Szürke Viggami cipő lányoknak

18,78 EUR

Amikor a tökéletes cipőt keressük kicsiinknek, olyan terméket szeretnénk választani, amely ötvözi a kényelmet és a vonzó dizájnt. A Viggami gyerekpapucsok tökéletesen megfelelnek ezeknek az elvárásoknak, kényelmes és divatos lábbelit kínálva a lányoknak.

A Viggami gyártó híres a részletekre való odafigyeléséről és a használat kényelméről, ami a lányok szürke cipőinek minden elemében látható. Ezek olyan papucs típusú lábbelik, amelyeket a gyerekek dinamizmusára és az állandó mozgás igényére terveztek. Ezek a papucsok tökéletesek a mindennapi otthoni játékhoz, valamint az óvodába vagy az iskolába.

A szürkének nem kell unalmasnak lennie – elegáns és funkcionális, ugyanakkor nem szennyeződik olyan gyorsan, mint a világosabb színek. Ezek a papucsok strapabíró anyagból készültek, amely könnyen tisztítható és ellenáll a sérüléseknek. Ennek köszönhetően a szülők biztosak lehetnek abban, hogy a cipők hosszú ideig esztétikusak lesznek.

A Viggami lábbelik további előnye a bőr talpbetét, amely megfelelő kényelmet biztosít a gyerekek lábának. A bőr, mint természetes anyag, légáteresztő és jól alkalmazkodik a kis láb egyéni igényeihez, ami kifejezetten plusz, főleg a mindennap sok órát hordott cipők esetében.

A tépőzár ideális megoldás az önállóságot tanuló gyermekek számára. A tépőzáras cipők segítségével a gyerekek gyorsan és egyszerűen, felnőtt segítsége nélkül vehetik fel és vehetik le a papucsokat. Remek edzés a finom motoros készségek és a kézi készségek fejlesztésére is.

A Viggami az esztétikus csomagolásról sem feledkezik meg. A cipőket eredeti csomagolásukban szállítjuk, így ajándékba is adjuk. Ez egy olyan részlet, amelyet minden bizonnyal értékelni fognak a szülők és gondviselők, akik érdekes és praktikus ajándékokat keresnek.

Összefoglalva, a Viggami szürke lánycipői kiváló választás azoknak a szülőknek, akik gondoskodnak gyermekeik lábának kényelméről és egészséges fejlődéséről, és esztétikai és funkcionális megoldásokat keresnek. A kiváló minőségű anyagok, a praktikus rögzítési mód és az időtálló színek kombinációjának köszönhetően ezek a papucsok minden kislány kedvenc lábbelijévé válnak.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Bőr talpbetét
  • Szín: szürke
  • Anyag: szövet
  • szex: lányok
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Gyártó kód: KOKARDKI KALINA-G

Köszönjük megjegyzését.

|