Gyerek iskolai cipő - mit válasszon, mire van szüksége?

Az iskolai cipő nagyon fontos része a szeptemberi laikusnak. Bár a szülők és a gyermekek figyelme az iskolatáskákra összpontosít, a jegyzetfüzetek, valamint a ceruzatok, a cipők és a ruházat szintén szükségesek. Nem minden szülő végül tudja, milyen cipőt válasszon kisgyermeke vagy tinédzser számára, aki új iskolába vagy új osztályba jár.

Cipőre nem csak az iskolába járáshoz, hanem az iskolában és a pályán is szükség van. Gyakran általános követelmény, hogy a gyermeknek két pár cipő legyen - az egyik jellemzően sportol, a másik általában a folyosón sétálni és az osztályokra jár. És mi van a gyerekekkel?

Kisgyermekek - óvodai cipő

Az óvodáskorú gyermekek cipőinek elsősorban tartósnak és kényelmesnek kell lennie, és illeszkednie kell a folyamatosan növekvő lábhoz. Nincsenek olyan csipkék, amelyeket játék közben meg lehet oldani, és gyermekeinknek egyszerűen csak magukat sérülhetnek meg. A tépőzáras kötőelemek sokkal jobbak, ami nem okozhat ilyen balesetet. A tépőzárat csipkékkel is kombinálhatja - akkor biztosak vagyunk abban, hogy nem oldódnak meg ilyen könnyen. Jó, ha a lábbeli jó minőségű. Ennek köszönhetően az arány megfelelően fejlődik, és ez nagyon fontos.

Jó az óvodában feltenni a kérdést, hogy melyik cipő lesz a legmegfelelőbb. Előfordul, hogy az ágak inkább cipő, világos talppalmert nem rajzol parkettákat, és alkalmas ilyen gyerekeknek.

Általános iskola - mindenre jó cipő

Az iskolában a cipő nagyon fontos nem csak az iskolai folyosón való járáshoz, hanem a testnevelési órákhoz is. A cipő nem csúszhat egy speciális oszlopra, és nem is húzhatja. Sok tanár és szülő szerint a hagyományos cipők, amelyek semmilyen felületet nem karcolnak, a legjobban működnek. Fontos azonban a gyermek kényelmes helyzete - ha folyamatosan növekvő aránya sokkal jobb megoldásokra, például jól profilozott sportcipőre szorul, érdemes a lehető legtöbbet kihozni ebből a választásból.

Üzletünkben számos jó megoldást talál. Csak annyit kell tennie, hogy megnézed gyermek osztályhogy megtalálja gyermekének a tökéletes cipőt. Siess! Külön kedvezménnyel rendelkezünk, amelyet a következő két hétre készítünk elő - a szabadság utolsó hete és az iskola első hete változatosabb lehet! És ez segít a cipők kiválasztásában -15% -os promócióval. Csak annyit kell tennie, hogy használja az alábbi képen megadott kódot!