Főszerepben: harangok. Melyik cipő áll jól nekik?


A harangok több évszak óta az egyik legmenőbb trend. Ez a tény senkit sem lep meg! A combhoz és a térdhez illeszkedő, lefelé szélesedő nadrágok az égig érő lábak illúzióját keltik. Amellett, hogy karcsúbbnak látszol a harangok viselésével, magasabbnak is látszol. Mindazonáltal kíváncsi vagy, melyik cipő illik hozzájuk a legjobban? Könnyű!

Néhány ok, amiért szeretjük a harangokat

A divat szeret teljes kört bejárni. A régi slágerek újra divatba jöttek! Csakúgy, mint a harangok, amelyek visszatértek a szalonokba, miután a 70-es és 90-es években sikert arattak. Mind a hírességek, mind a hétköznapi lányok szeretik őket. Ez a tény senkit sem lep meg! 

A harangok a combra és a térdre vannak felszerelve, és lefelé egyre szélesebbek. Ennek a vágásnak köszönhetően lehetővé teszik, hogy a lábak hatását az égig érje. De nem csak ezért szeretjük a harangokat! Ezek a nadrágok nemcsak karcsúbbnak tűnnek, hanem magasabbak is, különösen, ha a lábbeli trükkjeinket használod. Kezdjük el!

Milyen cipő illik a harangokhoz?

A Bells klasszikus és rendkívül sokoldalú nadrág, amely többféleképpen formázható. Egyaránt dolgoznak majd randevúzásra magassarkúval kombinálva, és sétálnak a városban – bő pulóverrel és tornacipővel viselve. 

Összeállítottunk egy listát kedvenc kombinációinkról, hogy segítsünk a helyes választásban mind a mindennapi, mind a nagyobb rendezvények alkalmával. Útmutatónkban az év minden évszakára vonatkozóan talál ellenőrzött kimutatásokat. Dolgozni!

Alkalmi csengőcipő

A harangok nagyszerű választás a mindennapi használatra. Mind klasszikus blúzokhoz és ingekhez, mind kényelmes pulóverekhez és felsőkhöz passzolnak. Ne féljen kísérletezni. Bő pulóver, vagy esetleg szexi fazon nagy nyakkivágással? Tiéd a választás! 

Rengeteg nagyszerű módja van a harangok mindennapi stílusának. Viselheted őket hippi stílusban, utalva a vad '70-es évek gyökereire. Kombináld boho blúzokkal és cowboy csizmákkal vagy papucsokkal, hogy egységes végeredményt készíts. A klasszikus fekete-fehér tornacipők vagy az aranyos virágokkal díszített modellek is jól jönnek. Egészítse ki jellegzetes, lekerekített formájú napszemüveggel. 

A modernebb megjelenés érdekében válasszon platformokat, selyeminget és láncos pénztárcát. Így öltözve elmehet az irodába vagy barátokkal találkozni. Nyáron papucsot vegyen fel a platformon, tavasszal és ősszel pedig tornacipőt vagy hegyes cipőt válasszon. Ha szeretné hangsúlyozni a derekát, feltétlenül viseljen vastag övet, és bújjon be egy inget vagy blúzt nadrággal. Az alak még nagyobb, optikai karcsúsításához választhat éksarkú cipőt vagy magassarkút. Ez egy nagyszerű trükk, amely vékony nőknél is beválik. 

Mit szólnál egy utcai stílusú ruhához? A harangok istenien néznek ki egy laza, kényelmes pulóverrel kombinálva, érdekes mintával. Egészítse ki ezt a megjelenést bőr hátizsákkal és divatos tornacipőkkel. A preferenciáitól és az elérni kívánt hatástól függően válasszon lapos talpú vagy platformú cipőt. Ügyeljen arra, hogy a nadrág ne húzza a talajt. Ellenkező esetben hanyagnak tűnhet.

Csengőcipő nagyobb kijáratokhoz

A fekete harangokhoz viseljen fekete, vékony szabású felsőt és fiús stílusú kabátot. Pszt! Kölcsönözheti édesapjától vagy férjétől, így kifogástalan megjelenést kaphat. Ehhez a monokróm stílushoz válasszon egy tetszetős pénztárcát láncon, rögzítse a haját egy klasszikus csattal, és rögzítsen nagy, fényes klipeket a füléhez. Kíváncsi vagy, melyik cipő ad majd extra stílust ehhez az öltözékhez? Válasszon fekete, fényes sarkú cipőt hegyes orrral. Ez a stílus tökéletes egy partihoz! 

Harangcipőt keresel állásinterjúra? A klasszikus szivattyúk bika szemei ​​lesznek. Vegyél fel egy szépen vasalt fehér inget, és tedd a nadrágodra. Egy színben passzoló bőrövvel hangsúlyozhatod a darázs derekát. Egy hideg napon vegyen fel egy tompa színű trencskabátot, amely tökéletesen kiegészíti az egészet.

Csengőcipő négy évszakra

Télen meleg, csengős tornacipőt vagy hozzáillő csizmát hordhatsz egy oszlopon, amit a nadrágszár alá rejthetsz. Ősszel válassz semleges földszín velúr vagy bőr bokacsizmát. A csizmák és bokacsizmák esetében kerülje a lekerekített orrú modelleket, amelyek kissé régimódinak tűnhetnek. Vegyél fel hegyes lábujjakat, aminek köszönhetően optikailag meghosszabbítod a lábaidat. Nyáron viseljen papucsot vagy papucsot az emelvényen a harangokhoz. Mit szólnál a magassarkú szandálhoz? Ezek a cipők csodálatosan fognak kinézni!

Harangok különböző alkalmakra

Látod, a harangok nagyszerű választás különféle alkalmakra. A nadrág kiválasztásakor válasszon magas derekú modellt. Így pillanatok alatt kiemelheti vagy kiemelheti derekát, és a legnőiesebb megjelenést kaphatja.

Ezen kívül ügyeljen a nadrág hosszára is. A túl rövid harangok kissé furcsán nézhetnek ki, míg a túl hosszúak – kopnak az alján, és csúnya végeredményt hoznak létre. Valójában a láb hossza a választott lábbelitől függ. Biztosak vagyunk benne, hogy tippjeinkkel a körülményektől függetlenül sikerült a megfelelő döntést hoznia.