A legnépszerűbb sportmárkák ikonikus cipőmodelljei

Ikonikus Adidas cipő

Az a tény, hogy a sportcipőt gyakran "cipőknek" hívják, önmagáért beszél. Ez a márka az egyik legrégebbi és legjobb a világon. Majdnem száz éve foglalkozik felszerelések, ruhák és sportcipők gyártásával.

legtöbb ikonikus Adidas cipő elsősorban klasszikus fehér cipők. A 90-es években szinte mindenkinek volt egy pár ilyen cipője otthon. Manapság a 30 évvel ezelőtti divat élénken jött vissza, ezért az üzletekben megtalálhatók a helyi formatervezés frissített változatai, például: Adidas Yung-96 M EE3682 fehér. A hölgyek viszont örömmel választják színes változatát, világos és / vagy pasztell árnyalatokban, például Adidas Forest Grove W EE5847 cipő.

Az ikonikus Court modell variációi évek óta is nagyon népszerűek. Manapság számos érdekes variációt találhat ennek az egyszerű vágásnak, az oldalára jellemző jellegzetes három csíkkal. A hölgyek szívesen viselnek pl. Adidas Grand Court W EE9689 cipő fehér nagyon divatos holografikus betétekkel. Az uraim gyakran feltételezik pl. Adidas Vl Court 2.0 M DA9873 kék cipő, nagy farmer. Ez egy időtlen ifjúsági modell, ezért mindenkinek, aki szeretne néhány évet elfogni, mindenképpen választania kell az ilyen cipőt.

Ikonikus Nike cipő

A Nike Amerikában ugyanolyan jól ismert, mint az Adidas Európában. Manapság ez természetesen a világ minden táján gyakori, és termékei a különféle tudományágak legjobb sportolóinál láthatók. Gyerekkorban sokan arról álmodtunk, hogy új „razziákban” mutatjuk be az udvaron. Most már sokféle modell közül választhat, de néhány közülük azonnal felismeri az úgynevezett klasszikusok.

Ikonikus Nike cipő az évek során csak kissé változtak a formájuk. Az egyik legismertebb a Cortez típus. A fehér, piros, kék és a nagy márkajelzés jellegzetes kombinációja meghódította az egész világot, és még mindig nem megy ki a divatból. A legjellemzőbb olyan modell, mint a Nike Classic Cortez bőr M 749571-154 fehér, de ma már megismerheti a különféle fajtáit. A hölgyek kissé eltérő színkombinációt választhatnak, például: Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 cipő fehér.

A magasabb felsőrészű légierő modell szintén nagyon jellemző, amelyet más márkák évekig követnek. A férfiakra a legjellemzőbb változat többek között Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 cipő fekete, de gyakran fehér vagy divatos mustár árnyalatú változatban is. A hölgyek ilyen lábbelit is kaphatnak, pl. Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 fekete. Ez egy rendkívül kényelmes, univerzális modell, tökéletes hideg napokra. Garantálja az optimális hőmérsékletet belül, hatékonyan védi a víz ellen, és tökéletesen elnyeli a talaj nyomását.

Ikonikus New Balance cipő

A legismertebb sportcipő márkák közül a legrégebbi az amerikai New Balance cég. 1906 óta készít cipőt, amelyek lenyűgözik kényelmükkel és érdekes kialakításukkal. Az érdekes színkombinációk különösen jellemzőek erre a cégre. Az évek során maga a márka annyira népszerűsítette a trendeket, hogy több ezer járókelő lábán láthatók.

Ikonikus New Balance cipő általában egyedi színkombinációkon alapulnak. A klasszikus cipők stílusa kissé megváltozik - csak kissé javult. Az elmúlt években a nők körében a legnépszerűbbek a pasztell árnyalatú modellek, azaz New Balance cipő W W55TLC rózsaszín és Új Balance cipő GC574D5 zöldben. Annak ellenére, hogy sportcipő, hatalmas bájuk van. A nőtlen vagy akár elegáns ruhákkal való párhuzamos viselkedés az általánosan elfogadott trend.

Az uraim különösen szívesen választják a klasszikusokat. A 997 modell 30 éve szinte változatlan! A 90-es évek trendeinek visszatérése arra ösztönzi Önt, hogy viseljen például Új Balance M CM997HEQ cipő. A fehér, piros és kék kombináció halhatatlan klasszikus. Ha kissé visszafogottabb árnyalatokban tetszik, akkor ezek jól működnek, pl. Új Balance M CM997HBK cipő fekete. Nagyon sokoldalúak, így mind a mindennapi használatra, mind a kabáthoz való inget viselheti.

Az Adidas, a Nike és a New Balance olyan cipő, amely a világ minden tájáról gyakori. Oka miatt ilyen népszerű lett! A pótolhatatlan kényelem és az esztétikai forma a tökéletes kombináció. A legnépszerűbb sportmárkák cipőinek ikonikus modellje, kedvező áron megtalálható a következő helyen: butymodne.pl! Ellenőrizze az ajánlatot, hogy minden nap tökéletes cipőt válasszon Önnek!