Balerinák az irodába. Bevált trükkök és stílusötletek egy divatos üzletasszony számára


A balerina viselése tiszta élvezet. A természetes anyagokból készültek egy pillanat alatt alkalmazkodnak a láb formájához, így a lábakon végzett munka még egy hosszú nap sem jelent többé kihívást. Emiatt sok nő úgy dönt, hogy a klasszikus magassarkút balerinára cseréli. Ismerje meg, hogyan alakíthatja ki őket, hogy az irodában mindig divatosak és professzionálisak legyenek.

Magassarkú vagy balerina? Milyen cipőt válasszunk az irodába?

Az irodai cipő kiválasztása számos komplikációt okozhat. A magassarkúk, bár csodálatosan néznek ki, és tökéletesen kiegészítik a ceruzaszoknyák vagy irodai ruhák stílusát, sok óra teljes sebességgel végzett munka után kellemetlen betegségeket okozhatnak. Ezek közé tartozik a lábfájdalom, a hólyagok és a tyúkszem, valamint a testtartási problémák. 

Ha ideje nagy részét munka közben tölti, a kényelem az, amire vágyik. Szerencsére nem kell kompromisszumot kötnie a professzionális megjelenést illetően, és mégis lenyűgözi a jó stílusát. A balerinák a választ az Ön igényeire. Fedezze fel bevált stílusötleteinket, amelyektől mindig gyönyörű leszel.

Néhány tipp, hogy jól nézz ki a balerinákban

Sok nő azon tűnődik, hogyan viseljen balerinát, hogy magasságtól és súlytól függetlenül előnyösen nézzen ki bennük. Tippjeink segítségével egyszerű! 

Először fedje fel a kockákat.

Ha sötét balerinákat hord hosszú nadrággal, az alsó sziluettje kissé lenyűgöző lehet. Ennek elkerülése érdekében ne féljen felfedezni egy kis húst.

Nincs más dolgod, mint 7/8-as hosszúságú nadrágot választani, vagy úgy dönteni, hogy többször feltekered a szárakat. Így a láb legkarcsúbb részét kiteszi, és alakja visszanyeri megfelelő arányait.

Másodszor, kerülje a zokni kilógását.

Bár az üzletekben vannak speciális zokni, amelyet vágott cipőkhöz terveztek, óvatosnak kell lenni velük.

Ha az anyag kilóg a cipő belsejéből, elveszítheti a professzionális végeredményt. Válaszd a hozzáillő kivágású harisnyanadrágot vagy pamutot.

Harmadszor, próbálja meg hosszabbítani a lábát, amennyire csak lehetséges.

Ezt az optikai csalódást könnyebb elérni, mint gondolnád. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő színeket.

Ha ruha van rajtad, és a lábad csupasz, válassz egy meztelen balerinamodellt. A fekete, vékony harisnya jól passzol fekete cipővel és fekete ceruzaszoknyával. Így a kívánt lábad az égbe kerül anélkül, hogy magassarkút kellene viselned.

Kombináld a balerinákat leggingssel

Szereted a kényelmet? A látszattal ellentétben az irodában nem kell lemondani róla! Csak csatlakozzon finom balerinák fekete leggingssel. Ön szerint egy ilyen kombináció nem illik a céges stílushoz? Nem is lehetne nagyobb baj! 

Nem kell más, mint egy szépen préselt ing, kicsit hosszabb szabással. A még professzionálisabb megjelenés érdekében tűzd fel a hajad egy elegáns kontyba, és viselj finom ékszereket.

A fekete nem azt jelenti, hogy unalmas

A fekete balerinákat nem kell az unalomhoz társítani. Választ a hegyes orrú és arany díszűek. Viselje őket bézs szivarkákkal és fehér felsővel. Ne felejtse el a hozzáillő blézert, hogy ennek a kényelmes irodai megjelenésnek professzionális megjelenése legyen. 

Meleg napokon válasszon lágy, bőr balerinák szabad ujjakkal. Kombinálja őket fehér vagy fekete, egyenes szárú, magas derekú nadrággal. Ne felejtse el néhányszor felhajtani a lábát, hogy felfedje a bokáját, és karcsúbb legyen a lába. Ehhez a megjelenéshez illesszen egy világos inget, például vászonból vagy viszkózból, amelyet gondosan beledug a nadrágjába.

Bézs balerinák a mennyei lábhatásért

Az égig érő lábak szinte minden nő álma. Ennek a hatásnak az eléréséhez nem kell túlzottan magas sarkú cipőben kínozni magát. 

Fogadj csak bézs balerinák alacsony oldalakkal és hegyes orrral. A szemcsés bőr egész nap kényelmes viseletet biztosít, a világos árnyalat pedig pillanatok alatt optikailag meghosszabbítja a lábakat.

Kombinálja a bézs színű balerinákat csupasz lábakkal. Válasszon kiszélesedő vagy testhezálló szoknyát elegáns ingblúzzal. Húzd kontyba a hajad, és viselj elegáns fülbevalót. Hideg időben kabátot vagy kardigánt is felvehet a tetejére. Tiéd a választás!

Színes szédülés

Ki mondta, hogy az irodai stílust visszafogott színekben kell tartani? Válasszon színes balerinákat, és illessze őket monokróm öltözékhez, hogy koherens és nem feltűnő képet hozzon létre.

Mit szólsz vörös balerinák? Ezek a cipők jól mutatnak fekete ceruzaszoknyával és fekete elegáns blúzzal együtt. A harmónia megőrzése érdekében feltétlenül festse pirosra a körmét. Ebben az esetben is szívesen látjuk a piros ajkakat! 

Irodába is tökéletesek kék balerinák. Természetes velúrból készültek, így egész nap kényelmesek lesznek. Ebben az árnyalatban a cipőket fehérrel vagy sötétkékkel kombinálhatod. Minden alkalommal gyönyörű leszel!

A kényelem kéz a kézben járhat a professzionális megjelenéssel

Mint láthatja, a kényelem határozottan együtt járhat a divatos megjelenéssel. A balerinák többféle stílusban kaphatók, így minden nő kiválaszthatja az igényeinek megfelelő modellt. 

Válasszon klasszikus vagy eredeti dizájnt. Bármit is választ, biztosak vagyunk abban, hogy tanácsainkat követve mindig elégedett lesz a professzionális végeredménnyel.