Divatos és praktikus cipő a 2019 nyári úszáshoz

Mi az úszócipő?

Úszó cipő ezeket speciális vízcipőnek is nevezik. Helyeztük őket, hogy megvédjük a lábát a kövek és a szemét ellen, amelyek a víztartály - a tenger, a tó vagy a folyó szélén fekszenek.

Miért érdemes nyaralni cipőt?

Az úszó cipőnek a bőröndünkben kell lennie, amikor átmegyünk a víztározóra és külföldre. Figyelembe véve a víztestbe eső hulladék mennyiségét, a vízhez való lábbeli megvédi a lábunkat az üveg vagy az éles műanyag darabok ellen. Feltehetjük őket mind a tengerparti sétára, mind a fürdésre. Kötelezőnek kell lennie egy köves strandon, hogy megvédje lábát az éles és csúszós szikláktól, amelyek gyakran algák fölé nőnek. Válasszuk ki őket, ha egy kavicsos partra megyünk - az éles kavicsok nem ragadnak bele a lábunk aljába, amikor a vízbe lépnek. A melegebb tengerekben, például az Adriai-tengernél, amely felett Horvátország fekszik, a tengeri sügér a vízben él. Az úszócipő megvédi a lábad tőlük, és lehetővé teszi számunkra, hogy elkerüljük a kellemetlen találkozót, amely nagyon kellemetlen következményekkel járhat.

Az úszáshoz használt lábbeli típusai

Különböző típusú úszócipőket választhatunk. A legnépszerűbb és a legolcsóbb modellek gumiból készülnek, amelyek nagyon jól alkalmazkodnak a láb alakjához és hatékonyan védik a kopást. Legfontosabb hátrányuk az alacsony áteresztőképesség, és a hőszakos feltételezés nagy kellemetlenséget okozhat. Hasonló érzések kísérnek minket, amikor műanyagból készült vízcipőt vetünk fel. Sőt, az ilyen lábbeli fájdalmasan lemoshatja a meleg izzadt és duzzadt lábát. A legjobb - legkényelmesebb és tartósabb - vízcipő habból (neoprén) készült modell. Rugalmasak, jól illeszkednek a láb formájához. Választhatunk olyan talp nélküli modellek közül, amelyeket zokninak hívnak, és búvárkodásra és talppal való úszáshoz szánják. Érdemes olyan modellt választani, amelynek szilárd védelme van, amely megvédi a lábát az alsó sérülésektől. Kiváló minőségű úszócipő található a ButyModne.pl online áruházban.

Divatos vízcipő

Ha sikerült kiválasztania a megfelelő típusú cipőt, itt az ideje a színnek és a divatnak. A neoprén cipő meglehetősen puha, jól illeszkedik a lábához, jellegzetes hegeszkedésük van. Ez rendkívül praktikus lábbeli, amelyet a vízbe való belépés előtt kell viselni. Ne számítsunk azonban arra, hogy a legszebbek lesznek és beleférnek a gondosan kiválasztott fürdőruháinkba. Hogyan kell kezelni? Válasszunk egy modellt egy energikus nyári színben - narancs, sárga vagy rózsaszín -, és tegyük fel fürdőbe. Amikor kiszállunk a vízből, alaposan öblítsük le a lábunkat, és elegáns papucsokkal mutatjuk be a világot, amelyek tökéletesen illeszkednek a gyönyörű pareo és a divatos, ünnepi pedikűrünkhöz. 

Az úszó cipő esztétikailag megtervezhető és jól tükrözi a szezon divatos színét. Pótolhatatlanok utazások során - a lábukra helyezve gondoskodnak a kényelmünkről és biztonságunkról. Ha azonban divatot akarunk hozni egy idegen üdülőhelyen, tegyük fel, hogy miután elhagyta a vizet divatos papucsok.