Azt javasoljuk, hogy milyen cipő illik egy ingruhához. Merítsen ihletet!


Az ingruhák nagyon népszerűek a nők körében. Viselheted őket irodába klasszikus magassarkúval, randevúra égig érő, hosszú lábakat hangsúlyozó sarkú cipővel, vagy akár városi sétákhoz is kényelmes tornacipővel párosítva. Az ingruhák tökéletesek meleg és hideg napokra egyaránt. Útmutatónkban összegyűjtöttük a legérdekesebb stílusötleteket. Merítsen ihletet!

Néhány ok, amiért szeretjük az ingruhákat

Sok nő egyik kedvenc ruhadarabja az ingruha. Ez a ruha, stílusától függően, többé-kevésbé formális megjelenést kölcsönöz.

Az ingruhák sokoldalúsága azonban nem minden, amiért szeretjük őket. Rendkívül kényelmesek, és remek kiindulópontot biztosítanak a divattal való játékhoz. És ilyenkor, ha van egy a kollekciójában, nem kell időt vesztegetnie arra, hogy a ruhatára előtt gondolkodjon, és mit vegyen fel hozzá, mert önmagában zseniálisan néz ki. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő cipőt és ... mehetsz is.

Pontosan! A cipő a mi specialitásunk, ezért készítettünk egy maroknyi inspirációt, amelyeknek köszönhetően stílusos kombinációkat alkothatsz az irodába, randevúzásra és a mindennapokra. Kész? Kezdjük el!

Milyen cipőt vegyen fel egy ingruhához az irodába?

Ha van hivatalos a munkahelyén kötelező viselet, válassz visszafogott színű ingruhákat és kombináld klasszikus lábbelikkel. Attól függően, hogy mennyi időt tölt a lábán, válasszon lapos talpú vagy magas sarkú cipőt.

Van egy napod, amikor az irodában rohangászol? Fogadjon kényelmes mokaszinokra vagy balerinákra. A jó minőségű bőrből készült lapos talpú cipők ellenállnak a megjelenésnek, és mindig profi leszel. A hatás fokozása érdekében használjon hajcsatot, és hordjon arany órát a csuklóján.

Ha a legformálisabb megjelenésre vágysz, válassz magassarkút. Válasszon egy fekete vagy bézs modellt. Az első közülük tökéletes lesz a sötét inges ruhákhoz. Annak érdekében, hogy vizuálisan ne rövidítse le az alakot, vegyen fel fekete harisnyanadrágot, így koherens kompozíciót hoz létre. A bézs színű magassarkú viszont segít elérni az égig érő lábak hatását, ha pucér harisnyával kombinálod.

Ismerje meg típusainkat:

Melyik cipő illik jól egy ingruhához randevúra?

randizni mész? Az ingruha bikaszem! Terveitől függően többféleképpen formázhatja, és minden alkalommal élvezheti a WOW hatást. 

Egy ínyenc étteremben vacsorázzon egy fekete, magas sarkú ingruhát, hosszúkás orral. Ezek a cipők mindenképpen helyet érdemelnek a ruhatáradban! Annyira sokoldalúak, hogy különféle alkalmakra hordhatod őket. Ha szeretnél a lehető legszexisebben kinézni, válassz egy piros, fényes modellt, amitől megdobogtatja másik feled szívét! 

Hosszú, romantikus sétára indul az óvárosban? Ha szeretnél lépést tartani pároddal, mindenképpen válassz egy kényelmes cipőt. Azok az ékek, amelyekben kényelmesen érezheti magát, ugyanakkor önbizalmat áraszt, remekül fog működni egy randira szánt ingruhával. Egy meleg napon válasszon bőr papucsot fényes éksarkú. Ne feledkezzen meg a tökéletesen elkészített pedikűrről! 

Ősszel és télen válasszon szemet gyönyörködtető bézs csizmát egy kényelmes oszlopon. Az élénk szín a hegyes lábujjakkal kombinálva optikailag meghosszabbítja lábait, és fenomenálisan fog kinézni! Ezek a csizmák rövidebb és hosszabb ingruhákkal is kombinálhatók, és minden alkalommal pompásan néznek ki.

Nézze meg kedvenceinket:

Milyen cipőt viseljen minden nap egy ingruhához?

Az ingruha, bár az öltözködés viszonylag formális elemének tűnik, sikeresen viselhető a mindennapokban, különleges alkalmak nélkül. Nincs más dolgod, mint kiválasztani a megfelelő cipőt, amely többet ad alkalmiennek a karakternek.

Biztos van fehér tornacipőd a kollekciódban. Ezek a cipők tökéletes összhangban állnak egy divatos ingruhával. A tornacipő is sláger lesz. A lábak optikai kiterjesztéséhez válasszon világos árnyalatúakat a platformon. A megjelenés teljessé tételéhez nyúljon egy bőr, hétköznapi kézitáska vagy hátizsák után. Tűzd fel a hajad egy magas kontyba, adj hozzá egy pár kifejező fülbevalót, és rögzítsd a karkötőt a boka köré, és élvezd a nagyszerű mindennapi megjelenést. 

A forró napokon viseljen kényelmes papucsokat semleges bézs vagy tevebarna árnyalatú ingruhájához. Rögzítse a barna övet a deréknál, és viseljen barna keretes és lencsés napszemüveget. Ha a nap megteszi a hatását, feltétlenül viseljen sapkát, mert az tovább növeli a tiédet felszerelés„arra a valamire”, és megvéd az erős sugaraktól. 

Ősszel azonban vegyen fel klasszikus csizmát. Válassz egy modellt a kedvenc színedben, és viseld lábszárig érő ingruhákkal. Ha az időjárás különösen rossz, viseljen egy hozzáillő árnyalatú meleg gyapjú pulóvert a vállán. 

Ismerje meg kedvenceinket: