Bevált trükkök, amelyeknek köszönhetően csak cipők segítségével növelheti a magasságot


A cipőknek óriási ereje van! A rossz illeszkedés miatt úgy tűnhet, hogy a lábai vizuálisan el vannak vágva a test többi részétől, ami elveszíti teljes sziluettjét. Másrészt, ha a megfelelő modellt választja, pillanatok alatt magasságot ad magához, és karcsúbbnak és karcsúbbnak tűnhet. Ha érdeklik a bevált trükkök, amelyek segítségével elérheti ezt a hatást, feltétlenül olvassa el ezt a cikket.

A cipőknek óriási ereje van!

A látszattal ellentétben a cipő az egyik legfontosabb ruhadarab. Lehetővé teszik, hogy stilizációit még formálisabbá vagy hétköznapibbá tegye, ugyanakkor kifejezze egyéni stílusát.

Sőt, a cipők rövidebbnek és nehezebbnek tűnhetnek, és optikailag meghosszabbíthatják az alakot. A jól illeszkedő lábbeli minden nőnek az égig érő lábak hatását kelti. A férfiak is észrevehetetlenül magasabbnak tűnhetnek. Mindez a megfelelően kiválasztott cipőknek köszönhető. 

Ismerje meg trükkjeinket a kívánt eredmény eléréséhez. Könnyebb, mint elsőre tűnik. Dolgozni!

Kérjük, viseljen magas csizmát

Ha magasabbnak szeretnél látszani, a legegyszerűbb, ha magas csizmát veszel fel. Az ilyen lábbeliben való mozgásképességétől és az elérni kívánt hatástól függően válassza ki az igényeinek leginkább megfelelő modellt.

A magas csizma biztosan csodákra képes! Függetlenül attól, hogy klasszikus pumpákat, kényelmes ékszereket, magassarkút vagy égig érő sarkú cipőt választ, biztos lehet benne, hogy lábai sokkal hosszabbak lesznek.

Nem csak a magassarkútól lehet magasabb

A magas sarkú cipő azonban nem az egyetlen cipő, amely lehetővé teszi ennek az eredménynek az elérését. Nézze meg, mit tehet még, hogy magasabb legyen.

Mindenekelőtt kerülje a kontrasztokat. Válasszon cipőt annak árnyékában, ami jelenleg a lábadon van. Más szóval, viseljen fekete nadrágot fekete cipővel, és válasszon bézs modelleket meztelen harisnyával. 

A másik dolog, amit el kell kerülni a rövid lábakkal, az a lábujjak formája. A szögletes és kerek orrú cipő soha nem nyújt olyan hatékony megnyúlást a lábán, mint a tüskék.

Sikeresen viselhet lapos cipőt, és még mindig magasabbnak tűnhet! Választ natúr bőrből készült hegyes balerinákamely karcsúbbá teszi a lábait, és tökéletes az irodába és a barátokkal való találkozáshoz. Ezek is nagyszerű megoldások lesznek bézs hegyes balerinák hatásos dekorációkkal, amiket sikeresen viselhetsz akár randin is.  

Hideg napokon öltsön testőrt. A térd feletti csizma rövid szoknyával vagy ruhával kombinálva meghosszabbítja a lábait anélkül, hogy sarkú cipőt viselne.

Platformok a maximális kényelemért

A magas sarkú cipő sajnos nem minden alkalomra passzol, az ilyen cipők túl gyakori viselése pedig kellemetlen betegségeket okozhat. Ennek elkerülése érdekében válasszon lábbelit a platformon.

A platformon lévő cipők választéka gyakorlatilag korlátlan. Tornacipő, szandál, munkásság, sőt még papucs - a lábbeligyártók olyan innovatív megoldásokban versenyeznek, amelyek optikailag meghosszabbítják a lábakat, miközben maximális kényelmet biztosítanak.

Rejtett ék

Ha teljesen észrevétlenül szeretne magasságot növelni, döntsön cipő rejtett ékkel. Tényleg nagyon sok ilyen modell van!

Klasszikus mokaszin, kényelmes csizma, hatékony csizma vagy esetleg kényelmes sportcipő? Tiéd a választás! Ha ezt a típusú lábbelit választja, mindig egy kicsit magasabbnak fog tűnni, mint amilyen valójában, és a lábai sokkal karcsúbbak lesznek.

Adhat-e egy férfi magasságot magának?

Szerencsére a trükkök, amelyekkel magasabb leszel, mint valaha, nem csak a nők számára vannak fenntartva! A férfiak is kihasználhatják a jól illeszkedő cipők adta lehetőségeket.

választ formális cipő rejtett ékkelami sok körülményre tökéletes lesz. Hordhatod családi ünnepekre, munkára vagy randevúra egyaránt. Az egy szempillantás alatt láthatatlan platformú cipők akár 8,5 centiméterrel magasabbnak tűnnek, ugyanakkor még magabiztosabbnak fogod érezni magad! 

Ezenkívül válasszon hegyes lábujjakat, amelyek vizuálisan meghosszabbítják a lábfejét. Ezzel szemben a lekerekített vagy szögletes lábujjak sokkal rövidebbnek tűnhetnek.

Hogyan lehet minden nap magasabb?

Az ünnepi cipő azonban nem lesz alkalmas minden alkalomra. Válassz minden nap vastag, párnázott talpú sportcipő.

Például válasszon olyan futócipőt, amely elegendő helyet hagy a láb és a talaj között, hogy elnyelje az ütközés erejét. Használja ezt a tulajdonságot előnyére, és pillanatok alatt adjon hozzá egy kis magasságot.

Mint látható, nők és férfiak egyaránt kihasználhatják a megfelelően kiválasztott cipők nyújtotta fantasztikus lehetőségeket. Meggyőződésünk, hogy tanácsainkat követve lábaid sokkal hosszabbnak tűnnek, alakod karcsúbb lesz, és önbizalmad leszel!