Egy ruha különböző arcai? Csak… cipőre van szüksége!


Egy ruhának sokféle arca lehet, és teljesen különböző alkalmakra alkalmas. Az egyetlen dolog, amire szüksége van, az... megfelelően kiválasztott cipő! Megnéztük a legnépszerűbb ruhamodelleket, hogy megmutassuk, hogyan lehet a cipőknek köszönhetően különböző véghatásokat elérni, és tökéletes megjelenéssel gyönyörködni a mindennapokban és a nagyobb rendezvényeken egyaránt.

A cipő mint egy varázspálca

Nincs szükség varázspálcára ahhoz, hogy pillanatok alatt teljesen megváltozzon ruhája és városi megjelenése nézkapsz egy esti ruhát. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a megfelelő lábbelit, és igazi csodákra leszel képes! 

Elemeztük a legnépszerűbb ruhamodelleket, hogy megmutassuk, hogyan lehet egyszerűen teljesen más arcot adni egy ruhának. Érdekelt?

Kicsi fekete

A kis fekete ruha a műfaj klasszikusa, amely szinte minden nő gardróbjában megtisztelő helyet foglal el. Ez a ruha mindig jó választás, ha nem tudja, mit vegyen fel.

Ha randevúzni mész, párosítsd égig érő sarkú cipővel, amiben a lábad egyszerűen csodálatosan fog kinézni! Nyitott lábakhoz válassz bézs, velúr modellt, fekete harisnyához pedig fekete színű cipőt.

A kis fekete ruha nem csak rajta fog működni randevú. Ezt a ruhát az irodában is viselheti. Tegyen egy klasszikus blézert a vállára, és kösse fel a haját magas kontyba a még professzionálisabb megjelenés érdekében. Ha sok időt tölt a lábán a munkahelyén, válasszon kényelmes balerinát vagy mokaszint. Nagyszerű megoldás az is, ha alacsony sarkú pumpákat vesz fel.

Télen térdig érő csizmát viselhetsz ehhez a ruhához. A barna bőr muskétások tökéletesen kiegészítik egy kis fekete ruha és egy hosszú, bézs pulóver kombinációját. A meleg cowboy csizma viszont tökéletes, ha ezt a ruhát egy kigombolt, bő szabású kockás inggel kombinálod. Ne feledkezzen meg a barna sapkáról, amely egységessé teszi az öltözékét.

Típusaink:

Klasszikus ingruha

Magas sarkú ingruhát viselhetsz kedvenc színedben, szemet gyönyörködtető nyakkendőkkel. Hideg, őszi vagy téli napokon cserélje le ezt a csizmát térdig érő csizmára vagy katonai stílusú fiú bokacsizmára a kontrasztos végeredmény érdekében.

Az Ön preferenciáitól függően klasszikus trench kabátot vagy bőr rockkabátot viselhet ingruhájához. 

Divatos hatást érhet el, ha egy ingruhát szandállal vagy bőr papucsokkal kombinál. Egy fonott táska a válladon és a nagy barna napszemüveg még egy forró nyári napon is csodálatosan fog kinézni! Egy hűvös estén tedd a válladra kedvenc katanádat, és tekerj virágmintával a nyakad köré.

Kedvenc modelljeink:

Levegős maxi ruha

A forró nyár és a légies maxi ruha tökéletes páros. Viseljen bőr papucsot, papucsot vagy divatos szandált, amelyben a lába szabadon lélegzik. 

Ha egy utcai stíluskombinációra vágyik, könnyedén viselhet kényelmes tornacipőt. Párosítsd ezeket a cipőket egy bőr hátizsákkal, kösd össze a hajad egy lányos lófarokba, és kész! Mehetsz az utadon.

A legjobb az egészben, hogy nem kell megválnod ettől a ruhától, miután vége a nyárnak! Csak egy meleg gyapjúpulóvert kell felvenni a tetejére, és ősszel vagy télen is hordhatod. Kíváncsi vagy, hogy milyen cipő illik egy hosszú, légies ruhához a hideg napokon? Válasszon klasszikus csizmát rejtett ékkel vagy cowboy csizmát. Mit szólnál a csizmához? Válasszon egy testhezálló modellt, amely közvetlenül a térd alatt ér véget, hogy pillanatok alatt hatékony megjelenést kapjon. 

Kedvenceink:

Ceruza ruha

A ceruzaruha tökéletesen kiemeli a nőies formákat, és tökéletes az irodába vagy esküvőre. Ilyen körülmények között válassz kényelmes bézs színű magassarkút, aminek köszönhetően könnyedén eléred az égig érő lábak hatását.

Ha ceruzaruhát visel, nem kell korlátoznia magát a formális lábbelikre és az ünnepi alkalmakra. Törje meg elegáns megjelenését fiú tornacipőkkel vagy nehéz, szegecsekkel és csatokkal ellátott bokacsizmákkal. Ehhez az öltözékhez tökéletes lesz egy fekete kabát vagy egy bőrkabát.  

Kedvenceink:

Viasz midi ruha

A térdben végződő viaszos ruha alkalmas randevúzásra vagy baráti bulira. Felvehetsz piros, nőies sarkú cipőt vagy kényelmes pumpákat.

Ez a ruha azonban nem minden lehetőséget kínál! Kombináld bőr bokacsizmával, kényelmes platformszandállal vagy csizmával. Egy laza, térdig érő, velúrból készült modell hatékonyan és nem feltűnővé varázsolja. 

Ajánlataink:

Maga is láthatja, hogy ha több stílusú ruha is van a gardróbjában, sokféle végső hatást érhet el. Nem kell mást tenned, mint kiválasztani a megfelelő cipőt, és csodákra lehetsz képes!