Fekete Riko 683 férfi sportcipő piros

A termék nem elérhető ;(

A Riko sportcipők teljes egészében természetes bőrből készülnek, ami hihetetlen tartósságot és tartós szilárdságot garantál. Ezek a cipők tetszetős felsőrésszel rendelkeznek, amelyet különösen az arculatukkal törődő férfiak kedvelnek. Az ilyen típusú sportcipők nem a legmagasabb áron kaphatók, ezért érdemes odafigyelni rájuk. Egyszerre jellemzik őket elegancia, esztétika és sportos funkcionalitás. Tökéletesek az aktív életmód vezetésére, amely egyre népszerűbb a férfiak körében.


A Riko férfi cipők elsősorban nagyon magas kényelmet és teljes kényelmet biztosítanak. A modernitás és a stílus és a sportos forma ötvözete. Ezek a cipők nagyon könnyűek, így nem okozhatnak problémát a terepen. Fontos előnyük, hogy távol tartják a szelet, esőt, sarat és havat. Ezenkívül csúszásmentes talppal rendelkeznek, amely rugalmas és teljes biztonságot nyújt a felhasználóknak. Érdemes rájuk költeni.

  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Külső anyag: Természetes bőr
  • Domináns minta: minta nélkül
  • Szín: Piros fekete

Köszönjük megjegyzését.

|
Sajnálom, hogy ilyen későn írtam megjegyzést, de jobb későn, mint soha. Természetesen a hozzászólás pozitív !!! A cipők rendkívül kényelmesek, könnyűek és hatékonyak, vonzzák a figyelmet. A tranzakció sikeres volt, gyors szállítás. Ajánlom ezt az ALLEGROWICZA -t !!!