Csizma kemény télhez - mit válasszon?

Mit kell keresni, ha cipőt vásárol a zord télen?

Megtalálja a megfelelő cipőt a zord télen? Fél, hogy cipője elégtelen védelemnek bizonyul hideg napokon, és igazán jó minőségű terméket szeretne találni? Akkor számos szempontnak meg kell határoznia a vásárlást. Itt vannak!

Először is, fogadjon el a termikus kényelemről. Ez vonatkozik mind a nők, mind a férfiak téli cipőire. Javasoljuk a báránybőrrel vagy más töltelékkel szigetelt embereket, de a lényeg az, hogy valóban megvédje lábad a hidegtől. Ne feledje, hogy a végtagok fagynak a leggyorsabban!

Másodszor - válassza a vízhatlan anyagokat. Ha hóval, pocsolyákkal vagy esővel jár, ne kerüljön víz a cipőbe. Időnként a megoldás speciális impregnálás, de az a feltétel, hogy megfelelő szövetből, például természetes bőrből készült cipő volt.

Harmadik - stabilitás. Ez különösen igaz a hölgyeknek a zord téli cipőkre. Hagyja fel a magas sarkú cipőket és az instabil magas sarkú cipőket. Nem működnek teljesen a hóban vagy a jégen, és nagy veszélynek vannak kitéve. Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és elmozdulhat a boka, elronthatja a lábát, vagy akár meg is törheti a fejét.

Negyedik - a jobb talp. Kivéve, ha külön figyelmet fordít a talpra tavaszi vagy nyári cipőben, ez itt nagyon fontos. A talpnak különleges formájúnak kell lennie - bemélyedésekkel és fülekkel, hogy ne csússzon le a jeges felületre.

Ötödik - esztétika. A kemény tél nem azt jelenti, hogy csúnya cipőt kell viselnie, amely nem tetszik. A kínálat annyira széles, hogy könnyen megtalálja a stílusi elvárásainak tökéletesen megfelelő változatot.

A legjobb cipő a zord télen a nők számára

  • Snowboots - sok nő a szám egy cipőt a kemény tél. Talán azért, mert rendkívül meleg és kényelmes. Itt azonban figyelmet kell fordítania a talp típusára - ez stabil és csúszásmentes. Ügyeljen arra is, hogy a cipő ne kerüljön nedvesvé. Javasoljuk például a Caprice 26221 membrán fekete csizmáját . Belső részük lágy szőrmel bélelt, a vastag talp több centiméteres padlóval kiváló szigetelést biztosít a talajtól.
  • Trekking - véleményünk szerint ezt a típusú lábbelit leginkább akkor kell választani, ha durva télhez cipőt vásárolnak. Azért tervezték és gyártották, mert melegek, kényelmesek és stabilak minden időjárási körülmények között. A városban mozoghat, de a hegyekbe is mehet. Példák a divatos és funkcionális cipőkre a megbízható Timberland 6 In Premium Boot W cipő vagy Grisport trekking cipő .
  • Csizma - leggyakrabban elegáns formában, amely az esztétikát helyezi előtérbe, a praktikusság előtt. Ennek ellenére a javaslatok között olyan modellek is találhatók, amelyek jó csizmák lesznek a zord télen. Ügyeljen azonban arra, hogy jó talppal rendelkezik, meleg és vízálló. Tetszik például a fekete rövid, lakkozott, szigetelt csizma vagy a fekete női cipő, Y208 .

A legjobb cipő a zord télen a férfiak számára

  • Trekking - ez az abszolút szám a férfiak kemény téli csizmái között. Érmet csinálnak a városi stilizálás során, de akkor is, ha hegyi túrára vagy sétálni a jeges felületen járnak. Divatosak, meleg, kényelmes és vízálló. Javasoljuk például az év trendjét - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY vagy Timberland 6 a Premium Boot M cipőkben, amelyek évek óta dominálnak .
  • Csizma - az ilyen típusú lábbeli nem elegendő ahhoz, hogy rendkívül divatos és mindenkel megy, és tökéletesen megfelel a cipőkkel szemben támasztott elvárásoknak is a zord télen. Védettek a hidegtől, vízállóak és ellenállnak a sérüléseknek. Ilyen keresel? Ön is tetszik a Big Star fekete csizma .
  • Jodhpur csizma - talán nem klasszikus cipő a zord télen, de sok javaslat közül megtalálhat olyanokat is, amelyek megfelelnek a vizsgán. Javasoljuk a vastag talppal rendelkező és olyan anyagokból készült modelleket, amelyek impregnálás után nem lesznek nedvesek. Például a McKey 284 fekete velúr férfi bokacsizmák vastagabb habgumi fenekével rendelkeznek, amelyek a talajtól jól szigeteltek.

Mint láthatja, a zord téli cipők eltérő nézeteket képviselhetnek. Ön dönti el, hogy sportos vagy elegáns felületet választ-e. A legfontosabb dolog az, hogy jól érezze magát, és a lábad ne fagyjon be. Fedezze fel a ButyModne.pl szélesebb ajánlatát, és keressen megoldást, amely megfelel az Ön igényeinek!