Bőrcipő - hogyan vigyázni rájuk?

A bőr cipő szinte minden őszi szezonban kötelező. Nekik köszönhetően nagyszerű stilizálást választhat, és ugyanakkor garantálja, hogy a cipő ellenáll a legkeményebb időjárási ingadozásoknak. A bőrcipőt azonban nem szabad békén hagyni. Pontosan mit jelent ez? Hogy érdemes őket különféle módon gondozni. Ennek köszönhetően egész őszig kiterjesztjük a bennük való járás örömét.

Bőrcipő impregnálása és megfelelő használata

Helyhez kötött boltból vagy online vásárolt cipőt nem szabad azonnal felvenni. Mindenekelőtt vigyázzunk az impregnálásra. Ez egy egyszerű kezelés a bőrnek szentelt anyagok felhasználásával. Úgy tervezték, hogy megvédje új cipőinket a nedvességtől és a szennyeződéstől is. Az impregnálás könnyű - csak kövesse a speciális készítmény csomagolásán található utasításokat. És érdemes csinálni. A bőr cipő nem olcsó, de finom. Leggyakrabban kifinomult vágással és nagyon sokoldalúak. Vigyázásuk a kulcs a boldogsághoz és a hosszú viselés.

 

A megfelelő használat nem más, mint a lábbeli cseréje. A bőrlábbeli mindennapi kezelése a gyors lombokhoz vezet. Próbáljuk meg is gondoskodni róluk, azaz ne hajlítsa meg az elejét vagy ne bukdjon el. Minden ilyen tevékenység romboló hatással van a bőr anyagára, és a cipők gyors megsemmisítéséhez is vezethet.

Mi a helyzet a cipővel a szezon után?

A szezon után nem feledkezhetünk meg a bőrcipőkről sem. Amikor abbahagyjuk a pár használatát, akkor a legjobb, ha elkészíti, mielőtt behelyezi a szekrénybe, és elfelejti. Tegyünk bele papírgömböket, amelyek miatt a cipő nem összeomlik, nem változtatja meg eredeti megjelenését. Ha nincs időnk ilyen golyókra, akkor érdemes külön cipő-kidobókat megrendelni, amelyek különféle cipőüzletekben kaphatók - online is. Ennek köszönhetően biztosak leszünk abban, hogy a lábbeli a következő szezonban tökéletes állapotban lesz, kellemetlen bajok nélkül.

 

Utolsó tippünk a fényes cipő csiszolása és a matt bőr csiszolása. Ezzel jelentősen meghosszabbodik kedvenc lábbeli élettartama, amit akarunk.