Hogyan kell csizmát viselni? Három javaslat a divatos stilizációkhoz


A csizma hosszú évek óta divatsiker. Nehéz elképzelni egy női ruhatárat ilyen típusú lábbeli nélkül. Elegánsnak tűnnek, kényelmesek és szinte bármilyen stílushoz jól illeszkednek. A hölgyek ruhákkal, szoknyákkal, farmerrel, elegáns nadrággal és még sportruhával is felveszik őket. Három javaslatot mutatunk be a divatos stilizációhoz csizma használatával!

Csizma - miért olyan népszerűek?

Az őszi és téli szezon megköveteli, hogy ruhatárunkat kissé melegebbre cseréljük. Ugyanez vonatkozik a cipőkre is. Az egyik divatjavaslat, amelyet a nők leginkább értékelnek női csizma. Ezek különböző formákat öltenek - a klasszikus Chelsea csizmától a cowboycsizmán, túracipőn, meleg tornacipőn át a magas sarkú csizmáig. Sokféle változat létezik, így nem csoda, hogy a hölgyek szeretik az ilyen típusú cipőket - mindenki talál magának valamit. Sőt, szinte bármilyen stílusú cipőt viselhet ilyen cipővel. Nagyszerűen mutatnak elegáns kombinációkkal, valamint alkalmi vagy sportos kombinációkkal kombinálva. A csizmák előnye a viszonylag alacsony áruk is - divatos példányokat vásárolhat a KeeShoes -on körülbelül 70 zlotyért. Kíváncsi vagy, hogy melyik modellt válasszuk? Ismerje meg a csizma viselésére vonatkozó javaslatainkat - talán megkönnyíti a vásárlási döntést!

Hogyan kell csizmát viselni - ismerjen meg három divatjavaslatot

  • Elegáns stílusú csizma - ha fontos kiruccanáson szeretne elegánsnak tűnni, vagy üzleti öltözködési kötelezettsége van, javasoljuk, hogy válasszon klasszikus Chelsea csizmát - lapos vagy magas sarkú cipőt. Talán tetszeni fog nekik fekete bokacsizma az F156-2 oszlopon vagy csizma Caprice 25433 csapokkal. Ezt a fajta cipőt viselheti ruhával, szoknyával, elegáns nadrággal vagy női öltönyrel. A csizma jól mutat elegáns kabáttal kombinálva, de kabáthoz is viselheti. Minél klasszikusabb modellt választ, annál több ruhához fog tökéletesen passzolni. Ha azonban extravagánsabb modellt választ, pl. piros szigetelésű csizma a G-7656 oszlopon - legyen óvatos a színek és minták kiválasztásakor.
  • Alkalmi csizma - az alkalmi kombinációk csizmával az elmúlt évek slágerei voltak. Szinte mindig viselhet ilyen típusú cipőt - dolgozni, moziba, sétálni, vásárolni vagy akár bulizni. Amikor a balerinák, espadrillák és szandálok szezonja véget ér, érdemes klasszikus csizmát viselni. Ha szegecsekkel és csatokkal ellátott csizmát választ, amelyek ebben a szezonban nagyon divatosak, mint pl Bestelle fekete rock csizma, kombinálhatja őket fekete csövekkel vagy barátokkal, és felvehet egy kabátot vagy kedvenc kabátját. Ha színes másolatot választ, pl. Jó stílusú piros bokacsizma, felvehet divatos szoknyát vagy kedvenc ruháját. A legjobb, ha fekete vagy sötétkék kabátot választasz a tetejére. Viszont az ilyen cipők Női lapos csizma zöld 99-110 Olive Sikeresen kombinálja kedvenc farmerével és meleg kabátjával!
  • Sportcsizma - egészen a közelmúltig a csizmát csak az elegáns változathoz társították. Ma azonban az ügyfelek igényeire reagálva sportosabb változatban is kaphatók, így sikeresen viselheti őket leggingsekkel vagy sportnadrágokkal. Például cipő Ugg Mini Bailey Bow Ii W 1016501-BLK olyan típusú csizma, amelyet még a befolyásolók is viselnek sportruhában. Párosítsa ezt a fajta cipőt kedvenc, kényelmes nadrágjával és meleg kabátjával, és divatos megjelenése stílusos és mindenekelőtt kényelmes lesz! Ön is kedvelheti őket szigetelt rózsaszín cipők TL135-3amelyet leggingssel viselhetsz és bennük rohanhatsz az edzésre. Ennek ellenére farmerrel vagy sportnadrággal is jól fognak kinézni.

Mit kell figyelembe venni csizma vásárlásakor?

Megmutattuk, hogy hányféle csizmát talál a kínálatban. Azonban kétségei lehetnek azzal kapcsolatban, hogy mindegyik megfelel -e Önnek. Ha karcsú alakja és hosszú lába van, a laza felsőrészű csizma lesz a legjobb választás - hangsúlyozni fogják előnyeit. Ha Önnek és barátjának rövid lába van, azt javasoljuk, hogy illessze hozzá a magas sarkú bokacsizmát, amely optikailag meghosszabbítja azokat. A karcsú borjak esetében a hölgyek megengedhetik maguknak az őrület csipetkét - válasszanak díszítéssel ellátott csizmát (pl. Rojt, cipzár) és színes változatban. Másrészt, ha kissé masszívabb borja van, válassza a klasszikusokat - az illeszkedő felsőrész és az azonos színű nadrág karcsúbbá teszi a borjút. Ugyanez fog történni, ha függőleges csíkos bokacsizmás modellt választ.

Mint látható, a csizma egy nagyon sokoldalú lábbeli. Gyakorlatilag bármilyen alkalomra és különféle stílusokra felveheti őket. Javasoljuk, hogy ismerkedjen meg a KeeShoes online áruház kínálatával, ahol divatos csizmamodellek egész sorát találja, és könnyedén hozzáigazíthatja stílusához. Sikeres vásárlást!