a vastagabb változatok a jobbak - például nemezből, gyapjúból vagy alumínium szivacsból. A tökéletesen illeszkedő talpbetét a siker kulcsa, ha kényelmet szeretne nyújtani a lábának.

  1. Fél talpbetét és sarok is megoldás lehet

Mindenkinek saját preferenciái vannak a cipőkkel kapcsolatban, és más modellek garantálják a kényelmet. Ha a talpbetét nem garantálja a kényelmet, akkor szükség lehet egy olyan megoldásra, amely megfelelően támogatja a lábfejét vagy a sarkát. Ebből a célból javasoljuk a félbetét és a sarokpárna ellenőrzését. Ezek különösen népszerűek azoknál a nőknél, akik szeretnek magas sarkú cipőt viselni. Sajnos a láb ilyen elhelyezése gyakran fájdalmat okoz a lábközépcsontban, ami a megfelelő támasz hiányának következménye. Érdemes nyúlni a fél talpbetéthez is, különösen vékony talpú cipővel, amely jól párnázza a lábat járás közben. És hogyan kell kezelni a kényelmetlen lábbelit, ha éles élek fájnak? Ha a cipő például kemény bőrből készül, összenyomhatja az Achilles -ínt, és kényelmetlenséget okozhat, ezért hasznosak a sarokbetétek. Ezek felemelik a láb egy részét, így a lábbeli széle kevésbé érzékeny helyen van.

  1. Cipőtörés egy cipésznél

Ez a módszer nagyon népszerű, ha kissé kicsi cipőt vásárol, vagy ha a talpbetét hossza kiegyensúlyozatlan mindkét lábnál. Ezután elegendő megparancsolni a cipésznek, hogy törje le a cipőt, hogy beállíthassa azokat a kívánt méretre - körülbelül a felére. A feltétel azonban az, hogy bőrcipőnek kell lenniük. Ezután lehetőség van rájuk az ún utoljára, hogy elválnak. Más anyagok nem lehetnek érzékenyek az ilyen kezelésekre, sőt károsodhatnak. A projekt költsége kicsi - néhány vagy egy tucat zloty között, és a hatás kielégítheti Önt.

  1. Nyújtó spray cipőkhöz

A kényelmetlen cipők kezelésének másik módja egy speciális spray. A kémiai keveréknek át kell hatolnia a szövetszerkezeteken, meg kell tágítania azokat, és kényelmesen kell viselnie a cipőt viselése közben. A permetező hordágy alkoholból, vízből, speciális lágyítóból és ápolószerből áll. Itt azonban ismételten rámutatunk arra, hogy ez a módszer a természetes bőr esetében is működni fog. A spray -k minden típusú durva és sima bőrre alkalmasak, de nem szabad lakkozott bőrön használni. A használat módja egyszerű - permetezi a cipőjét, tegye fel a lábára, és viseljen legalább 30 percet. A készítménnyel megnedvesített anyagok nyújtva vannak, és pontosan illeszkednek a lábbelihez.

Reméljük, hogy tippjeink hasznosnak bizonyulnak, és most könnyen kezelheti a kényelmetlen cipők problémáját. Ne felejtse el megmérni a zoknit, amelyet általában visel, és válassza ki a táblázat szerinti méretet. Ha azonban már vannak kényelmetlen cipői az erőforrásokban - kövesse tanácsainkat, és talán a helyzet orvosolható. Sok szerencsét!