Flower power, azaz hippi stílusú cipőt választunk


Mész egy tematikus buliba az őrült 60-as és 70-es évek stílusában? Vagy talán nagymértékben inspirált az akkori hippi stílus, és szeretné hozzáadni a stilizációjához? Függetlenül attól, hogy melyik kérdésre válaszolt igen, mi segítünk kiválasztani a virággyermekek eredeti stílusú cipőjét. Nézze meg, mely modellek működnek a legjobban.

Merítsen ihletet a hippi divatból

Az 1960-as években a hippi filozófia nagyon népszerű volt. A jövőjükért, a konformista értékekért és a folyamatos háborúkért aggódó fiatalok végre meg akarták tapasztalni a belső békét és élvezni a pillanatot. Békét és szeretetet hirdettek, egy alternatív, szabadságra törekvő életmódot folytattak. A harmonikus Kelet ihlette divatot alkottak, amelynek még mindig sok támogatója van szerte a világon. 

A hippi színek, szövetek és nyomatok ismét divatba jöttek, és a fenntartható divat iránti aggodalom ismét erősödik. Ha van benned egy kis lázadó is, és szereted a természetet, biztosan tetszeni fog a hippi stílus. 

Olyan cipőmodelleket keres, amelyek jól illeszkednek a stílushoz közvetlenül a 60-as és 70-es évekből? Jó helyre jöttél! Akár egy tematikus buliba mész, akár csak egy kis virágos díszítést szeretnél erő a stílusodhoz jó helyen jársz. Önt szem előtt tartva összegyűjtöttük a hippi stílusú cipők legértékesebb tippjeit és modelljeit.

Harmónia harmóniában a természettel

Az autentikus hippi stílus háborítatlan harmóniája harmóniában a természettel. Eredeti dizájn, nem erőltetett konzisztencia és természetes anyagok – mindezek révén látványos megjelenésű lesz, és kitűnik a többi közül.

Ha pedig a természettel való harmóniában élünk, ügyeljünk a cipők megjelenésére és teljesítményére. Válasszon természetes eredetű anyagokat – len, juta, kasmír, pamut... Törekedjen arra, hogy lábbelije minimálisan terhelje a környezetet, és legalább részben újrahasznosított anyagokból készüljön. 

A textilanyag azonban nem minden. A hippi stílusú cipők nem csak összetételét tekintve természetesek, hanem színükben is. 

Kerülje a mesterséges árnyalatokat, és válasszon mattabb, visszafogottabb színeket. A föld színei tökéletesek. Merítsen ihletet agyagszürkéből, égszínkékből, fabarnából és mohazöldből, amikor hippi cipőt választ.

Kombináld a farmert ékekkel

A kifakult, kiszélesedő farmer a virággyerekek jellemzője. Párosítsa ezt a sokoldalú nadrágot ék alakú cipőkkel, amelyek fenomenálisan kiegészítik ezt a stílust. A szakadt farmer rövidnadrág egy alternatív hippi stílusú választás. Párosítsa őket platformszandállal a nyári megjelenés érdekében néz a virágos gyerekdivat ihlette. Ezt a megjelenést egy bő szabású fehér blúzhoz és egy hétköznapi velúrkabáthoz társítsd. 

Íme néhány platformcipő modell, amelyek tökéletesen működnek:

- könnyű ékszandál

- megkötött ékszandál

- barna ékszandál

Naplopók, bojtokkal és gyöngyökkel

A természetes anyagokból, például velúrból készült mokaszinok is slágerek lesznek. Válasszon egyszerű, rojtokkal és gyöngyökkel finoman díszített szabásokat. Egy ilyen cipőben még egy hosszú napon át is kényelmes lesz. 

Azonban ne kombinálja őket harangokkal, nehogy optikailag lerövidítse a sziluettet. Az ilyen stílusú lábbelik jól illeszkednek a rövid boho ruhákhoz és rövidnadrágokhoz. Illessze őket egy színes mellényhez hímzéssel és foltokkal, amelyek segítségével kifejezheti egyéni megközelítését a divathoz. 

Ügyeljen ezekre a naplopókra:

- tevecipők masnival

- barna naplopók bojttal

- klasszikus, bézs naplopók

- bézs színű naplopók bojttal

Hippi stílusú szandál és papucs

Bár ennek a szubkultúrának sok képviselője mezítláb próbál menni, ez nem mindig lehetséges. Emiatt sok hippi jellemzője a kényelmes, lapos talpú szandál. Keressen parafa talpú és bőr felsőrésszel rendelkező modelleket.

Ugyanilyen jók lesznek a kényelmes papucsok, amelyek tökéletesen illeszkednek a virágos szoknyákhoz és ruhákhoz. Párosítsd őket hippi ihletésű kiegészítőkkel, például mintás fejpánttal, kerek napszemüveggel vagy színes karkötőkkel. 

Imádni kell ezeket a szandálokat és papucsokat:

- női barna szandál

- finom fényű barna szandál

- bézs rojtos szandál

- női barna papucs

- szürke papucs juta talpon

Rojtos csizma

Hideg napokon viseljen hatékony rojtokkal ellátott velúr csizmát. Kombinálja őket egy térd felett végződő bő ruhával. Tegyél egy színes fejpántot a hajadba, és akassz a nyakába egy békejellel ellátott medált. Ha rossz az idő, mindenképpen vegyen fel egy puha és kellemes báránybőr kabátot meleg karamell árnyalattal.  

- szürke ékcsizma

- barna csizma bojttal

- bézs cowboy csizma bojttal

- sötét bézs színű csizma rojtokkal

Tűnj ki a tömegből

A hippi divat a természetes stílust tükrözi, miközben maximális kényelmet biztosít. Ha szeretnél kitűnni a tömegből, próbáld ki tippjeinket, és adj hozzá hippi stíluselemeket ruhák. WOW hatás garantált!