Április útmutató a KeeShoes üzlet újdonságaihoz


Javában tombol a tavasz! Mielőtt észrevenné, eljön a június, és vele a várva várt vakáció. Függetlenül attól, hogy egy helyen vagy utazással tervezed tölteni, az új cipők kellemesebbé teszik a vágyott szabadidőt. Ismerje meg a legdivatosabb modelleket, amelyek megjelentek webáruházunkban, és nézze meg, mivel vegye fel őket, hogy az ünnepi stilizációi mindenkit elragadjanak, aki meglátja.

Egész évben divatosan nézzen ki

A tavasz végleg beköszöntött! A hőmérők egyre magasabb hőmérsékletet jeleznek, Ön pedig egyre szívesebben szabadul meg a későbbi ruharétegektől? Ideje készletezni a cipőket erre a nyárra! Hiszen az idő őrülten repül, és mielőtt észrevenné, a naptár júniust, és vele együtt a várva várt ünnepeket jelzi.

Függetlenül attól, hogy munkával vagy utazással töltöd, vannak olyan cipőjavaslataink, amelyek minden pillanatot kellemesebbé tesznek. Ne feledje azonban, hogy hosszabb séták vagy egy hosszú munkanap előtt megfelelően törje le cipőjét. Tudjon meg többet itt vezetőnkAddig is nézzük meg közelebbről az újdonságokat, amelyek ebben a hónapban jelentek meg webáruházunkban. 

Volt még kényelmes szandál, sportcipő, klasszikus balerina és eredeti papucs. Tekintse meg, hogyan formázhatja őket, hogy terveitől függetlenül káprázatos megjelenéssel gyönyörködhessen, mert egész évben divatosnak és kényelmesnek érezheti magát.

Nyári séták platformszandálban

Van-e jobb módja annak, hogy nyáron optikailag meghosszabbítsa a lábát, és kiemelje a barnulást, mint a bézs szandál viselése? Határozottan igen! Ezek olyan platformok, amelyek csodákra képesek, lábak benyomását keltik az ég felé, ugyanakkor nem fosztják meg a kényelemtől.

A hosszú hétvégék, az esti séták és a tengerparton töltött napok még kellemesebbek lesznek a bájos hangulatban papucs az emelvényen. A bézs árnyalat nagyszerű alapja számtalan stílusnak. Kombinálja őket fehér farmer rövidnadrággal, fehér felsővel és fekete bőrövvel, hogy lenyűgöző derékvonalat alakítson ki. Ne felejtse el kitölteni ezt néz egy bézs baseball sapkát és barna szemüveget. Terveitől függően vállára dobhat egy fekete és bézs színű táskát, vagy választhat egy barna hátizsákot. 

Még nyáron is jobban szereted klasszikus fekete? Semmi sem veszett el! Ezek az aranyos szandálok ebben a színváltozatban is elérhetőek. Legyen azonban óvatos, mert a boka körüli sötét csíkok valamivel rövidebb lábak benyomását kelthetik. Szerencsére nem kell lemondani ezekről az isteni papucsokról. Mindössze annyit kell tennie, hogy kombinálja őket egy aszimmetrikus fekete ruhával, amely közvetlenül a vádli közepe alatt végződik, és egészítse ki az egészet finom barna vagy energizáló fukszia árnyalatú kiegészítőkkel.

 

Kosárlabda stílusú ifjúsági utcai viselet

Inspirálnak a legnagyobb kosárlabda sztárok, mint Michael Jordan vagy Bill Russell? Merítsen ihletet stílusukból a pályán, és adja meg saját kosárlabda karakterét utcai öltözékStilizálások, minden helyzetben hétköznapi megjelenésűek. Ebben segítenek Adidas cipők a Hoops 3.0 kollekcióból.

Viselje ezeket a cipőket a tavasz és a nyár közötti átmeneti időszakban, így a lélegző bélésnek köszönhetően egész nap frissen tart. Az Ön kényelmét egy speciálisan kialakított, kétrétegű talp is biztosítja, amely hatékonyan nyeli el az ütéseket és megakadályozza a lábbeli gyors kopását. Felhívjuk figyelmünket a megemelt felsőrészre is, amely terveitől függetlenül biztosítja a bokája stabilizálását.

Kombináld őket kedvenc tréningruháiddal, farmereiddel és akár chinoiddal is a fiatalos végső hatás érdekében. Függetlenül attól, hogy a lehetőségek közül melyiket választja, egy dologban biztos lehetsz – igazán kényelmesen fogod érezni magad!

Kényelmes egész nap a munkahelyen

Hosszú munkanap vár rád? Ne hagyja, hogy a kellemetlen érzés elvonja a figyelmét, és vegyen fel kényelmes lábbelit. 

A szögletes orrok visszatértek! Mit szólna ehhez a tendenciához az irodában? Fogadás a slip-on, lapos talpra állított klasszikus fekete árnyalatú balerinák és kombinálja őket kedvenc korpuszstílusaival. Idén nyáron a fehér, elegáns, közvetlenül a boka felett végződő chinokra és a fekete, vászoningre összpontosítunk. Ehhez az arany vagy ezüst ékszerhez csattal rögzíthető haj és szemüveg finom arany keretben.

Ha nem irodában, hanem kórházban, kozmetikán vagy fogászati ​​rendelőben dolgozik, ügyeljen a kényelmes papucsokra az alacsony, parafa emelvényen. Egy enyhe emelkedés segít elkerülni az elviselhetetlen sarokfájdalmakat és az izomfeszülést, a divatos megjelenés pedig gondoskodik arról, hogy minden helyzetben jól nézzen ki és magabiztos legyen. Fogadjon bézs, fekete vagy teve árnyalatú, és kombinálja kedvenc stílusával. A kiváló minőségű ökológiai velúr és a csatos dekoratív öv csodálatos megjelenést biztosít! Pszt! Ezek a papucsok biztosan kiállják a próbát, ha új papucsot keresel az otthon töltött hosszú estékre.

Nem kell túlfizetnie az exkluzív megjelenésért

Az általunk javasolt cipőmodellek minden stilizációját exkluzív megjelenésűvé teszik. Szerencsére, hogy teljes mértékben élvezhesse ezt a hatást, nem kell túlfizetnie. Csak el kell menned webáruházunkbanahol számos cipőmodell, versenyképes áron, kiváló minőséggel párosulva várja Önt. Élvezzük a vásárlást!