A siker cipője - timberland

Természetesen megtalálja ezeket a jellegzetes cipőket sárga, szinte mustár színben. A cipőiparban a siker szimbóluma. A Timberland Amerikában, pontosan az Egyesült Államokban született, mintegy 50 évvel ezelőtt. Népszerűségük azonban nem csökken, éppen ellenkezőleg - egyre gyakrabban a divattervezők használják őket stilizálásukra, függetlenül attól, hogy mikor készültek. Jelenleg a timberland a jó, tartós cipő szimbóluma is, amelyet nem érdemes feladni.

 

Funkcionális cipő tavasszal és ősszel

A favágók sok stílushoz illeszkednek. Jól működnek mind nőkkel, mind férfiakkal. Még azt is mondhatják, hogy univerzális cipő - a felhasználó dönti el a rendeltetésszerű felhasználásáról, nem pedig a gyártó preferenciáiról. Kabátokhoz és kabátokhoz is illeszkednek, ezáltal az utóbbi lehetőség stilizáltabbá válik. A fűrészáruk kényelmesek. Az új-angliai gyárban vízálló anyagból készültek, és megmutatják, hogy ideális versenytársak a hirtelen fagyok és esők ellen. Jellemző tulajdonságaik vannak, például vastagabb talp vagy kemény talp, nem is beszélve a vízállóságról. A mai világban sokféle "fajta" létezik ezekre a cipőkre, azonban a halhatatlan woodland mindig társul a mustár sárga színével.

 

Egy kis történelem ...

A Timberlande a múlt század 90-es éveiben, különösen a városi változatban, uralta a hip-hopot. Ez azt jelenti, hogy a hip-hop környezet szerette őket kifejező stílusuk miatt, amelyet ezek a cipők elérhetnek. Ezenkívül az ilyen kereskedőket látszólag az akkori kereskedők viselték, és utána felismerhették őket. Szerencsére a cipőknek jelenleg nincs sok közös vonása az ilyen "versennyel", mint régen. A rapperek is érdeklődtek a timberlandami iránt - a társaság néhány évvel később sikeres együttműködést tudott létrehozni velük, ami a lábbelik médiában való láthatóságát növelte. Ma mindenki ismeri őket!