A legkedveltebb sportmárkák kultikus cipőmodelljei


Egyes stílusú cipők, mint például az echo, újra divatba jönnek, és vannak olyanok, amelyek még soha nem mentek ki a divatból! Ez minden bizonnyal a leggyakoribb lábbeli, amely kényelméből adódóan rengeteg hűséges rajongót vonz szerte a világon. Tudod, melyiket kell a ruhatáradban tartani? Bemutatjuk a legkedveltebb sportmárkák ikonikus cipő modelljeit!

Adidas cipők kultikus modelljei

Az a tény, hogy a sportcipőket általában "cipőknek" nevezik, önmagáért beszél. Ez a márka az egyik legrégebbi és legjobb a világon. Közel száz éve szakosodott berendezések, jelmezek és sportcipők gyártásával.

A legtöbb Adidas cipők kultikus modelljei elsősorban klasszikus fehér cipők. A 90 -es években szinte mindenkinek volt otthon egy ilyen "cipője". Napjainkban a 30 évvel ezelőtti divat ismét kedvezett, így a boltokban megtalálhatók a helyi dizájn frissített változatai, mint pl. adidas Yung-96 M EE3682 fehér cipő. A hölgyek viszont lelkesen választják színes változatukat, világos és / vagy pasztell árnyalatokban, mint pl adidas Forest Grove W EE5847.

Az ikonikus Court modell variációi is évek óta nagyon népszerűek. Manapság ennek az egyszerű vágásnak számos érdekes változatát találhatja meg, oldalán jellegzetes három csíkkal. A hölgyek például szívesen viselnek adidas Grand Court W EE9689 fehér cipő nagyon divatos holografikus betétekkel. Az urak gyakran feltételezik, hogy pl adidas Vl Court 2.0 M DA9873 kék cipő, tökéletesen illik a farmerhez. Ez egy időtlen ifjúsági modell, ezért aki néhány évet szeretne megörökíteni, mindenképpen ilyen cipőt válasszon.

A Nike cipők kultikus modelljei

A Nike ugyanolyan híres márka Amerikában, mint az Adidas Európában. Manapság természetesen világszerte elterjedt, és termékei a különböző tudományágak legjobb sportolóin láthatók. Gyermekkorunkban sokan álmodtunk arról, hogy a hátsó udvarban megmutassuk magunkat az új "Najaczach" -ban. Most sokféle modell közül választhat, de néhány közülük azonnal felismeri magát ún. klasszikusok.

A Nike cipők kultikus modelljei az évek során csak kis mértékben változtattak a formájukon. Az egyik legismertebb a Cortez típus. A fehér, piros, kék és a nagy márka logó jellegzetes kombinációja egyszerre hódította meg az egész világot, és még mindig nem megy ki a divatból. A legjellemzőbb modell, mint pl Nike Classic Cortez Leather M 749571-154 fehér, de manapság különböző fajtáival találkozhat. A hölgyek kicsit más színkombinációt választhatnak, pl. Nike Classic Cortez Leather W 807471-112 fehér.

Rendkívül jellegzetes a légierő magasabb felsőrészes modellje is, amelyet más márkák évek óta utánoznak. A férfiak legjellemzőbb változata többek között cipő Nike Air Force 1 High '07 AN20 M CK4369-001 fekete, de gyakran vannak fehér vagy divatos mustár árnyalatú változatok is. Hölgyek is vásárolhatnak ilyen lábbelit, pl. fekete Nike Air Force 1 Mid Gs W 314195-004 cipő. Ez egy rendkívül kényelmes, univerzális modell, tökéletes a hidegebb napokra. Garantálja az optimális hőmérsékletet belül, hatékonyan véd a víz ellen, és tökéletesen elnyeli az aljzat nyomását.

New Balance cipők kultikus modelljei

A sportcipők híres márkái közül a legrégebbi az amerikai New Balance cég. 1906 óta olyan cipőket készít, amelyek kényelmükkel és érdekes dizájnjukkal örülnek. Különösen érdekes színkombinációk jellemzőek erre a társaságra. Az évek során maga a márka olyan népszerű trendeket hirdetett, hogy több ezer járókelő lábán nézheti őket.

New Balance cipők kultikus modelljei általában egyedi színkombinációkon alapulnak. A klasszikus cipők stílusa kissé megváltozik - csak kissé javult. Az utóbbi években a nők körében a legnépszerűbbek a pasztell árnyalatú modellek, azaz cipő New Balance W WL520TLC rózsaszín és cipő New Balance W GC574D5 zöld. Annak ellenére, hogy sportcipők, nagyszerű varázsa van. Általánosan elfogadott tendenciává vált, hogy nőies vagy akár elegáns ruhákhoz illeszkednek.

Az urak különösen szívesen választják a klasszikusokat. A 997 30 éve szinte változatlan! A 90 -es évek trendjeinek visszatérése arra ösztönzi az embereket, hogy viseljenek olyan tárgyakat, mint pl. cipő New Balance M CM997HEQ. A fehér, piros és kék kombinációja halhatatlan klasszikus. Ha viszont szereted a kissé visszafogottabb árnyalatokat, akkor tökéletesek pl. cipő New Balance M CM997HBK fekete. Nagyon sokoldalúak, így mindennapi viseletben és kabátos ingben is viselheti őket.

Az Adidas, a Nike és a New Balance olyan lábbelik, amelyek világszerte elterjedtek. Okkal szerezte meg ezt a népszerűséget! A pótolhatatlan kényelem és az esztétikus design tökéletes kombináció. A legkedveltebb sportmárkák ikonikus cipőmodelljeit remek áron találja a KeeShoes! Tekintse meg az ajánlatot, és válassza ki az Ön számára tökéletes mindennapi lábbelit!