3 módszer a cipő viselésére és az esésre - mire kell emlékezni ebben a nedves időszakban?


Először is emlékeznünk kell arra, hogy az ember nem csak egy pár cipővel él. Az ősz folyamán akár három pár különböző cipőt is kaphatunk, és ennek köszönhetően egyszerűen jobban fogjuk érezni magunkat. Vásárolhatunk elegáns, hivatalos cipőt, amely tökéletes egy Szent András -partira, alkalmi cipőt és különleges alkalmakra való cipőt, amelyek nagyon kényelmesek és elpusztíthatatlanok.

Először is emlékeznünk kell arra, hogy az ember nem csak egy pár cipővel él. Rendelkezhetünk - és érdemes is - akár három pár különböző cipővel az őszre, aminek köszönhetően jól fogjuk érezni magunkatitt jobb. Vásárolhatunk elegáns, hivatalos cipőt, amely tökéletes egy Szent András -partira, alkalmi cipőt és különleges alkalmakra való cipőt, amelyek nagyon kényelmesek és elpusztíthatatlanok. Mert az ősz csak ilyen - a cipőink gyorsan romolhatnak a tócsák, esős reggelek vagy esős délutánok miatt. Íme öt módja annak, hogy gondoskodjon a lábbelikről minden őszi körülmények között.

1. Vigyázz, hogy a cipőd nedves legyen!

A cipő áztatása nemcsak szerkezetét romboljaitts és egy szezon után dobja ki őket. Az áztatás veszélyt jelent az egészségére, különösen a gyengeség őszi időszakában. Ebben az évszakban érdemes használni a test védelmét kívül és belül. A hosszú séta nedves vagy akár nedves cipőben számos betegséget okozhat. És betegség, elvégre senkinek nem kell boldognak lennie. A nedves cipőt a lehető leghamarabb meg kell szárítani, hogy ne legyen ideje deformálódni. Ez nagyon fontos.

2. Velúr és őszi tócsák?

A velúr nagyon elegáns, de nem igazán illik az őszi időjáráshoz. Az eső gyorsan elpusztíthatja őket, ha beázik - különösen az ilyen típusú cipőket nem érdemes magával vinni hosszú utakra. A velúr, bár egyedi, nem olyan tartós, mint a csúszós szövet, és vízáteresztő. Ha azonban nem kell sokáig kint lenni, érdemes különleges alkalomkor, kirándulni a városba vagy randizni. Ha megnedvesedünk, semmilyen körülmények között ne szárítsuk az ilyen cipőt szárítóval. Ezenkívül tilos őket radiátor alá vagy erős, ragyogó napsütésbe helyezni.

3. A Wellington csizma mindig jó választás

A galoszokról már írtunk ITT, de érdemes megjegyezni, hogy ezek olyan cipők, amelyek szeretik ezt az évszakot. A Wellington csizma nemcsak túrázáshoz vagy erdei sétákhoz tökéletes. Jól fognak dolgozni a városban, a munkahelyen és az iskolába vezető úton is. Vízállóak, és sokféle minta lehetővé teszi számunkra, hogy csak a megfelelő utat válasszukITT tökéletes lábbeli. A Wellington csizmák, mint a velúr vagy a bőr, nem igényelnek előzetes védelmet a nedvesség ellen. Védik a lábat az esőtől és a tócsáktól. Ennek eredményeként egyre többen nyúlnak hozzájuk, dicsérik előnyeiket és különböző színeiket.