Cipőbemutató - ajándék ötlet Apák napjára


Június 23-a az a dátum, amelyet minden apuka izgatottan vár. Apák napja a tökéletes alkalom egy szép ajándék átadására. Ha apukádnak már minden megvan, amire a szíve vágyik, akkor van egy ötletünk, ami biztosan tetszeni fog neki. Végül is egy pár kényelmes cipőre mindannyiunknak szüksége van.

Ajándék cipő apának

Hamarosan itt az Apák napja! Kíváncsi vagy, mit adj ajándékba annak, akinek szó szerint mindene megvan, amire a szíved vágyik? Könnyű! Apád biztosan szélesen elmosolyodik az új, kényelmes cipő láttán.

Válasszon kényelmes papucsok, kényelmes sportcipők, túracipők és hétköznapi modellek között, és győződjön meg róla, hogy a megajándékozott őszintén boldog lesz!

Jó ötlet ajándék cipő?

Mielőtt rátérnénk a részletekre, oszlassunk el minden kétséget. Sokan gondolkodnak azon, vajon jó ötlet-e cipőt venni ajándékba. A babonásabbak elkerülik az ilyen vásárlást, nem akarják, hogy a közös utak hirtelen elválódjanak. 

Szerencsére az ajándék cipőnek nem kell balszerencse és kellemetlen szakítások forrása lenni. Hiszen az apukák szeretik a praktikus ajándékokat! Ahelyett, hogy venne egy újabb pár zoknit vagy egy unalmas bögrét, lépjen egy lépéssel tovább, és válasszon valamit, amitől édesapja egész nap jól érzi magát: cipőt. 

Ha még mindig attól tartasz, hogy az ajándékba kapott cipő rosszat hoz apukádnak, akkor nyilván csak egy fillért kell beledobni az egyik cipőbe, ezzel elűzve az esetleges bajt :-)

Nem olyan kemény dió

Ha cipőt vásárol Apák napi ajándéknak, kövesse néhány egyszerű szabályt. Titokban együtt dolgozhat anyukáddal, hogy megszerezze a szükséges információkat, vagy bepillanthat édesapja kedvenc cipőjébe, amikor meglátogatja. Látni fogja, hogy cipőt ajándékba venni nem olyan kemény dió, ugyanakkor elkerüli a csúsztatást.

#1 Méret

A jól illeszkedő cipőméret a siker kulcsa, ha ajándékba vásárolja apának. Kérhetsz segítséget anyukádtól, vagy magad is megnézheted apád gyűjteményét, amikor meglátogatod a szüleidet.

#2 Stílus

Ugyanolyan fontos, mint a cipő mérete, a stílusuk. Ez a szempont befolyásolhatja, hogy az ajándékot szívesen viselik-e, vagy inkább a szekrény aljára rejtik-e el. Győződjön meg arról, hogy édesapja a klasszikusokat vagy az innovatív megoldásokat részesíti előnyben. 

#3 Anyag

Az utolsó, de nem kevésbé fontos tulajdonság, amelyet érdemes figyelembe venni, ha cipőt ajándékba vásárolunk, az az anyag, amelyből a cipő készül. Ha édesapja, amióta csak emlékszik, panaszkodott a velúr cipők karbantartásával kapcsolatos nehézségekre, inkább hagyjon fel erről az anyagról a természetes bőr javára.

Inspirálódjon ajánlásainkból

Most már biztosan slágert tudsz készíteni egy ajándék apának. Ha kész inspirációt keresel, akkor jó helyen jársz. Önt szem előtt tartva összegyűjtöttük ezeket egy helyre, és gyakorlati kategóriákba csoportosítottuk. Dolgozni! 

Cipő aktív apának

Apád szeret aktívan tölteni az időt? Ha szabad délutánjain szívesen edz az edzőteremben, akkor a sportcipők telitalálatnak számítanak. Mit szólsz Nike fekete edzőcipő? Nagyon sokoldalúnak tűnnek, ugyanakkor a puha habból készült párnázásnak köszönhetően tökéletesen megtámasztják a lábfejet.

Édesapád említette nemrég, hogy szeretne hosszú sétákat tenni a hegyekben? Válassz légáteresztőt túracipő fokozott vízállósággal, aminek köszönhetően még kellemesebb lesz a kaland mászással!

Cipő apának, aki szereti a pihenést

Apád a szabadidő aktív eltöltése helyett inkább a passzívabb szabadidőt részesíti előnyben? Akkor tökéletes ajándék ötlet lesz kényelmes papucs! Webáruházunkban rengeteg különböző modellt talál - a klasszikus kockás anyagtól a hangulatos bundákon át az otthoni, meleg báránybőrrel bélelt, felbújós lábbelikig. 

Cipő a laza apának

Ha apád szeretne naprakész lenni, fogadjon egy olyan modellre, amely segít neki elérni a kívánt hatást. Válasszon a fehér tornacipők és a klasszikus tornacipők között, amelyek biztosan tetszeni fognak a címzettnek. Szeretnél egy kicsit megőrülni, és biztos vagy benne, hogy így őszinte mosolyt csalsz apád arcára? Válasszon színes modelleket, amelyek tökéletesek egy laza apának. Íme néhány javaslatunk: 

- fehér férfi tornacipő barna betétekkel

- piros bőr tornacipő

- szürke férfi tornacipő

- piros férfi tornacipő

Cipő egy elegáns apának

Ha ajándékot készít egy elegáns apának, fogadjon a klasszikusokra. Választ univerzális cipőami sok esetben működni fog. Ha édesapja kollekciójából hiányzik a barna ruhacipő, biztosan örülni fog egy ilyen ajándéknak.

Őrizze meg a nyugtát, és élvezze a tökéletes ajándékot Apák napjára

Van még egy dolog, amit szem előtt kell tartanod, amikor úgy döntesz, hogy cipőt vásárolsz Apák napi ajándékként. Az esetleges reklamáció vagy méretcsere elkerülése érdekében csak őrizze meg a nyugtát. Hiszünk abban, hogy tippjeinknek köszönhetően tökéletes ajándékot tud majd megszervezni!