Főszerepben: harci csizma. Merítsen ihletet!


A nehéz csizmákat megszűnt bizonyos szubkultúrák számára fenntartani, és nagy lendülettel beléptek a divat világába. Hírességek, divatbloggerek és hétköznapi lányok szívesen viselik őket. A stílusos férfiak ugyanolyan nagy szeretettel viseltetnek irántuk. Érdekel, mivel kombinálja a csizmát? Erre a kérdésre tudjuk a választ!

Nem csak fémmunkásoknak

Bár régebben csak skinheadek, metálosok és utcai huligánok hordtak csizmát, mára a jó stílus szinonimájává vált. Strapabíróak és sok mindent tökéletesen kiegészítenek utcaezekből a stilizációkból. 

Ezen kívül tökéletesek a különféle terepviszonyokhoz. Tökéletes stabilitást biztosítanak a bokának, az egész lábnak pedig tökéletes tapadást a talajhoz, még jeges terepen is. 

Azt tanácsoljuk, mit kombináljon a csizmával, hogy mindig lenyűgözően nézzen ki. Kezdjük el!

Ruha csizma

A makk tipikusan férficipő, amely nem kizárólag nekik van fenntartva! Sikeresen viselhetik a nők lányos stilizációhoz. 

Egy virágos, virágos ruha remek alap a rock megjelenés kialakításához felszerelésu. Vegyen fel egy bőr motoros kabátot és egy bőr hátizsákot. Ne feledkezzen meg a csizmákról, amelyek kiemelik ezt az egyedi stílust!

A pulóverhez hasonló ruhákhoz harci csizmát is viselhet. Tegyél fel egy nagy arany órát, arany fülbevalót és egy bőr pénztárcát aranylánccal, és kész. Így öltözve mehet a városba!

Ez a nehéz csizma fenomenálisan néz ki egy kötött miniruhával kombinálva. Ha fekete csizmával ruhát készít, gyakorlatilag korlátlan a választás lehetősége. Tökéletes lesz egy mintás ruha, valamint egy teljesen sima a kedvenc színében. 

Fekete, vékony harisnyanadrágot viselhetsz feketével, aminek köszönhetően megkapod a WOW hatást és kiemeli a formás lábakat. Hidegebb napokon tegyünk a tetejére bőrdzsekit, ettől még összefüggőbb és harmonikusabb lesz az egész.

Nadrágcsizma

A nadrág kiváló alapot nyújt a csizmával való stílushoz. Válaszd a klasszikust szűk farmer, chino, szivarka vagy katonai nadrág, és hozzon létre egy fenomenális kombinációt.

Nem kell korlátoznia magát a hosszú szárú nadrágra. A rövidnadrág jó lesz hozzájuk. A divatos horzsolásokkal rendelkezők tökéletesek lesznek fesztiválokra, koncertekre. Viseld őket kedvenc szalagod eredeti nyomatával vagy logójával ellátott pólóval és egy piros kendővel a nyakba kötve. A hideg napokon ne feledkezzen meg a harisnyanadrágról, hogy elkerülje a megfázást. 

Csodálkozol A nadrágszárat bele kell dugni a cipőbe, vagy hagyni, hogy a csizmára essen? Minden az Ön preferenciáitól és a nadrág megjelenésétől függ. 

Ha széles lábakkal, például csengőkkel van dolgod, csúnya lesz betömni őket a cipődbe. Másrészt a felsőrész és a feszülő leggingsen átszúró fűzők is érdektelen végeredményt hoznak létre. Mindkét megoldás nem praktikus és nem túl stílusos.

Egyenes szárú nadrág esetén három lehetőség közül választhat. Cipőbe is teheted és felveheted őket. A divatos befejezéshez egyszerűen tekerje fel néhányszor a lábszárat, hagyva egy kis rést a cipő és a nadrág között.

Szoknyacsizma

Nem tudja, hogyan viseljen harci csizmát szoknyával? Könnyebb, mint gondolnád! Alapvetően bármilyen szoknya működik ezzel a kombinációval. Jól fog kinézni egy rövid, térdig érő vagy akár midi szoknya. Válassza ki kedvenc anyagát, és alkosson ragyogó stílust. 

Egy rövid farmerszoknya tökéletes lesz esti kirándulásokhoz a barátokkal. Párosíthatod csipke felsővel, sima vagy mintás blúzzal, inggel vagy akár garbóval. A megfelelő kiegészítők kiválasztásával káprázatosan fog kinézni ezekben a kombinációkban.

A csizma is pompásan mutat a légies térdig érő szoknyák társaságában. Válasszon virágos modellt vagy redős szoknyát, párosítson egy sima felsőt, és alkosson eredeti stílust, amelyben randevúzni vagy vacsorázni elmehet a sógorával.

Harci csizmát hordhatsz ceruzaszoknyával és inggel is. Fehér inggel és fekete bőrövvel kombinálva igazán profi leszel.

Bakancs és túlméret

Fekete leggings és csizma, klasszikus magas derekú farmer vagy kényelmes, viaszos leggings a tökéletes kombináció. Főleg ha felveszed túlméretes'az a hegy. 

Mit szólna egy tompa bézs árnyalatú meleg pulóverhez vagy egy klasszikus fehér inghez, hosszabb háttal? Vagy esetleg egy nagyméretű, kétsoros záródású kabátot választasz, amit egy sima felsőre veszel? Így öltözve nem csak sétálni, hanem az irodába is el lehet menni.

Az üzletszerűbb megjelenés érdekében adj hozzá ékszereket, tűzd fel a hajad egy elegáns kontyba, és tedd fel az aranykeretes szemüveget. Látod, milyen egyszerű?

Vedd fel a csizmát és indulj!

A csizma az kell rossz időjárásra. Ezek a cipők már régóta nem mentek ki a divatból, és semmi sem utal arra, hogy ennek másként kellene lennie. Válassz jó minőségű csizmát, amely hosszú évekig szolgál majd.

Ha stílusosan szeretne kinézni csizmában, ne felejtse el megőrizni az egyensúlyát. Ha megtalálja az egyensúlyt a nehéz és merész, valamint a visszafogottabb és klasszikus között, hibátlan megjelenést kölcsönöz. Meggyőződésünk, hogy bevált ötleteink zseniális ötletek megalkotására ösztönöznek majd ruhák. Sok szerencsét!