Glany - ifjúsági megjelenés egy női kiadásban?

A Guanyokat elsősorban az ifjúsági mozgalmakhoz kötik, nem teljesen nőiesek - éppen ellenkezőleg. A csizma azonban, mint esőcipő, tökéletesen helyettesítheti a csizmát és a csizmát, amelyekre még mindig meleg. Jelenleg sokat láthatunk érdekes pár cipőez felhívja minden nő figyelmét. Miért?

A "vastag" -ra gondolva láthatunk egy fekete, elég nagy cipő látványát, amely a boka mögött, és még ennél is magasabb a térd alatt. Eközben ezek a nőies verziók, amelyeket a 2018 őszi szezonjában népszerűsítenek, képesek meghódítani a szívet ... színesben, nyomtatott formában és még javítással is.

 

Dobozok - nem csak fekete, nem csak fehér

A karbonátok női változata, vagy a beépített fűzős csizma inkább hegyi csapdába esik, mint nehéz katonai cipő. Időközben a karbonát jobban teljesít egy sétát a Krupówki-on, mint a lengyel hegyek tetejére irányuló felvonulás során. A színes cipők a jelenlegi szezon slágerei. Nem csak a fekete, a fehér vagy a vörös cipőt választhatja, hanem a rózsaszín vagy a fekete cipőt is nyomatokkal különféle érdekes képek. Ezenkívül ezek a cipők nemcsak színesek. Gyakran különböző alkalmazásokkal rendelkeznek, amelyek egy nőt kiemelnek a tömegből. Ezek az alkalmazások nagyon változatosak. Ezek lehetnek foltok szívvel, koponyákkal, hajókkal, valamint speciálisan redőzött, kiegészítő bőr, amely mindenki számára vonzza.

Mit kell viselni szént?

Megkezdjük kabátok és dzsekik viselését. A nőies kiadásban szereplő Glany nem csak a különféle kabátokhoz illik, hanem hosszabb, egyszínű kabátokhoz is. Sárgaréz lábbeli hangsúlyozza a nőiességet, adva neki kissé szükséges karomot. A karom láthatóbbá tétele érdekében fektessen be egy meleg pamutszoknyaba - az üveggel a női önbizalom nagyszerű szimbólumává válik. Ez egy jó választás azoknak a nőknek, akik értékelik a ruhák nőies részeit, ugyanakkor nem csak romantikus stílusban akarnak öltözni. A ruházatot is érdemes permetezni, főleg amikor a városba megy - egy érdekes színű szén elegáns ruha jobban működik, mint a kifinomult magas sarkú cipő.