Főszerepben: barna papucs. Merítsen ihletet!


A lányok szeretik a barnát. És nem csak ők! Ennek bizonyítéka a barna papucs – időtlen, univerzális és stílusos. Sokszor viselheti őket, minden alkalommal tökéletes megjelenéssel gyönyörködve. Ha ihletet keres a barna papucsos megjelenéshez, akkor jó helyen jár. Ezeket egy helyre gyűjtöttük Önnek. Dolgozni!

Univerzális és időtlen

Te azok közé tartozol, akik értékelik az időtlen megoldásokat az életben? Nem szereted a felesleges cipőket, és inkább szeretnél pár bevált párat, ami gyakorlatilag mindenhez passzol? Univerzális lábbelit keresel nyárra, amit különféle alkalmakra hordasz?

A barna papucs a válasz az Ön igényeire! Ilyen cipőben nehéz divatot követni faux-pas. És ami a legjobb az egészben, a barna olyan sokoldalú, hogy könnyedén összeillesztheted a ruháiddal, és mindenkit lenyűgözhetsz egy fenomenális megjelenéssel.

Hogy megkönnyítsük ezt a feladatot, ebben az útmutatóban ihletet gyűjtöttünk a főszerepet játszó barna papucsos stilizációkhoz. Dolgozni!

Lapos, magassarkú, ék…

Ez egy barna papucskell minden divatos nő és stílusos férfi nyári lábbelikollekciójában. Míg a férfiak csak lapos talpú modelleket választhatnak, addig a hölgyek barna sarkú vagy stabilabb éksarkút is hordhatnak, amivel különféle alkalmakra stilizált. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni bevált javaslatainkról.

Barna papucs farmernadrággal

A farmer telitalálat neki és neki is. Válasszon a rövid farmer rövidnadrág és a 7/8 szárú farmer között. Alternatív megoldásként feltekerheted kedvenc nadrágod szárát a szabad bokahatás érdekében. A mindennapi viselethez egészítse ki a farmernadrágot kedvenc pólójával és barna papucsával. Annak érdekében, hogy a stílus kevésbé figyelmes legyen, dobhat egy nyitott, farmer katanát a tetejére.

Íme néhány modell, amelyek tetszeni fognak:

- női barna papucs ezüst díszítéssel

- barna platformszandál

- fonott barna alacsony sarkú szandál

- férfi barna papucs csatos

A farmer rövidnadrág a strandra vezető úton is működik. Viseld őket bikinifelsővel, válladra pedig egy légies, enyhén átlátszó, bohó stílusú köpenyt. Párosítsd barna papucsokkal, barna napszemüveggel és fonott táskával.

A különféle típusú ingek jól passzolnak a farmerhez és a barna papucshoz is. Válassz egy klasszikus, fehér fagombos modellt, vagy válassz egy elegáns feketét, amit a nadrágodba bújhatsz, és a derekán bőrövvel rögzítheted. Egy egyszerű módja annak, hogy divatosat készíts looku a farmer nadrág és egy farmer ing monokromatikus kombinációja. Annak érdekében, hogy ne tűnjön túl unalmasnak, ügyeljen a kiegészítőkre. A barna papucs mellett válassz barna övet. Hozzáadhat ékszereket, napszemüveget és stílusos kalapot. Látod, milyen egyszerű?

 

Monokróm barna diák

És ha már a monokróm stílusról beszélünk, különböző lehetőségekkel játszhat, hogy különféle alkalmakra kinézetet alakítson ki. Ha kötelező viselet munkahelyén nem tiltja a papucs viselését, a barna modellt szürke öltönyhöz és szürke inghez és barna övhöz illessze. Ne feledje azonban, hogy az öltönynadrágnak a bokánál kell végződnie.

A napi lehetőség az egymás mellé helyezés barna papucs fehér légies vászonnadrággal és belül bújtatott fehér felsővel. Ezt a fehér-barna stílust megtörheti szürke kiegészítőkkel - ékszerrel, kézitáskával vagy sállal.

Barna papucs fehér, légies ruhával

Ha szereted a barna és a fehér kombinációját, biztosan szívesen kombinálod a tiédet papucs légies ruhával hófehér színben, alkotó néz tetszik bohó-lány. Ne felejtsd el a lazán hullámos hajat, amely a válladra esik. Ha úgy tetszik, a haját magas kontyba kötheti a feje tetejére. Ejts le néhány szálat, hogy laza hatást keltsen, és már kész is.

Barna papucs midi szoknyával

A légies midi szoknyák nem hiányozhatnak a nyári stilizációkból. Válasszon barna kiszélesedő szoknyát állatmintás mintával. Válaszd őt barna sarkú papucsfekete ing és arany ékszerek. Ha randevúzni mész, ne feledkezz meg az intenzíven vörös rúzsról és a piros körmökről és lábujjakról sem.

Barna papucs pamut maxi ruhával

Egy hosszú, pamut ruha remek választás a nyárra. Légies és elegáns, ugyanakkor nem korlátozza a mozgást. Viselje vele barna papucs és egy barna erszényt akasztott a vállára. Egy hűvösebb napon egy fehér, kigombolt inget a hátára húzhat, hogy megvédje magát a széltől.

Milyen színekkel kombinálható a barna papucs?

Most, hogy tudja, pontosan mivel párosítsa papucsát, hogy minden nap lenyűgöző megjelenéssel gyönyörködjön, szüksége lesz egy kis színes csalólapra is. Bár a barna annyira semleges, hogy gyakorlatilag bármilyen árnyalattal jól működik, íme néhány szín, amelyek különösen jól működnek:

- fekete

- fehér

- ibolya

- szürke

- üveg zöld

- piros