Bőrből készült

A szembőrből készült lábbeli nagyobb nedvességállósággal és különféle szennyeződésekkel rendelkezik. A sima felületet úgy kapja, hogy a bőrt viaszréteggel bevonja, ez lehet matt vagy fényes.

Boltunkban minden évszakra megtalálható bőrbőr cipő. Kínálunk sportcipőt, csizmát, szivattyút, balerint. A lábbeli számos kivitelben és színben kapható, így könnyen megtalálhatja a szükséges cipőt. Kínálunk szembőrcipőt olyan márkákból, mint a Nike, a Caterpillar, a Dr Martens, a Timberland, az Espinto és a Badura.

A minőségre összpontosítunk, cipőinket nagyon gondosan készítjük, válogatott termékeket kínálunk annak érdekében, hogy még a legigényesebb vásárlók elvárásainak is megfelelhessünk, szükség esetén tanácsot tudunk adni.

Hogyan vigyázzon a szembőr lábbelire

A bőrápolás megkezdése előtt a gabonabőrből készült cipőt alaposan meg kell szárítani, lehetőleg előre, hogy kitöltse őket a szabályokkal. Fontos, hogy lassan száradjanak, szárítógép stb. Használata nem ajánlott. A lábbeli alapos tisztítása és szárítása után elegendő a megfelelő paszta felvitele.