Szandál fiú fehérrépa Mazurek 1187 c. Sárga sötétkék

41,95 EUR

Termék: Fiú szandál Rzepy Mazurek 1187 c.yellow sötétkék sárga

A kicsi lábak egészséges fejlődéséről és biztonságáról ismert Mazurek cég bemutatja legújabb slágerét - élénk sárga és sötétkék színekben pompázó fiú tépőzáras szandálokat. Ezek a stílusos és funkcionális lábbelik tökéletes választás egy aktív gyermek számára, nemcsak kényelmet biztosítanak, hanem támogatják a lábfej megfelelő fejlődését is.

A Mazurek 1187 szandálok egyedülálló dizájnjuk miatt a legjobb minőségű természetes bőrből készültek. A cipő belseje is bőrrel van bélelve, így a lábad egész nap lélegzik. Ezenkívül a profilozott bőrbetétek garantálják a tökéletes illeszkedést egy kis láb formájához, így biztosítva a kényelmet és a biztonságot minden kaland során.

A szandál másik előnye a tépőzár, amely a rögzítés részét képezi. Lehetővé teszik a gyermek számára, hogy könnyen és önállóan vegye fel és vegye le a cipőt, ami támogatja önállóságát. A merev sarokpult garantálja a láb stabilitását és megfelelő alátámasztást a kis lábnak.

Az egyik legfontosabb szempont, amelyre a Mazurek összpontosít, a biztonság. A szandál gumitalpa csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek minimálisra csökkentik a csúszás kockázatát, biztosítva a magabiztos lépést különféle felületeken, akár az udvaron játszva, akár a gyerekszobába sétálva.

A Mazurek 1187 szandál érdekes színeinek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a különféle gardróbokhoz - a farmertől a rövidnadrágig. Nemcsak praktikusak, de divatos elemei is lesznek minden fiú tavaszi-nyári stílusának.

Összefoglalva, a Mazurek 1187 c.sárga, sötétkék, sárga tépőzáras fiúszandál egy olyan termék, amely a minőségi kidolgozás, a használat kényelme és a vonzó megjelenés kombinációjának köszönhetően a legigényesebb szülők elvárásainak is megfelel. és a gyerekeiket. A Mazurek lábbeli választásával Ön gyermeke lábának egészséges fejlődésébe fektet be.

  • karakter: hiánya
  • További információ: Merev sarkú számláló Profilozott betét Bőr talpbetét
  • Gyártó kód: 1187
  • Szín: haditengerészet sárga
  • Anyag: Természetes bőr
  • szex: A fiúk
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • A termék súlya egyedi csomagolással: 0.32

Köszönjük megjegyzését.

|
Már meg akartam venni ezt a cipőt a fiamnak. Tegnap az ára 119 PLN, tettem a kosárba. Ma reggel szerettem volna fizetni és megrendelni, és ez egy zooonk. Ára 179 PLN. Micsoda csalás. Mega csalódás. És szerettem volna valamit rendelni magamnak. Nem szép. Lengyelország erről szól. Ps. A véleményem elküldéséhez csillagot kellett írnom. A bolt még egyet sem érdemelt.
|