Elegáns vagy meleg - milyen téli cipőnek kell lennie?

A hőmérők higanytartója -10 ° C alá esett, és a legnagyobb fagyokat további sálakkal borították. Ilyen időben nagyon könnyű megfázni, ezért vigyázz magadra. Itt az ideje, hogy cserélje kedvenc őszi cipőjét szilárd, meleg téli cipőre. Minden évben dilemmával kell szembenéznie, hogy okosnak és fagyosnak tűnik-e, vagy melegre illeszkedő, de nem divatos cipőt válasszon télen? Feleslegesen!

Téli cipő: elegáns vagy meleg?

Mítosz, hogy a téli lábbeli vagy melegszik, vagy jól néz ki! Néhány szabályt követve kedves és meleg cipőben járhat. Mindenekelőtt válasszon valódi bőrből, felsőbőrből vagy nubukból készült modellt - nézd meg az oldalon elérhető divatos párokat Butymodne.pl. Feltétlenül vigyázzon egy új cipőpárra, védje le egy speciális pasztával vagy bőrkrémmel vagy a nubuk impregnálással. A cipő nézésekor ellenőrizze, hogy az Ön által választott kiegészítőkben van-e további melegítőréteg. Ha a lábad gyakran megfagynak, akkor a párnának meg kell oldania a problémát. Válasszon túlságosan nagy számú cipőt - így felteheti egy extra gyapjúzoknira, vagy ha kiderül, hogy nagyon hideg van, tegyen egy speciális, szigetelt betétet. Ha időt vesz igénybe a megfelelő pár kiválasztására, a tél nem lesz ijesztő! Milyen típusú cipő lenne a legjobb a polcon?

Csizma, csizma, vagy talán hócsizma?

csizma tökéletes enyhe télhez. Ezek klasszikus lábbeli, amelyet rövid kabátban vagy báránybőrben viselhet. Ebben az évben egy igazi hit a rövid csizma és a 7/8 nadrág kombinációja - mindez annak érdekében, hogy a nő egy darab borjúbemutatót mutasson a világnak. Ez olyan megoldás lehet, amely nem a legmegfelelőbb az egészségére, ha a hőmérséklet jóval nulla alá esik. Akkor attól függ, hogy divatos-e vagy pár napot tölt az ágyban. Alternatív megoldásként divatos, téli csizma meleg béléssel, amelyben biztosan nem lesz hideg. A svédek szerint nincs rossz idő, csak nem megfelelő ruházat. Ezen elv alapján vezérelheti a téli stilizációk alapját a hócipő. Válasszon egy időtlen bőr modellt - keressen párokat, akik megtalálhatók a weboldalon Butymodne.pl. Viselje őket gyapjú nadrággal, gyűrődéssel vagy puha gyapjúruhával. Ehhez a túlméretezett kabáthoz, egy nagy sálat, és biztos lehet benne, hogy minden szemét ön felé irányítja! Ebben a ruhában minden bizonnyal kiváló példája lesz a városi eleganciának, kissé tompítva. Úgy érzi magát, mint egy svéd, és gyorsabban halad át a városon a bőr hócsizmájában.

Vigyázzon a cipőre!

A cipő elegánsnak tűnik, amikor új. Később rajtad múlik, vajon továbbra is jól néznek ki. Ügyeljen arra, hogy mindig tiszták és rendezettek - a rendszeres tisztítás fontos. Szüksége lesz ruhára és speciális kefékre. Használjon jó minőségű kozmetikumokat a lábbelihez, különösen akkor, ha valódi bőrből készült párja van. Soha nem illesztette be a cipőjét? Próbáld ki, és látod, hogy ez a tevékenység nagyon megelégedéssel jár. Ne felejtse el rendszeresen cserélni a szárnyakat sem annak érdekében, hogy elkerülje a sarkát a téli csizmában.

A téli cipő elegáns és meleg lehet. Válassza ki azt a megfelelő párot, amelyben jól néz ki, még akkor is, ha kívül hideg van.