Főszerepben: virágos ruha. Ellenőrizze, hogy melyik cipő illik hozzá


A virágminták világszerte belopták a nők szívét. Ezen biztosan nem szabad meglepni senkit! Végül is a virágmotívum rendkívül romantikus, nőies és hihetetlenül bájt ad. Virágos ruhák viselésekor nem kell a lányos stílusra korlátozódnia. Akár fergeteges megjelenést is létrehozhat katonai stílusú nehéz csizmákkal. Nézze meg, milyen cipő illik a virágos ruhához, és merítsen ihletet a kész stilizációkból!

Néhány ok, amiért szeretjük a virágos ruhákat

A virágos ruha kétségtelenül kell minden divatos nő gardróbjában. Ez a minta rendkívül romantikus, nőies, és varázst adhat bármilyen stílushoz.

A virágmotívum kiválóan alkalmas különféle eseményekre - a város utcáin tett sétától, a barátokkal való kávézáson át a randevúzásig vagy egy hosszú irodai napig. Egy ruha sok alkalomra kétségtelenül olyan érv, amely megszólítja Önt, amikor még csak a vásárlásán gondolkodik. 

És ami a legjobb, a virágos ruha formázása nagyon egyszerű. Nem kell más, mint egy kabát vagy katana, divatos ékszerek és megfelelően hozzáillő cipő, hogy változatos arcokat kölcsönözz neki. A nehéz csizmák lendületes hatást keltenek, a bőrcipők pedig retro stílust adnak felszerelés.

Virágos ruha egész évben

Bár a virágos minták tökéletesnek tűnnek tavaszra, egy virágos ruhát egész évben viselhetsz. Kombinálja ősszel húsos, bő pulóverekkel és csizmákkal, télen meleg kabátokkal és csizmákkal, nyáron pedig vegye fel kedvenc papucsát vagy szandálját.

Konkrét inspirációra van szüksége? Jó helyre jöttél! Önre való tekintettel összegyűjtöttük őket egy helyen. Olvassa el, és nézze meg, melyik cipő áll a legjobban egy virágos ruhával különböző alkalmakra.

Milyen cipő illik egy virágos ruhához?

A virágos ruhához lábbeli kiválasztása nem különösebben bonyolult feladat. Csak egy kulcsfontosságú szabályt kell emlékezned – minél kevesebbet, annál jobb. A lényeg, hogy a ruha vezérmotívumát semmilyen módon ne szakítsák meg kiegészítők. A mintás cipő teljesen rossz ötlet!

Emellett minden trükk megengedett. Választhat a klasszikus megoldások mellett, és választhat finom, kerek vagy hegyes orrú balerinákat. Ha fontosnak tartja a kényelmet, viseljen virágos ruhát fehér tornacipővel. A sportos elegancia végleg a divat kánon részévé vált, és semmi sem utal arra, hogy ez változna. Kifinomultabb megjelenésre vágysz? Ha tetszik a stílushatás rossz lány, viseljen lányos virágos ruhát nehéz csizmával. Inkább nőies változatban szereted magad? Fogadjon a sarkakra vagy a szivattyúkra.

Próbálja meg elkerülni a lábak optikai megrövidítését. A bokáig érő sötét csizma nyitott szárral kombinálva kissé elsöprőnek tűnhet. Ebben az esetben jobb, ha a bőr színéhez hasonló árnyalatú cipőt választunk. Ennek köszönhetően megszakítás nélküli függőleges vonalat hoz létre, és a lábak hatását kelti az ég felé, függetlenül attól, hogy magassarkút vagy lapos cipőt visel.  

Merítsen ihletet! 3 kész ruha virágos ruhával

Most, hogy tudja, milyen hibákat érdemes elkerülnie, és mire kell figyelnie, amikor cipőt választ egy virágos ruhához, itt az ideje egy kis inspirációnak. Elkészítettünk 3 kész stilizációt, amelyek különféle alkalmakra működnek. Kész? Kezdjük!

Elegáns virágos ruha

A virágos motívumú sötétkék maxiruha remek választás bulikra, ünnepekre. Keresztelő, esküvő, esetleg házassági évforduló? Nem számít, milyen nagy alkalomról van szó, könnyen elegáns megjelenést érhetsz el, ha ezt a ruhát klasszikus pumpákkal, aranyláncos kézitáskával és arany ékszerekkel kombinálod. 

Hideg napokon a klasszikus magassarkút sikeresen helyettesíthetjük stílusos csizmákkal. Ne felejts el felvenni egy melegebb kabátot! Ellenőrizze, hogy melyik cipő illik ehhez a készlethez:

- magassarkú rózsaszín púder árnyalatban

- fekete pumpák alacsony sarkon

- szürke, megkötött tűk nyitott sarokkal

- bőr, barna női csizma

- fekete magas sarkú csizma

Mindennapi virágos ruha

Inspirációt keresel, hogy virágos ruhát viselj kevésbé kifinomult alkalmakra? Állítsd be katanával és kényelmes cipővel. Attól függően, hogy milyen kedved van, tökéletesek lesznek a kényelmes balerinák, a kényelmes tornacipők vagy a klasszikus tornacipők.

Látod, milyen egyszerű? Ismerje meg kedvenceinket:

- bézs bőr laposok

- fehér tornacipő szürke betétekkel

- klasszikus fehér tornacipő

- bézs színű tornacipő az emelvényen 

Rossz lány virágos ruha

A nagyon lányos nyomtatás nem csak a visszafogott stilizációknak van fenntartva. A merész kiegészítők kiválasztásával egy szempillantás alatt karmokat ad ehhez a stílushoz, és kifejezi egyéni stílusát. Párosíts egy virágos ruhát egy rövid bőrdzsekivel, húzd magas kontyba a hajad és viselj nehéz csizmát. Íme néhány javaslat, amely tetszeni fog:

- kontrasztos fekete-fehér csizma

- bézs színű bokacsizma lánccal

- bézs színű platformcipő

- fekete, lakkozott bovver csizma

Látod, a virágos ruha cipőjének kiválasztása nem különösebben bonyolult. Játssz a divattal, igazítsd a stílust az alkalomhoz, és fejezd ki egyéni karakteredet.

Látod, a virágos ruha cipőjének kiválasztása nem különösebben bonyolult. Játssz a divattal, igazítsd a stílust az alkalomhoz, és fejezd ki egyéni karakteredet.