Csizma a zord télhez - melyiket válasszuk?


A tél évek óta meglepi a sofőröket. Annak ellenére, hogy jönnek a hideg hónapok, és itt az ideje felvenni a téli gumikat - a sofőrök meglepődnek. Ne hagyd, hogy meglepjen, ha divatról van szó. Szerezzen csizmát a zord télre előre. Ezeknek melegnek, vízállónak és rendkívül kényelmesnek kell lenniük. Javasoljuk, hogy melyik lesz a legjobb a nőknek és melyik a férfiaknak!

Mire figyeljünk, ha csizmát vásárolunk a zord télre?

Megfelelő csizmát keres a zord télre? Fél attól, hogy a cipője nem lesz elegendő védelem a fagyos napokon, és igazán jó minőségű terméket szeretne találni? Akkor több szempont is meghatározó kell, hogy legyen vásárláskor. Itt vannak!

Először is - összpontosítson a termikus kényelemre. Ez vonatkozik a női és a férfi téli csizmára is. Javasoljuk báránybőrrel vagy más töltelékkel szigetelt anyagokat, de a legfontosabb, hogy valóban védje meg a lábát a hidegtől. Ne feledje, hogy a végtagok fagynak le a leggyorsabban!

Másodszor - válasszon olyan anyagokat, amelyek vízállóak. Ha hóban, tócsákban vagy esőben jár, a víz nem kerülhet a cipő belsejébe. Néha speciális impregnálószerek jelentik a megoldást, de a feltétel az, hogy megfelelő szövetből, például természetes bőrből készüljenek.

Harmadszor - a stabilitás. Ez különösen igaz a hölgyek kemény téli csizmáira. Adja fel a magas sarkú és instabil sarkú cipőket. Nem fognak teljesen működni havon vagy jégen, és nagy veszélybe sodorják Önt. Egy pillanatnyi figyelmetlenség, és kificamíthatja a bokáját, eltörheti a lábát, vagy akár összetörheti a fejét.

Negyedszer - a jobb talp. Bár tavaszi vagy nyári cipőben nem figyel a talpra, itt nagyon fontos. A talpnak különleges alakúnak kell lennie - bemélyedések és kiemelkedések, amelyeknek köszönhetően nem fog csúszni a jeges felületen.

Ötödször - esztétika. A kemény tél nem azt jelenti, hogy olyan csúnya cipőt kell viselnie, amelyet nem szeret. A kínálat olyan kiterjedt, hogy könnyen megtalálhatja a stílusi elvárásainak tökéletesen megfelelő változatot.

A legjobb téli csizma nőknek

  • Hótaposó - sok nő számára ez az első cipő a zord télre. Talán azért, mert rendkívül meleg és kényelmes. Itt azonban figyelni kell a talp típusára - ez stabil és csúszásmentes. Ezenkívül ügyeljen arra, hogy a cipője ne legyen nedves. Javasoljuk például fekete csizma Caprice 26221 membrán. Belsejük puha bundával van bélelve, a vastag talp, több centiméteres platformmal kiváló szigetelést biztosít a talajtól.
  • Túrázás - véleményünk szerint ezt a fajta lábbelit kell leggyakrabban választani, amikor a kemény télre való lábbelit vásárolnak. Úgy tervezték és készítették, hogy meleg, kényelmes és stabil legyen minden időjárási körülmény között. Bennük lehet mozogni a városban, de a hegyekbe is. A divatos és ugyanakkor funkcionális cipők egy példája megbízható cipő Timberland 6 In Premium Boot W ha Grisport túracipő.
  • Csizma - leggyakrabban elegáns formát öltenek, ami az esztétikát helyezi az első helyre, megelőzve a praktikumot. Ennek ellenére a javaslatok között olyan modelleket is találhat, amelyek jó cipők lesznek a kemény télre. Ügyeljen azonban arra, hogy jó talpuk legyen, meleg és vízálló. Tetszhet pl. fekete rövid lakkozott szigetelt csizma vagy női csizma fekete csapokkal Y208.

A legjobb téli csizma férfiaknak

  • Túrázás - ez az abszolút első számú férfi a kemény téli cipők között. Tökéletesek a városi stilizációkban, de akkor is, ha túrázásra vár a hegyekben, vagy sétál egy jeges felületen. Divatosak, melegek, kényelmesek és vízállóak. Például ajánljuk az idei trendet - NATIVE FITZSIMMONS CITYLITE JIFFY vagy évekig uralkodott Timberland 6 In Premium Boot M.
  • Csizma - ez a fajta lábbeli nemcsak rendkívül divatos és mindenhez jól illik, de tökéletesen megfelel a téli csizmával szemben támasztott elvárásainknak is. Jól védenek a hidegtől, vízállóak és ellenállnak a sérüléseknek. Ilyeneket keresel? Talán tetszeni fog nekik Big Star fekete csizma.
  • Chelsea csizma - talán nem klasszikus csizmák a zord télre, de sok javaslat között megtalálhatja azokat, amelyek működnek. Javasoljuk a vastag talpú és olyan anyagokból készült modelleket, amelyek nem lesznek nedvesek az impregnálás után. Például, McKey férfi velúr bokacsizma 284 fekete, vastagabb habgumi aljjal rendelkeznek, amelyek jó szigetelést biztosítanak a talajtól.

Mint látható, a zord téli körülményekhez készült cipők másképp néznek ki. Rajtad áll, hogy sportos vagy elegáns felületet választasz -e. A legfontosabb, hogy kényelmesen érezd magad, és a lábad ne fagyjon meg. Tekintse meg a KeeShoes szélesebb kínálatát, és találja meg az igényeinek megfelelő megoldást!