A KeeShoes új érkezési útmutatója januárban


Mint minden hónapban, most is rengeteg új terméket mutattunk be webáruházunkban, amelyek a mindennapokban és az ünnepélyesebb alkalmakkor is működni fognak. Nálunk nem kell választania az ár és a minőség között, mert bebizonyítjuk, hogy mindkét szempont kéz a kézben járhat. Nézze meg, milyen új termékek jelentek meg januárban a KeeShoes üzletben.

Mindenki talál magának valamit

Lenyűgöző, kényelmes sarkú cipőt keresel, amelyet akár nagyobb alkalmakra, akár mindennap az irodába viselhetsz? Vagy esetleg szeretne előre felkészülni a gyerekek közösségére, és aranyos lány- vagy fiúcipő vásárlását tervezi? Érdekelnek a sportcipők, vagy inkább otthon lazítasz az aktív időtöltés helyett? 

Webáruházunkban mindenki talál magának valót! Ebben a hónapban egy csomó újdonság található, amelyek a mindennapi viselethez és az ünnepélyesebb alkalmakhoz is megfelelnek. És ami a legjobb az egészben, hogy nem kell választania az ár és a minőség között, mert ismét bebizonyítottuk, hogy a kettő kéz a kézben járhat.

Adidas férfi röplabda cipő

Férfi röplabda cipőt keresel, ami tökéletes lesz a sportcsarnokba? Ez a modell ehhez a sportághoz készült. A kiváló minőségű gumiból készült, csúszásmentes, tapadó talpú, alacsony, fűzős modell a legigényesebb röplabda-rajongók igényeit is kielégíti.

A sima anyagból készült könnyű, légies felsőrész is felkelti a figyelmünket. Érdekes módon az ilyen cipők gyártása során felhasznált anyagok legalább 50%-a újrahasznosításból származik. Kivételes kényelem és párnázás, miközben gondoskodik a környezetről? Mi érte vagyunk!

Adidas focicipő

Jobban szereted a focit a röplabda helyett? Van valami az Ön számára! Adidas futballcipő a 2023-as tavaszi kollekcióból tökéletesek a teremben való játékhoz. A lenyűgöző, mintás talp kiváló minőségű kopásálló gumiból készült, hogy a legjobb eredményt biztosítsa edzés közben. Ezeket a cipőket nőknek és férfiaknak egyaránt ajánlják.

Nike Revolution gyerekcipő

Ha gyermeke tele van energiával, mindenképpen figyeljen rá Nike Revolution gyerekcipő. Ez a modell tökéletes sportoláshoz és mindennapi tevékenységekhez. A speciálisan kialakított talp biztosítja a gyermekek lábfejeinek megfelelő fejlődését, a könnyű, légies felsőrész pedig egész napos komfortérzetet biztosít. 

A Nike cipői tartós, gumi talppal rendelkeznek, amelyet nagy rugalmasság jellemez. Ha már a rugalmasságról beszélünk, érdemes odafigyelni a cipőfűzőre emlékeztető rugalmas szalagokra is, amelyek - a kiegészítő tépőzáras pánttal együtt - páratlan kényelmet biztosítanak a cipő fel- és levételekor.

Közösségi cipő gyerekeknek

A gyerekek témánál maradva, lehet, hogy már a tökéletes úrvacsorai cipőket keresed. Függetlenül attól, hogy fiúnak vagy lánynak van szüksége úrvacsoracipőre, üzletünkben biztosan megtalálja.

Mit szólsz ökológiai bőrből készült hivatalos fiú cipő? Az ilyen lábbelik mindenképpen helyet érdemelnek minden fiatal úriember gardróbjában! Sok különböző alkalomra használható, amelyek elegáns ruhát igényelnek. 

Ha fia a kényelmes tépőzárat részesíti előnyben, semmi sem veszett el. Az Ön kényelméről gondoskodva mi is bemutattuk kínálatunkat tépőzáras fiúcipő. A termék kiváló minőségű ökológiai bőrből készült. 

Nem feledkeztünk meg a lányok úrvacsorájáról sem. Csak nézd meg ezeket az aranyosakat lányok fehér balerinák cirkóniával. A csatos rögzítés maximális kényelmet, a kerek orr pedig egész napos kényelmet biztosít.

Szandál a poszton

Ha Ön is olyan cipőt keres, amely kiegészíti a stilizációját az úrvacsorához vagy más partikhoz, akkor biztosan felkeltik a figyelmét szandál kényelmes oszlopon. Szívesen karcsúsítod a lábaidat anélkül, hogy égig érő magassarkút kellene felvenned? Ezeket a cipőket csak neked találták ki!

Az oszlopsarok stabilitást biztosít, és egyben garantálja a lábak égig tartó hatását. A vékony csattal ellátott pánt biztosítja a cipő tökéletes illeszkedését a lábfejhez, az arany színű csat pedig kiemeli a stílus ünnepi jellegét.

Szivattyúk a poszton

Olyan cipőre van szüksége, amely sikeresen vizsgázik az irodában? figyelni bőr pumpák egy stabil oszlopon Sergio Leonétól. Ezek a divatos cipők időtállóak és egyben rendkívül kényelmesek. Mindez a szabadalmaztatott "Soft Comfort System"-nek köszönhetően, amelyet a talpbetét gyártása során használtak, hogy maximális kényelmet biztosítson egy hosszú munkanap során.

Kényelmes papucs

Ha a munkában eltöltött sok óra után kedvet kap az otthoni kikapcsolódáshoz, akkor jól jön a kényelmes papucs. Aranyos visszafogott rózsaszín és szürke modell a Befado-tól Biztosan kellemessé teszik az otthon töltött időt.

Ezeknek a papucsoknak a gyártása során különös figyelmet fordítottak használóik kényelmére. Az alkalmazott "Antistress B-System" rendszer az anatómiailag profilozott talpnak és a lábujjak alatti kis görgőnek köszönhetően megnehezíti a tőlük való elválást.