Anesia Paris Csúszós cipők sárga

A termék nem elérhető ;(

Anesia Paris sárga felhúzható tornacipő – örömteli akcentus a mindennapokhoz

A sárga szín a napot, az örömöt és az energiát szimbolizálja – pontosan ezek tükröződnek az Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakersben, amely kiváló választás azoknak a nőknek, akik a kényelmet és a stílusos hangsúlyokat egyaránt értékelik a mindennapi ruházatban.

A női divatos és kényelmes megoldásokról ismert Anesia Paris gyártó olyan tornacipősort adott ki, amely tökéletesen illeszkedik a városi trendekhez és az alkalmi stílushoz. A kategória, amelybe a tornacipők tartoznak - Női » Női » Cipők - megerősíti, hogy minden nőnek elkötelezettek, akik értékelik a praktikum és a modern dizájn kombinációját.

Ezek a bebújós tornacipők sárga, már-már aranyszínű színükkel hívják fel magukra a figyelmet, mely bármilyen, a legegyszerűbb stílust is felvidít. Minta nélkül, felesleges díszítésektől mentesen illeszkednek a divat világában nagyra értékelt minimalizmusba.

A cipőben használt külső anyag, amely szövet, biztosítja a légáteresztést és a kényelmet a melegebb napokon. A tornacipők kerek orrrésze hosszú távú viselés esetén is komfortot garantál, az anyag rugalmassága pedig megkönnyíti a cipő fel- és levételét.

A szintén szövetből készült talpbetét anyaga biztosítja a megfelelő légáramlást és megakadályozza a láb túlzott izzadását. Sőt, ez a talpbetét puha és kellemes tapintású, ami növeli a kényelemérzetet járás közben.

Az Anesia Paris dizájner tornacipői további előnyt jelentenek a 3 centiméteres platform formájában, amely finoman megemeli a sarkat, nem csak a magasságot növeli, hanem minden lépésnél jobb párnázást is biztosít. Bár a platform nem magas, kellemes megkönnyebbülést nyújt a lábnak, egész nap kényelmes helyzetben tartja.

Ezekben a tornacipőkben az Anesia Paris az egyszerűségre és a funkcionalitásra összpontosított, felhagyva a további funkciókkal, amelyek elvonhatják a figyelmet alapvető előnyeikről. Ennek köszönhetően a tornacipők a gardrób univerzális elemévé válnak, és különféle ruhákhoz passzolnak - a farmertől a nyári ruhákig.

Összefoglalva, az Anesia Paris Yellow Slip-On Sneakers tökéletes választás azoknak a nőknek, akik a mindennapi rohanásban értékelni fogják a kényelmes, divatos lábbeli előnyeit, amelyek karaktert kölcsönöznek bármely öltözéknek. E tornacipők viselésének öröme nem csak divat kérdése, hanem befektetés a mindennapi kényelembe és jó közérzetbe.

  • Talpbetét anyaga: Szövet
  • Magasság: alacsony
  • Sarok / platform magassága (cm): 3.0
  • Az orr: Kerek
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Külső anyag: Szövet
  • Szín: sárga arany
  • További jellemzők: hiánya
  • Sarok / platform magassága: 3.0

Köszönjük megjegyzését.

|