A menyasszonyok 8 leggyakoribb cipőhibája


Az esküvő kétségtelenül az egyik legfontosabb esemény minden nő életében. Így nem csoda, ha – tetőtől talpig – igazán különlegesnek szeretnéd érezni magad. Kételkedsz abban, hogy érdemes-e a cipőkre koncentrálni, hiszen az úgyis egy hosszú ruha alatt rejtőzik? Ez az egyik leggyakoribb hiba! Végül is a kényelmes cipő a siker kulcsa, ha önbizalmat szeretne sugározni, és kényelmesen táncolni szeretne egész éjszaka.

Jobb elkerülni ezeket a hibákat!

A megfelelő esküvői cipő megtalálása igazi kihívás. A tökéletes megjelenés mellett a tökéletes illeszkedés is fontos. Végül is mit törődsz a gyönyörű fényképekkel, amikor a fájdalom és a hólyagok megakadályozzák, hogy boldogan ünnepeld a szerelmet szeretteiddel? Ha ezt szeretné elkerülni, feltétlenül ellenőrizze, hogy a menyasszonyok milyen hibákat követnek el leggyakrabban esküvői cipő vásárlásakor.

# 1 A kényelem feladása

Semmilyen körülmények között ne add fel a kényelmet saját esküvőd napján. Valószínűleg a legtöbb időt a lábadon tölti, ezért biztosnak kell lennie abban, hogy az Önt kísérő lábbelik könnyedén megbirkóznak ezzel a kihívással. Ügyeljen arra, hogy cipője jól illeszkedjen, és a sarka ne legyen túl magas, és ne akadályozza a mozgást.

#2 Az esküvői cipők vásárlását az utolsó pillanatra hagyva

Az esküvőre készülve mindent előre megtervez, de a cipővásárlást az utolsó pillanatra hagyja? Ez óriási hiba! Ügyeljen arra, hogy az esküvőre viselni kívánt lábbeli elkísérjen az esküvői ruha megváltoztatásakor. A sarokmagasság ugyanis rendkívül fontos szempont a hosszának beállításánál. Ráadásul minél korábban vannak nálad, annál több időd lesz lebontani őket.

#3 Első alkalommal vesz fel esküvői cipőt

Sok menyasszony egy dobozban tartja esküvői cipőjét, amíg végül összeházasodik. Ez az egyik leggyakoribb hiba, ami jelentősen befolyásolhatja kényelmét!

Bár a csúnya, nehezen eltávolítható foltok gondolata az érintetlen, hófehér felsőrészen valóban fejfájást okozhat, ne halogassa új cipője viselését. Így a lábad formájához tudod majd igazítani őket, aminek köszönhetően könnyedén eltáncolhatod az éjszakát. A foltok és szennyeződések elkerülése érdekében viseljen új cipőt a házban, például a szőnyegeken.

# 4 Elfelejtett egy pár cipőt

A menyasszonyok másik gyakori hibája, hogy elfelejtenek egy tartalék cipőt. Hiszen soha nem lehetsz 100%-ig biztos abban, hogy az esküvői cipőd nem dörzsöl meg. Ne hagyja, hogy a hólyagok és a tyúkszem tönkretegye szórakozását, és a változás kedvéért vegyen fel kényelmes cipőt. Lehetnek kedvenc balerinád élénk árnyalatban, nem szokványos tornacipők vagy kényelmes szandálok, amiket szívesen hordasz nyáron. 

Pszt! Vigyen magával tapaszt és gélpárnát is, hogy megkönnyebbüljön, ha cipője fájdalmas sérülést okoz a lábában.

#5 Kristályok kombinálása a cipőn tüllel

Hosszú, tüll esküvői ruhára esett a választás? Kerülje a kristályokkal díszített cipők viselését. Ezek a csillogó kiegészítők fenomenálisan néznek ki, de könnyen ráakadhatnak a ruhádra, és katasztrofális eredményeket okoznak. A cipőkön lévő kristályok tüllös kombinációja csúnya puffadásokat, sőt könnyeket is okozhat értékes ruháján. Ez nagyon fontos, ha később értékvesztés nélkül szeretné eladni.

# 6 Cipő vásárlás csak egy alkalomra

Óriási félreértés, ha esküvői cipőt viselsz csak a saját esküvődön! Az ilyen lábbelik gyakran meglehetősen drágák, és e fontos esemény után a szekrény aljára rejteni valódi pazarlás. Esküvői cipő vásárlásakor ügyeljen arra, hogy a jövőben is szolgáljon - például elegáns öltözéket igénylő szertartások alkalmával, vagy a kedvesével való randevúkon.

# 7 A biztonságról megfeledkezve

Tökéletesen passzol a cipőd, és fenomenálisan passzol az esküvői ruhához? Van még egy dolog, amit jobb nem kihagyni, ha biztos akar lenni abban, hogy a hajnalig tartó mulatság sikeres lesz. Ez a te biztonságodról szól. A csúszós parketta a kopás nélküli talppal kombinálva igazi jégpályára emlékeztethet, és minden vendég előtt látványosan zuhanhat a menyasszony. Ennek elkerülése érdekében fektessen be csúszásmentes cipőmatricákba, amelyek alacsony költséggel csökkentik a csúszás hatását.

#8 Túl magas sarkú cipő kiválasztása

Ezen a különleges napon törődik az egyedi megjelenéssel, és azt szeretné, hogy a lábai egyszerűen lenyűgözőek legyenek? Bár az égig érő sarkú cipő minden bizonnyal segít abban, hogy a lábak hatását az égig érd, de ha nem szokott ilyen lábbeliben járni, jobb, ha nem csábítod a sorsot. Hiszen el sem tudod képzelni, hogy kificamodott boka vagy törött fogak zavarják meg a szórakozást, ugye?

Érezze magát hercegnőnek

Ezen a különleges napon, ami egy esküvő, minden bizonnyal igazi hercegnőnek akarod érezni magad. Egy régóta választott ruha, gondosan összeillesztett kiegészítők és végül ezek. Bár gyakran egy hosszú ruha alatt vannak elrejtve, a cipők befolyásolhatják a kényelemérzetet. Meggyőződésünk, hogy útmutatónknak köszönhetően elkerülheti a menyasszonyok által elkövetett leggyakoribb hibákat az esküvői cipő vásárlásakor.