A legdivatosabb női cipő 2019 őszére


A naptári ősz nemrég kezdődött, és az első sárga levelek megjelentek a fákon, ami az utolsó felhívást jelenti új cipő vásárlására.

A naptári ősz nemrég kezdődött, és a fákon megjelentek az első sárga levelek, ami azt jelenti utolsó a csengőt új cipő vásárlásához.

Az éves sláger - magas csizma

Egy évvel ezelőtt a bakancson volt egy bejegyzés a bakancsról, amit el is olvashat itt. Még mindig a térdig érő csizma a legdivatosabb, de idén az állati motívumok népszerű mintának bizonyultak. Ha valami kevésbé elegánsra vágysz, akkor ezt talán érdeklődni fog a katonai lábbeli ihlette magas kötött csizmák iránt. Az eredeti változatok, mint például a kék vagy a bordó, felveszik a versenyt a klasszikus őszi színpalettával.

Női cowboy csizma

Ne feledkezzünk meg a cowboycsizmákról sem, minden lehetséges formában. Választhatunk női magas vagy alacsony cowboy csizmát. A színekben visszafogott bézs és barnák jelentek meg, de biztosan meglepődnek a nem hagyományos fémes változatokon. Bátor embereknek kígyóbőr vagy python utánzatát ajánljuk, végre visszatértek a divatvilág kegyelmébe. Könnyedén kombinálhatod őket mindennapi ruhákkal, például farmerrel, de szoknyában is elférnek. Érdemes megjegyezni, hogy a stílus egyik érdekes ötlete lehet borjúhosszú cowboycsizma és lazább ruha.

Modern cipők

Ha valami városiasabbra van szüksége, akkor a modern lehet a tökéletes megoldás tornacipőamelyeket gyakran "csúnya cipő"vagy"apu tornacipő". A fiatalok beleszerettek a kilencvenes évek slágerébe és hírességek. A cipők, a csapdázók és a kosárlabda cipők egyedülálló kombinációja lepi meg találékonyságával. Magas talpuk jellemzi őket, futurisztikus megjelenést kölcsönöznek nekik. Beleszeretsz ezeknek a cipőknek a kényelmébe, és tavasszal is nagy siker lesz, tökéletes az intenzív városi életmódhoz.


Klasszikus csizma

Sok nő a csizmát unalmas, biztonságos stílushoz társítja, amelyet az idős hölgyek viselnek. A kötött csizma barna árnyalatokban még mindig pózol biztonságos klasszikusok. Idén azonban egy kis extravaganciát visznek a ruhatáradba. Érdemes figyelni mindenféle mintára, például a párduc- és kígyóbőrre és egy visszafogottabb csekkre, valamint egy vadászkutyára. Ezenkívül a szőrmével bélelt csizma felmelegíti a lábát a hideg reggeleken. A lehetőségek száma valóban korlátlan, és mindenki talál valamit a pénztárcájának.

Ennyi ajánlattal a stílusától és a költségvetésétől függetlenül meg kell találnia valamit magának.