Az ördög nem is olyan ijesztő, azaz férfi szandál stílusos kiadásban


A meteorológusok egyetértenek – a közelgő nyár igazán meleg lesz! Akár a tengerparton, akár a városban szeretné eltölteni őket, mindenképpen szeretné jól érezni magát, miközben jól néz ki. Ugyanilyen fontos, hogy a lába ne izzadjon túlzottan. Ezen okok miatt sok férfi úgy dönt, hogy szandált vásárol. Tudja meg, hogy jó ötlet-e, és hogyan kell viselni, hogy jól nézzen ki.

Nem csak Janusznak...

Ha a férfi szandálokra gondolunk, sok embernek valami rémálom van a szemük előtt - a szandálok kombinációja vastag, hosszú zoknikkal, halászokkal és egy nélkülözhetetlen tulajdonsággal az egyik népszerű diszkont üzlet táskájában.

Szerencsére a férfi szandálok nem csak a tipikus Januszoknak vannak fenntartva, és igazán stílusosan nézhet ki benne. Csak néhány szabályt kell betartania, amelyeket ebben a cikkben tárgyaltunk.

1. szabály: Vigyázz a lábaidra

Az ápolatlan láb nyitott cipővel párosítva soha nem néz ki jól, legyen szó nőről vagy férfiról. Bár a nőknek viszonylag ritkán van ezzel problémája, és szívesen veszik igénybe a kozmetikus szolgáltatásait, sok férfi nem fordít annyira figyelmet a lábának megjelenésére. Ez nagy hiba, különösen, ha szandált tervez.

A férfi szandálokhoz egyszerűen ápolt lábra van szükség. Óvatosan rövidítse le a körmöket, és távolítsa el a száraz bőrt a sarkakon. Ha ez nem működik, adja a lábát egy szakember kezébe. Szinte minden városban van láborvosi rendelő, ahol pillanatok alatt megbirkózhat ezzel a problémával.

2. szabály: Óvakodj a zoknitól

Ha úgy gondolja, hogy a férfi zokni és szandál kombinációja elfogadható, akkor nagyon téved. Nincs rosszabb kettős, és még rosszabb – ez teljesen kihagyja a lényeget. Évek óta ezt a kombinációt tartják a legjobbnak faux-pas a divatban. 

Ha nagy a kísértés, hogy a zoknit férfiszandállal kombinálja, akkor csak egy jó lehetőség van. Csak ne tedd! Ebben a helyzetben, a körülményektől függően, az épített cipők - mokaszinok, alacsony cipők, tornacipők vagy tornacipők - sokkal jobbak lesznek.

3. szabály: Illessze a férfi szandált a körülményekhez

A férfi szandál nem alkalmas minden alkalomra. Ne viselje őket az irodában, üzleti találkozón, esküvőn vagy partiban. Így hanyagnak és szakszerűtlennek fog tűnni.

Azonban tökéletesek strandra, városi sétákra vagy egy kötetlen grilltalálkozóra.

A speciális technológiával készült szandálok kiválóan alkalmasak hegyi túrázásra. Ezt a fajta cipőt a megfelelő talpfogás, megfelelő ívtartás és sok más szempont jellemzi, amelyek a férfi szandálokat a megfelelő lábbelivé teszik az ösvényen.

Milyen férfi szandált válasszunk?

Most, hogy tudja, mit kerüljön el, ideje kiválasztani a megfelelő szandált. Egy stílusos férfi számára a minőségi bőrből készült szandál a legalkalmasabb, sarka körül minimalista pánttal. Ha igazán jól akarsz kinézni, kerüld a színes, tarka modelleket. Ily módon túl sok kontrasztot hozhat létre, ami diszharmonikussá teszi a stílust. Ne feledje, hogy a szépség az egyszerűségben rejlik.

Válasszon egy tompított, semleges árnyalatú bőrszandált. A fekete, barna, sötétkék vagy grafit a legjobban. 

A férfi sportszandál tökéletes választás hosszú sétákhoz. Ön a hegyekben nyaral? Vagy esetleg néhány órás városnézést tervez egy elbűvölő városban egy forró napon? A sportszandál a szövetségesed! Nemcsak segítenek elkerülni a kellemetlen lábizzadást, hanem a szükséges kényelmet is biztosítják.

Mivel hordjunk férfi szandált?

Ennek a lábbelinek a lezser jellege miatt a férfi szandál remekül mutat rövidnadrágokkal és pólóingekkel. Válasszon pamutból vagy farmerből készült nadrágot. Sportcipővel sikeresen párosíthatod a sportnadrágot és a kényelmes pólót. 

Semleges árnyalatú férfi bőrszandált is hordhatsz chino- és vászoningekkel. Ne felejtse el egy kicsit meghúzni a nadrágszárakat, hogy megmutassa a bokáját, és stílusosabb legyen. Ne felejtsd el a divatos kalapot és napszemüveget! 

Ha szeretné hangsúlyozni ruhája ünnepi hangulatát, válasszon kubai stílusú inget, vászon rövidnadrágot és minimalista szövetszandált. Így tagadhatatlanul nyárias megjelenést kapsz. 

Kerülje a szandálok farmernadrággal és elegáns inggel való kombinálását. Az öltönyhöz való párosítást teljesen tilos!

Nem olyan félelmetes ördög

Amint látja, az ördög nem olyan ijesztő, mint ahogy le van festve. A szandálok könnyedén biztosítanak Önnek kényelmet és légiességet a forró napokon, kiemelve öltözékének ünnepi hangulatát. Legyen azonban tudatában annak, hogy mindössze egy szerencsétlen mozdulat kell, és úgy nézhet ki, mint egy elveszett német turista, aki nyaral.

Szerencsére a férfi szandálok biztosan teljesen kifogástalanul nézhetnek ki, ha betartasz néhány alapvető szabályt, amelyekre ebben a cikkben foglalkoztunk. Ezenkívül ne feledkezzünk meg cipőinek megfelelő gondozásáról sem.