3 cipő- és őszi út - mit emlékezzen erre a nedves időszakra?

Mindenekelőtt nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy egyetlen ember sem él. Három pár különböző cipő lehet ősszel - és érdemes megtenni -, aminek köszönhetően szívesen érezzük magunkatitt jobb. Vásárolhatunk elegáns, eredeti cipőket, amelyek tökéletesen alkalmasak például Andrew partijára, mindennapi cipőket és különleges alkalmakra szolgáló cipőket, amelyek nagyon kényelmesek és elpusztíthatatlanok. Mivel az ősz csak ez - a cipőinket gyorsan megsemmisítheti pocsolya, nehéz reggel vagy nehéz délután. Itt áll ötféle módszer, amellyel minden őszi körülmények között gondoskodhat cipőiről.

1. Vigyázzon, hogy a cipője áztassa!

A cipő áztatás nem csak rontja a szerkezetüketittkezét, és azt teszi, hogy egy évad után eldobják. Az áztatás veszélyezteti az egészségét, különösen a gyengeség őszi időszakában. Ebben az évszakban érdemes testének védelmét befelé, de kívülről is használni. A hosszú séta nedves vagy akár nedves cipőben sok betegséget okozhat. És a betegségek nem szükségesek a boldogsághoz. Az átázott cipőt a lehető leghamarabb meg kell szárítani, hogy azok ne deformálódjanak. Ez nagyon fontos.

2. bőr és őszi pocsolya?

Suede nagyon elegáns, de nem igazán felel meg az őszi időjárásnak. Az eső gyorsan megsemmisíti őket, ha nedvessé válik - különösen az ilyen típusú cipőt nem érdemes magával vinni hosszú utakon. A szarvasbőr, bár egyedi, nem olyan tartós, mint a csúszós anyagok, és továbbítja a vizet. Ha azonban nem kell sokáig kint maradnia, akkor érdemes őket különleges alkalomra felállítani, városba menni vagy randizni. Ha megnedvesítjük, akkor semmilyen körülmények között ne szárítsa meg cipőjét hajszárítóval. Tilos a radiátor alá helyezni és a fényes, ragyogó nap alatt.

3. A wellingtons mindig jó választás

A galoszról már írtunk TUde érdemes emlékezni, hogy cipők, amelyek szeretik ezt az évszakot. A galoszák ideálisak nem csak trekking vagy erdei séta közben. Jól működnek a városban, a munkahelyen és az iskolába vezető úton. Vízállóak, és sokféle minta lehetővé teszi számunkra, hogy kiválasszuk a megfelelőtTU tökéletes lábbeli. A galoszákhoz nem szükséges korábbi védelem a nedvesség ellen, mint például a velúr vagy a bőr. Megvédik a lábát az esőtől és a pocsolytól. Ennek eredményeként egyre több ember éri el ezt, és dicséri az előnyeiket és a különböző színeket.