Fedezze fel a 2023 tavaszi cipőtrendeket!


Érdekelnek a divat világának hírei? Rád gondolva összegyűjtöttük a legdivatosabb lábbelitrendeket a közelgő tavaszra! Nézze meg, mely színek szerepelnek az árban, valamint hogy milyen stílusú cipőket vegyen fel tavaszi kollekciójába. Merítsen ihletet a kész ötletekből, amelyeket ebben a cikkben talál.

Tavaszi cipőtrendek

Mindjárt itt a tavasz! Még mindig nem tudod, milyen cipők lesznek divatosak ebben a szezonban? Lazíts! Megnéztük neked! Ha a legdivatosabb színű és stílusú cipők iránt érdeklődsz, biztosan jó helyen jársz. Ebből a cikkből megtudhatja, milyen lábbelik uralkodnak majd 2023 tavaszán!

Funkcionalitás

Ebben a szezonban a funkcionalitás ismét az árban lesz. A régi szokások maradványai lezárások késztessen bennünket arra, hogy bevált, kényelmes megoldások után nyúljunk. Lapos balerinák irodába, kényelmes tornacipők mindennapi használatra, stabil ékek nagyobb rendezvényekre. A tervezők kétségtelenül bebizonyították, hogy a kényelem együtt járhat a nagyszerű megjelenéssel, sőt kell is!

Kontrasztok és merész neonok

A divatbemutatókon uralkodó kontrasztok is felkeltették a figyelmünket. Bár a funkcionalitás és alapvető még mindig divatosak, az élet teljessége, a kísérletezés vágya és az egyéni önkifejezés is a csúcson van.

Még a legminimálisabb cipők is új kifejezést nyerhetnek, ha például egy balerina mellé színes masnit vagy csipkeszalagot adsz, kedvenc tornacipődben pedig az unalmas fekete fűzőket neonra cseréled. Jó szórakozást a divathoz idén tavasszal, és ne hagyd, hogy bármi korlátozzon!

Divatos női cipők 2023 tavaszára

Szeretnéd tudni, hogy milyen női cipők legyenek a kollekciódban? Ügyeljen a balerinákra. Ezek a klasszikus cipők funkcionális kiegészítői lehetnek az öltözékednek, vagy annak fókuszpontjává válhatnak, ha eredeti mintákat vagy szemet gyönyörködtető színeket választasz. 

Ön is elégedett lesz a visszatérő éksarkúkkal. Ebben a lábbeliben egy szempillantás alatt az égig érő lábak hatását érheti el, és az éksarkúban járás sem lesz olyan elsöprő, mint a magassarkúk esetében. 

Ugyanilyen népszerűek lesznek a horgolt részletek, lehetőleg az intenzív színűek. Ha már a részleteknél tartunk, a szandálok és espadrillák parafa betétei is felkeltették a figyelmünket. Kombináld őket csapokkal, hogy eredeti hatást érj el.

Divatos férfi cipők 2023 tavaszára

Minden divatos férfinak klasszikus tornacipőt kell vásárolnia, amely sokféleképpen hordható. A sokoldalú stílusú cipő is remek választás lesz alkalmiamelyek különféle alkalmakra beváltak – a naplopók és a mokaszinok határozottan uralkodnak ezen a tavaszon. 

A férfi fűzős cipő is telitalálat lesz. Függetlenül attól, hogy elegáns cipőt, katonai stílusú csizmát vagy sportcipőt választ, kétségtelenül tökéletes alapot kap egy divatos cipő létrehozásához. looku.

A cipők legdivatosabb színei 2023 tavaszán neki és neki

Kíváncsi vagy, milyen színű cipők lesznek divatosak idén tavasszal? Erre a kérdésre a híres New York-i divathét hozta meg a választ. Ebben a szezonban a színválaszték meglehetősen széles. Ennek köszönhetően mindenki talál magának valót – a nyugodt, visszafogott árnyalatoktól az energizáló, élénk színekig.

Finom krém

A krémszínű cipők rendkívül divatosak lesznek 2023 tavaszán. Az utcákon női és férfi változatban egyaránt találkozhatunk velük. Mit szólsz krémes tornacipő vagy finoman csillogó, rövid tornacipő? Kombináld őket egy állati motívumú légies ruhával vagy kedvenc 7/8 szárú nadrágoddal és élvezd az isteni megjelenést! Stílusos férfiaknak ajánljuk ikonikus espadrillák krémszínű változatban, amely tökéletesen passzol a chino-hoz vagy a klasszikus farmerhez. 

Finom szürkék

A finom szürkék és barnák is telitalálatosak lesznek. Az ilyen színek hangulatos, kissé titokzatos karaktert adnak minden stílusnak. Ügyeljen ezekre az elegáns darabokra szivattyúk esztétikus kivágásokkal. Ezek a cipők mind az irodában, mind a tavaszi randevúzásra alkalmasak. Imádó férfiak utcai öltözék meg kellene nézniük ezek a kényelmes furgonokamelyek tökéletesen kiegészítik a tavaszi stilizációkat.

Energikus vörös

A piros szín biztosan divatos lesz ezen a tavaszon. Intenzív, szinte céklás árnyalatú finom, virágos ruhákhoz kiváló választás. Az urak is viselhetik mokaszinok ebben a színben, sötét farmernadrággal és sötétkék ingekkel kombinálva.

Kifejező rózsaszín és intenzív fukszia

Az idén tavasszal divatos megjelenést kedvelő hölgyek számára a különféle rózsafajták különösen jól jönnek. Felejtsd el azonban a halvány pasztellszíneket, és válassz kifejező és intenzív árnyalatokat, amelyek a modern romantikát tükrözik. Nézzétek csak ezeket az aranyosakat velúr naplopók vagy szemet gyönyörködtető Big Star tornacipő. El kell ismerni, hogy lenyűgözőek!

Nyugodt kék

Idén tavasszal slágerválasztás is a visszafogott kék lesz. A tiszta kék árnyalat a béke és a kikapcsolódás tökéletes megtestesítője, amely monokróm, fehér vagy fekete stilizációval kiállja a próbát.

Gyönyörűen nézz ki idén tavasszal!

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a stíluskalauz segít abban, hogy istenien nézzen ki idén tavasszal. A következő szezon legdivatosabb cipőit keresed, egyenesen neves gyártóktól? Benne megtalálod őket webáruházunkban. Élvezzük a vásárlást!