A legdivatosabb női cipő 2019 őszére

Az őszi naptár nemrég kezdődött, és a fákon megjelentek az első sárga levelek, ami azt jelenti, hogy az utolsó csengő új lábbelik vásárlására.

Éves sláger - magas csizma

Egy évvel ezelőtt volt egy blogbejegyzés a csizmáról, amelyet elolvashat itt. A térdig érő csizma továbbra is a legdivatosabb, ám ebben az évben az állati motívumok népszerű mintának bizonyultak. Ha valami kevésbé elegánsat akar, akkor az talán érdekli a katonai lábbeli ihlette magasan kötött csizma. Az eredeti, kék vagy bordó színű változatok versenyeznek a klasszikus őszi színpalettával.

Női cowboy csizma

Ne felejtsük el a cowboy csizmát, amely minden lehetséges formában megtalálható. Választhat a magas vagy alacsony cowboy csizma között. A színek enyhén bézs és barna színűek, de minden bizonnyal meglepni fogják a nem hagyományos fémes verziók. A bátraknak ajánljuk a kígyóbőr vagy python utánzatát, végül visszatértek a divatvilág kegyelmébe. Könnyedén kombinálhatja azokat a mindennapi ruhákkal, mint például a farmer, de a szoknyákkal is jól megy. Érdemes megjegyezni, hogy a borjú középső cowboy-csizma és a lazább ruha érdekes stílus ötlet lehet.

Modern cipők

Ha valamire városibbra van szüksége, akkor az ideális megoldás modern lesz az Ön számára tornacipő, amelyeket gyakran "csúnya cipő„Vagy”papa tornacipő”. A fiatalok beleszerettek a múlt század 90-es éveiben hírességek. A cipők, a csapdák és a kosárlabda cipők egyedi kombinációja meglepő lesz a leleményességükkel. Megkülönböztetik őket a magas talppal, ami futurisztikus megjelenést kölcsönöz nekik. Szeretni fogja ezeket a cipőket, és ezenkívül tavasszal is nagy slágereket kínál, és kiválóan alkalmas intenzív városi életmódra.


Klasszikus csizma

Sok nő a csizmát az unalmas, biztonságos stílusokkal társítja, amelyeket az idős hölgyek viselnek. A barna színű kötött csizma továbbra is jelen van biztonságos klasszikusok. Ebben az évben azonban kissé extravagánsan hoznak majd ruhádba. Érdemes figyelni mindenféle mintára, mint például a leopárd- és a kígyóbőrre és egy enyhébb rácsra, valamint a pepitka-ra. Ezenkívül a szőrmel bélelt csizma hideg reggelente melegíti a lábad. A lehetőségek száma valóban korlátlan, és mindenki talál valamit a pénztárcájához.

Ilyen számú javaslat esetén keressen magának valamit, stílusától és költségvetésétől függetlenül.