Fekete férfi cipő, megkötve Riko 561 szürke

A termék nem elérhető ;(

Az ajánlat tárgya a neves lengyel RIKO cég női cipői (561-es minta). Ez a rendkívül kényelmes és nagyszerű megjelenésű cipő természetes bőrből készült. Kiváló minőségű anyag, melyben mindig számíthat a tartósságra és a megbízhatóságra. A bőrcipők tökéletesen illeszkednek a lábfejhez, még extrém esetekben is, amikor kicsit kicsinek vagy csípősnek tűnnek. Ez annak köszönhető, hogy a bőr jól nyúlik, és ezért a lábbeli mindig "viselhető".


A bemutatott cipők sportos kivitelben érdekes felsőrésszel rendelkeznek. Fekete színben készült, így bármilyen típusú ruhával jól mutatnak. Univerzálisságuk olyan alapvető előny, amelyet már sok nő értékelt. A cipő kiválóan alkalmas farmerhez, rövidnadrághoz, nadrághoz, de sportos stílusban tervezett szoknyához és ruhához is.


Az aktív életmódot folytató hölgyek, akik a kényelemre és a minőségi kidolgozásra helyezik a hangsúlyt, különösen jól érzik magukat náluk. A cipő megakadályozza a láb túlmelegedését, meleg napokon is jól viselhető. Őszi, esős évszakra is tökéletesek.

  • Szín: szürke fekete
  • Talpbetét anyaga: Természetes bőr
  • Külső anyag: Természetes bőr
  • Domináns minta: minta nélkül

Köszönjük megjegyzését.

|
A tranzakció sikeres volt. Ajánlom.