Farsangi cipő - a legjobb 2019. évi javaslat

A szilveszter mögöttünk áll, és a karnevál előttünk áll. Ez az az időszak, amelyben egyszerűen csak játszani kell, mindentől függetlenül. De annak érdekében, hogy ez megtörténjen, egy nagy párt mellett, meg kell találnia egy gyönyörű, egyedi stilizálást is, amelyben csillagként fogja érezni magát. Hogyan csináljuk? Személy szerint azt javasoljuk, hogy kezdje ... cipővel! Ez nem egészen hagyományos megközelítés, de a cipő dönt, hogy mekkora lesz a karneváli partiján.

Lapos, de kényelmes

A lapos cipő a megjelenés ellenére sok stílushoz illeszkedik. Ezenkívül a lapos nem teljesen jelenti azt, hogy nem növekszik. Az ilyen cipőknek lehet két hüvelyk, három hüvelyk sarok, ez olcsóbbá teszi az örömöt. Sok karneváli partit különféle öltözködési kódok társítanak, néha öltözködnek. Ebben az esetben a legjobb, ha alacsony sarkú cipőt vagy gyönyörű balettanyagot használjon. Ne feledje, hogy a kényelem a legfontosabb dolog, különösen akkor, ha szórakozni akar. balerinák nadrághoz és rövid szoknyához illik.

Magas, de szexi

Magas cipő, mint például csapoka tökéletes választás, ha gyönyörű, elegáns ruhában karneváli partira megy. Szerencsére a közelmúltban nem divatosak csapokés kissé alacsonyabbak, amelyek meghosszabbítják a lábakat és hangsúlyozzák a gyönyörű nőivarú borjakat. Helyezzen ilyen lábbelit egy felbukkanó ruhára, és mindenkit kiüti a szobában. Ne felejtsd el a színeket sem. Noha a fekete sztyelek klasszikusak, érdemes a karnevál idejét új, szebb színekkel újraélesztni. Talán a piros, a fehér vagy a kék megfelelő lesz?

Egyeztesse a cipőt a ruhával és ... magával!

Sok különböző cipőpár található a piacon, amelyek ruhákhoz alkalmasak. Javasoljuk, hogy pumpáival és alacsony cipővel nézze meg osztályunkat. Talán megtalálja magának a legérdekesebb és legmegfelelőbb párot. És ha ez történik, tudassa velünk, hogy nagyszerű időtöltést tölt be az idei rendkívül hosszú karnevál idején!