A háborítatlan arányokat keresve. A legjobb cipőmodellek kis lábakhoz


Kicsi lábaid vannak, amelyek aránytalanul néznek ki az alakod többi részéhez képest? Lazíts! Számos bevált trükk segít optikailag meghosszabbítani őket. Mindegyik a lábbeli megfelelő kiválasztásához kapcsolódik. Nézze meg, hogyan lehet egy szempillantás alatt megszabadulni a kicsi lábkomplexumtól, és visszanyerni a zavartalan arányokat.

Bevált trükkök a komplexek megszabadulására

Ha Ön aránytalanul kicsi lábak tulajdonosa vagy tulajdonosa, nem kell komplexusokba esnie. Nincs más dolgod, mint bevált trükkjeink használata, és a lábad egy szempillantás alatt optikailag meghosszabbodik. Az egyetlen dolog, amire szüksége van, az ... megfelelően kiválasztott cipő. 

Kíváncsi vagy, melyik modell a legjobb kis lábhoz? Jó helyen jársz. Kezdjük!

#1 Hegyes orr

Kerülje a kerek vagy szögletes orrú cipőket, amelyek rövidebbé tehetik a lábát. Ehelyett válasszon hegyes orrú cipőket, amelyek többféle stílusban kaphatók. Emiatt számos alkalomra tökéletesek. Napi szinten válasszon hegyes orrú, lapos talpú cipőt, nagyobb kirándulásokhoz pedig válasszon ilyen sarkú cipőt.

Viselje őket öltönyökhöz, jelmezekhez, ruhákhoz és kabátokhoz. Az ünnepi és üzleti gardrób mellett sikeresen viselheti farmerrel vagy nadrággal chino, egy csipetnyi eleganciát adva bármilyen stílusú ruhához alkalmi.

Íme néhány női modell, amelyek segítenek megoldani az aránytalanul kicsi lábak problémáját:

- bézs színű sarkú, szatén felülettel

- bézs színű pumpák egy kényelmes oszlopon

- fekete magas sarkú szandál

- rózsaszín, hegyes balerinák

#2 Monokróm kivitel

Ha a hegyes lábujjak nem tetszenek, választhat monokróm felületet. Csak ügyeljen arra, hogy cipője színe megegyezzen a nadrág vagy harisnya színével. Viseljen fekete pumpát fekete harisnyával és bézs nadrágot bézs nadrággal.

Ennek köszönhetően képes leszel olyan optikai csalódást kelteni, amely segít megbirkózni a lábad és a tested többi része közötti aránytalanság komplexumával. Mindenképpen nézze meg ezeket a modelleket, amelyeket webáruházunkban talál:

- szürke ruha cipő férfiaknak

- női fekete magassarkú pumpák

- női bézs papucs

- ökológiai velúr cowboy csizma

#3 Meztelen lábbeli

Az aránytalanul kicsi lábakkal rendelkező bikaszem olyan hússzínű lábbeli, amely nyitott lábakkal kombinálva egyszerűen őrültnek tűnik. Ráadásul az ilyen cipők nem csak magukat a lábfejet, hanem az egész lábat is meghosszabbítják optikailag, így a WOW hatást keltve.

Nincs más dolgod, mint az arcszínedhez hasonló árnyalatú cipőt választani, és máris elfelejtheted a komplexusaidat. Minden világos, pasztell árnyalat hasonló módon működik. Látod, milyen egyszerű?

Ha meztelen cipőt keres a nagy láb hatásának ellensúlyozására, nézze meg ezeket a modelleket:

- meztelen sarokpumpák

- meztelen sarkú szandál

- bézs színű tornacipő fehér talpon

- női magassarkú csizma

- bézs színű bokacsizma csattal

#4 Keskeny lábak

Stylistjaink másik trükkje, hogy keskeny szárú nadrágot válasszunk, amellyel szemben cipőink végre kiemelkednek és felkeltik a figyelmet. Ez trükk ettől a lábad nagyobbnak tűnik, mint amilyenek valójában, így eléred a kívánt eredményt.

Mint a nadrág szűk farmer a leggings menni fog. Tippek a lábtípusokhoz való cipő kiválasztásához lásd ez a cikk.

Jobb, ha távol marad ezektől a modellektől

Számos cipőmodell létezik, amelyek segítségével még kisebbnek tűnhet a lábad. Hogy figyelmeztessem Önt a hibázástól, összegyűjtöttük őket egy helyre.

Különösen ügyeljen a szögletes és kerek orrú cipőkre, amelyek optikailag lerövidítik a láb hosszát. Ehelyett válasszon hegyes felületű cipőt, amely nagyon közel van a lábfejhez, és még a legapróbb lábakat is hosszabbnak látja.

A nyitott lábakkal kombinált sötét cipők aránytalanul kicsi lábak esetén sem tűnnek túl vonzónak. Kövesse tippünket, és viseljen a bőrtónusához hasonló árnyalatú cipőt a szabad lábakon. 

Kerülje továbbá az elülső díszítéssel és alkalmazásokkal ellátott cipőket. A csatok, masnik és láncok határozottan kontraproduktív megjelenést eredményezhetnek. A szövetségesed nem lesz vastag, nehéz talpú cipő.

Egyes stylistok azt is tanácsolják, hogy ne viseljenek égig érő sarkú cipőt, ami optikailag lerövidítheti a láb hosszát. Cserélje ki őket klasszikus blokksarkúkra vagy kényelmes ékekre.

Tekintse tippjeinket divatkalauzként

Ne feledje, hogy a bemutatott tippek csak olyan tippek, amelyek segítenek megszüntetni a kis lábak és a test többi része közötti aránytalanságokat. Tekintse őket divatjelző táblaként, amely okosan megmutatja az utat a világos aránytalanságok elmosásához. 

A végső cipőválasztásnak azonban az Ön személyes preferenciáitól kell függnie, és tükröznie kell egyéni stílusát.