Főszerepben: platformcipő. Fedezz fel stílusötleteket


A platform cipő nem megy ki a divatból! Cipők, tornacipők, espadrillák, szandálok... Szinte minden típusú cipő jól mutat egy ilyen platformon, ráadásul karcsúsítja az alakot. Kíváncsi vagy, mivel viselj platformcipőt, hogy jól nézz ki? Bevált stílusötletekkel készültünk!

Miért szeretjük a platformcipőt?

A platformcipők egyenesen a 90-es évek trendjei, amelyek ismét meghódítják a divatvilágot! Nem meglepő, hogy a nők még mindig szeretik őket. Manapság egyre nagyobb figyelmet fordítanak a kényelemre. Szerencsére a kényelem együtt járhat a jó megjelenéssel, amit a platformcipő is bizonyít.

Igazi sokoldalúságuk miatt szeretjük őket. Mindkét sportághoz passzolnak ruhákvalamint a stílusos formázás laza elegáns. Tökéletes kiegészítője egy kényelmes hétköznapi öltözéknek, de randevúzásra és akár munkára is tökéletes lesz.

A platformcipők nemcsak szinte mindenhez passzolnak, hanem nyugodt légkört is varázsolnak minden ruhába. Egy szempillantás alatt divatos kifejezést kölcsönöznek a legegyszerűbb ruháknak is. Ismerje meg stílusötleteinket.

Minden nap

A platform cipő praktikus és kifejező kiegészítője a mindennapi stílusnak. Viselheted őket kedvenc tréningruháddal, kocogónadrágoddal vagy farmereddel. Minden alkalommal rendkívül kényelmes lesz! 

Kombinálja őket egyszerű pólókkal, túlméretezett pulóverekkel vagy bő szabású pulóverekkel. Hideg napokon sikeresen hordhatod őket bő, kétsoros kabáttal vagy hosszú trench-kabáttal.

Kíváncsi vagy, melyik nadrágstílus áll jól a platformcipővel? Ez a lábbeli határozottan kéz a kézben jár a farmer típussal anya vagy fiú barát. Szoros szűk farmer hagyjon más cipőt, például balerinát vagy mokaszint. A platformcipők ebben az esetben megzavarhatják a harmóniát, így a lábaid aránytalannak tűnnek a lábfejedhez képest.

Nőies és kényelmes

Ki mondta, hogy a ruhák csak magassarkúhoz vagy balerinához mennek? Ha kötetlen akcentust szeretne adni a nőies stílushoz, és egész nap kényelmesen szeretné magát érezni, akkor hajrá fehér tornacipő magas platformon

Viseld őket egy lefutó virágos maxiszoknyával és egy fehér felsővel, mély V-nyakkal. A virágok sikeresen helyettesíthetők állatlenyomatokkal, például eredeti foltokkal. Csúsztassa a pólót szoknyába, vagy köldökölje csomóba, és élvezze a divatos megjelenést. Tornacipő sikeresen helyettesítheti tornacipő az emelvényen.

Ne feledkezzünk meg az ékszerekről sem! Az arany medálok a nyakon és a boka köré rögzíthető arany karkötő még nőiesebb hatást kölcsönöznek az ilyen stilizációknak. Hidegebb napokon a tiéd felszerelés tökéletesen kiegészíti a bomber vagy motoros kabátot.

A szellős szoknya sportos platformcipővel kombinálva elegáns megjelenést kölcsönöz neked gyakorlatilag erőfeszítés nélkül. Egy ilyen ruhában sikeresen mehetsz barátokkal találkozni, bevásárolhatsz a városban és még randevúzhatsz is!

Forró napokon divatosan

Nyáron is tökéletesek lesznek platform szandálamely kontrasztot ad minden stílushoz. Ezt a cipőt hordhatod nadrághoz és ruhához is, biztos lehet benne, hogy minden alkalommal divatos leszel!

Ha szeretsz inspirálni az 1970-es évek divatjától, válassz egy rövid szoknyát szandál az emelvényen. Ha strandra mész, viseld ezt felszerelés fürdőruha felsővel vagy stílusos crop toppal katanával. Ha pedig városi sétát tervez, válasszon kedvenc csapata logójával ellátott pólót vagy egy gombolható vászoninget, amit hanyagul szoknyába csúsztat.

A forró napokon a platformcipőt magas derekú rövidnadrággal és vállpántos laza felsővel vagy vászonkombinációval kombinálhatod. Terveitől függően válasszon tornacipőt vagy platformszandált. Nyárra is remek választás lesz ökológiai bőr papucs pisztácia színben.

Intelligens alkalmi stílus

A platformcipők az irodai stílushoz is tökéletesek. Női öltöny és tornacipő? Bár régebben kicsit furcsán nézett volna ki, ma már határozottan divat! Ügyeljen arra, hogy az elegáns nadrág a boka felett végződjön. Ha még lazább hatást szeretne adni ennek a megjelenésnek, válasszon fehér nyomott pólót ing helyett.

A platform tornacipő tökéletesen passzol a magas derekú szivarkákhoz és a fehér inghez. Elegáns hatást adhat ehhez az öltözékhez, ha arany keretes szemüveget és nőies ékszert visel. Ne feledkezzen meg az óráról és a láncon lévő pénztárcáról, vagy egy kevésbé lebilincselő - bőrtasakról.

Amikor az irodába mész, úgy kezeld ezeket a cipőket, mint a hagyományos balerinákat vagy naplopókat. Így egy kicsit kevésbé formális és fiatalosabb leszel.

Amint látja, a platformcipők kiválóan alkalmasak nadrágokhoz, ruhákhoz és szoknyákhoz. Friss, eredeti megjelenést kölcsönöznek minden stílusnak. A semleges színpalettát választva könnyedén összeillesztheted ruhatárad legtöbb ruhájával. Ha szereted a merészebb kombinációkat, vegyél fel merész árnyalatú platformcipőt, és viseld úgy, ahogy neked tetszik.