A legjobb cipő az újév számára

Szilveszter az év egyik legjobban várt napja. Érdemes megjegyezni, hogy a megfelelő cipő kiválasztása ugyanolyan fontos, mint a megfelelő ruha. Ha meg akarja ragyogni azon az éjszakán, akkor ebben a bejegyzésben biztosan talál valamit magadnak.

Fényes csapok

Ezek a legnépszerűbb cipők az ilyen típusú eseményekhez. Sok nő attól tart, hogy a magas sarkú cipő azt gondolja, hogy egész éjjel nem fognak ott maradni. Emlékeztetni kell azonban arra, hogy a jól megválasztott cipő, még a legmagasabb sarkon is, kényelmes lesz. Nagyon ajánlom flitterrel vagy brokáddal ellátott tűket, amelyeket csillogó ruhákkal kombinálhat. Ma este elengedheti fantáziáját, ezért ne félj a kockázatos kapcsolatoktól. Ha hozzá szeretné adni a karom stílusát, akkor nézd meg a piros sarkot.

Kényelmes csizma

Különböző kivitelű csizmák ütnek idén ősszel. A leopárdmintás vagy a kígyóbőrűek feltétlenül alkalmasak erre a csodálatos éjszakára. Ha nem akarja kombinálni például a rácsokat és a leopárokat, akkor érdekelnie kell a velúr opcióknak egy sarok típusú oszlopmal. Az ilyen típusú lábbeli esetén feketében viselheti, így más partira is könnyedén felveheti. Ez egyike azoknak a trendeknek, amelyek visszatérnek a divatmagazinokban.

Lapos balerinák

Véleményem szerint ez a legbiztonságosabb lehetőség Szilveszter esetén, ha egész éjjel táncolni akarsz, aktívan érezd magad. Ha biztonságos cipőkészletet keres, amelyben minden bizonnyal kényelmes lesz, válassza a lapos balerinákat. Válasszon őket különféle változatokban - őrüljön meg, mint a stilettoknál! Végül is: minél több ragyogás, annál valószínűbb, hogy a pártok embereinek reflektorfénybe kerül. Ezen felül a balerina cipő nem a legdrágább cipő. Éppen ellenkezőleg. Sok hasonló helyzetben segítenek. Ez nem egyszeri vásárlás, hanem univerzális. Ragaszkodjunk hozzá anélkül, hogy megtagadnánk a lapos cipő hozzáadását az kosárba az online áruházban!

Magassarkú szandál

Valószínűleg inkább a nyárhoz társítja, de a tél közepén jók lesznek. Előnyük, hogy annyira nőiesek, mint a magas sarkú cipők, de különböző szélességű és vastagságú sarokkal rendelkeznek. Különös figyelmet kell fordítani a fémes változatokra, beleértve az aranyat és az ezüstöt is. Ugyanakkor vakítóan néznek ki, amikor fekete és magas sarkú. Természetesen választhat alacsony sarkú szandált is, akkor a balerinákhoz hasonló szerepet játszanak.

 

Függetlenül attól, hogy szilveszteri terveit tervezi, a mai lehetőségekkel együtt, határozottan választ maga számára. Minden attól függ, hová megy, és a költségvetéstől. A megfelelő előkészítés mellett azonban mindig jól néz ki.