Fedezze fel az 5 okot, amiért szeretjük a szivattyúkat


A stabil sarok kétségtelenül nagy előnyük. Ellentétben a klasszikus magassarkúkkal, a pumpák sokkal kényelmesebbek a viszonylag alacsony sarok miatt, így tökéletesek olyan helyzetekben, amikor szeretnél nagyszerűen kinézni, és egyszerre érezni a maximális kényelmet. Kíváncsi vagy, miért szeretjük még mindig a pumpákat? Fedezze fel az 5 legfontosabb okot!

#1 Tökéletes megjelenés alkalomtól függetlenül

A pumpák olyan cipők, amelyek különféle alkalmakra használhatók, tökéletes megjelenést biztosítva. Akár állásinterjúra, randevúzásra, baráti találkozóra vagy az irodába mész, biztos lehetsz benne, hogy tökéletesen fogsz kinézni, ha felveszed a pumpát. 

Hiszen a pumpák annyira elegánsak, hogy sikeresen elkísérhetik többé-kevésbé hivatalos rendezvényeken. A különféle, elegáns öltözéket igénylő körülmények mellett sikeresen viselheted hétköznapi stílusban, farmernadrággal, kedvenc felsőddel és bőr motoros dzsekivel kombinálva.

#2 Egész napos kényelem

Nem számít, hová megy, biztos lehet benne, hogy jól fogja érezni magát. Ez nagyszerű hír azoknak a nőknek, akik nem szeretik az isteni megjelenést a kényelmük elé helyezni. Ha fontos prezentációt tartasz az irodában, és a magassarkú segít professzionálisan kinézni, akkor tűsarkú helyett feltétlenül viselj pumpákat. Nem fogod megbánni!

Ezeket a cipőket a sarok magassága különbözteti meg a klasszikus magassarkútól. Ennek köszönhetően stabilabbak és nem okoznak kényelmetlenséget mozgás közben. Éppen ezért átmennek a próbán olyan fiatal nők számára, akik még csak most kezdik a kalandjukat magas cipővel, de azoknak is, akik nem érzik magukat magabiztosnak az égig érő sarkú cipőben.

#3 Optikai lábhosszabbítás és sziluett karcsúsítás

A pumpák segítenek abban, hogy a lábak hatását az égig érje, feltéve, hogy megfelelően formázza őket. Csupasz szárú és világos nadrágok esetén viseljen a bőrtónusához hasonló árnyalatú cipőt. Kombinálja a fekete pumpákat fekete harisnyával vagy vékony fekete zoknival és fekete szivarkával. 

Ha függőleges, megszakítás nélküli vonalat hoz létre lábai mentén, nemcsak optikailag hosszabbítja meg őket, hanem karcsúsítja a sziluettjét is.

# 4 Nagyobb önbizalom

Míg a tűvékony magassarkúban való járás egyes nők számára igazi stresszt jelenthet, a pumpákban való mozgás gyakorlatilag problémamentes. Mindez a viszonylag alacsony, stabil saroknak köszönhető, amely megakadályozza a karikatúrás járást, amely olykor egy besurranó dinoszauruszra emlékeztet ;-) 

A pumpákban járva nemcsak magabiztosabbnak érzi magát, hanem az önbizalom is egyértelműen árad belőled. Ezen senkit sem szabad meglepni! A lábai hosszabbnak tűnnek, az alakja karcsúbb, és a lehető legkényelmesebben érezheti magát.

#5 Sokoldalúság stílusalkotáskor

Azonban nem csak ezért szeretjük a pumpákat! Ezek a cipők annyira sokoldalúak, hogy alapként használhatod számtalan ruhadarab elkészítéséhez mindennapi és ünnepi alkalmakra. Érdekelne, hogy pontosan mivel viselje a szivattyút? Készítettünk egy kis csalólapot, amely segít a választásban felszerelés.

Fekete szivattyúk

A fekete pumpák kétségtelenül a leguniverzálisabb modellek, amelyeknek minden nő gyűjteményében szerepelniük kell. Választ klasszikus szabás és viseld az irodában vagy mindennap. Ha dolgozni megy, párosítsa őket divatos szivarkákkal és egy szépen vasalt inggel a professzionális megjelenés érdekében. Napi szinten kombinálja őket farmernadrággal, érdekes mintás pólóval és kabáttal vagy bőrdzsekivel.  

Randira menni? tedd fel fekete, megkötött pumpák nyitott sarokkal és párosítsd őket egy kis fekete ruhával. Engedd le a hajad, sminkeld az ajkaidat és kész! Hideg napokon egészítsd ki ezt a megjelenést egy nőies színű kabáttal. Válassza a púderrózsaszínt, amely tökéletesen megtöri ennek a stílusnak a monokróm jellegét. 

Bézs színű szivattyúk

A bőr színű velúr pumpák nagyon népszerűek sok nő körében. Egyáltalán nem lepődünk meg! A finom textúra egy ugyanolyan finom árnyalattal kombinálva igazán őrülten néz ki. És ami a legjobb az egészben, csodákra képes, optikailag meghosszabbítja a lábakat.

választ természetes bőrből készült vastag sarkú modell és párosítsd a terveidnek megfelelő ruhadarabokkal. Esküvőre finom virágokkal díszített ruhát, irodába pedig világos, elegáns nadrágot és szatén blúzt. Ha szeretnél még nőiesebben kinézni, rögzíts egy arany karkötőt a bokád köré, ami WOW hatást kelt, és felhívja a figyelmet a pumpákra. 

Színes pumpák

Tavasszal és nyáron vegyél fel színes pumpákat, amelyek visszafogott színekben optimista karaktert kölcsönöznek a legminimálisabb stilizációknak is. Fogadjon a legjobban kedvelt színekre. 

Mit szólsz intenzív rózsaszín vagy tompa kék? Az első lehetőség tökéletes lesz esküvőkhöz, hangsúlyozva a parti nagyszerű jellegét. A kék finom árnyalata viszont átmegy a keresztelők vizsgáján.

Pumpák állati motívummal

A következő szezon vitathatatlan slágere az állatmintás pumpák. Választ kígyóbőr motívum vagy kedves leopárd és hadd játsszanak az első hegedűn az egész stílusban. Kerülje a feltűnő ruházati színeket vagy a merész mintákat. Hagyja, hogy állati motívumú pumpái megragadják a tekintetet és az intrikák. Látod, milyen egyszerű?