A legdivatosabb női cipő 2019 tavaszán

Gyönyörű magas sarkú, érdekes nyomatokkal

A tavasz örömmel fogadja a magas sarkú cipő szerelmeseit, mivel a sarok kötelező kiegészítője a szekrénynek a melegebb hónapokban. Ne feledje, hogy a 2019-es szezonban a cipő vékony és magas sarkú. Sőt, Alexander McQueen szerint minden pár gazdagon díszített kell, hogy legyen - virágmintával vagy kavicsokkal és gyöngyökkel varrott másolatot választhatunk egy kígyó bőrmintával díszített cipőre. Csavarokkal, kapcsokkal vagy hálóelemekkel ellátott cipők is divatosak lesznek. Magas, vékony sarok található a szivattyúkban és a csizmákban, amelyek hegyével végződő hegyek vannak. A legjobb, ha a csúcs más, mint a többi cipő - a legjobb, ha ugyanolyan kinéz, mint a Dries Van Noten kollekcióban - a szín. Vékony pánttal és sarokkal ellátott szandál - ők is divatosak lesznek! A legnagyobb stílusérzetet akkor mutatjuk be, ha cipőt viselünk, amelyeken érdekes minták és érdekes kiegészítők találhatók. Ez egy nagyszerű választás azoknak a nőknek, akik elsajátították a képességét, hogy megfelelő módon mozoghassanak a magas sarkú cipőkben egyenetlen járdák felett.

A szandál nem feltétlenül magas rangú

A közelgő tavaszi Chanel divatház divat ihletet készített a lapos cipők támogatói számára. A Valentino javaslatai között szerepelnek az alacsony szárnyak meleg, korall színű, tollakkal díszített. kényelmes szandál az alacsony sarkú cipők kedvelik azokat, akik sokat járnak, inkább a férfi divat ihlette divatstílusokat választják, vagy jobban érzik magukat, ha a cipő nem növeli őket. Ha azonban formai borjút szeretnénk megjeleníteni, a Miu Miu gazdagon díszített szandált kínál a platformon.

Nagy visszatérés a háromszög alakú és széles sarkú cipőből

Ha valódi divat rajongók vagyunk, tavasszal alakú, háromszög alakú sarokon viselünk magas, vagy közepes borjúhosszú csizmát, például Isabel Marant - vékony, irha vagy lakkozott bőrből készült, fúvókákkal vagy áttört mintákkal díszített. Tökéletes meleg és nyugodt tavaszhoz, és bézs vagy fehér árokkal bevonva elengedhetetlen eleme a következő szezonnak! A széles sarok lehet színes vagy átlátszó - akárcsak a Louis Vuitton - fontos lenne jól kinézni.

Eredeti sportcipő

A tervezők emlékezetükbe vették a sportcipők támogatóit is, amelyek Stockholm, Berlin vagy Párizs utcáit rohamozták meg és elsajátították az Instagramat. Cipők, akár tornacipő jól néznek ki kabát, park vagy bombázóval. Felvehetjük őket nadrágokra, ruhákra és egy szoknyára. Ez a fantasztikus lábbeli megfelel a klasszikus női ruhanak is, mivel lehetővé teszi, hogy megtörje ennek a ruhának a hivatalos karakterét. A 2019 tavaszán a divatos cikkek színesek lesznek, csomózva és magasabbak - bokahosszúak.

A következő szezonban, 2019 tavaszán mindannyian találunk divatos, egymáshoz megfelelő cipőt. A klasszikus magas sarkú cipők, a lapos szandál vagy a közepes sarkú szerelmesek és a sportstílus rajongói - mindegyik gyönyörűen néz ki a legdivatosabb cipőben, amely a ButyModne.pl oldalon vár ránk.