Neon Ipanema 83078 AG368 Fluor rózsaszín gyerekpapucs

12,68 EUR

Az idei nyár legdivatosabb neon gyerekpapucsa Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink - Kötelező darab egy kis divatos gardróbjában.

A nyár a szabadtéri szórakozás, a vízi kirándulások és a gondtalan kikapcsolódás időszaka. Ahhoz, hogy gyermekeinknek maximális kényelmet és stílust biztosítsunk a nyári kalandok során, érdemes megfelelő lábbelit választani. Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink neon gyerekpapucs a szezon slágere!

Az Ipanemát a vásárlók évek óta elismerik a kényelmes, tartós és stílusos papucsok gyártásáról. A 83078 AG368 Fluorine Pink modell a viselési kényelem és az avantgárd dizájn tökéletes kombinációja. A kiváló minőségű szintetikus anyagból készült speciális ujjrekesznek köszönhetően minden lépésnél stabilitást és biztonságot biztosítanak. Ez döntő fontosságú, különösen a szabadban való játék során, ahol könnyen megcsúszik.

A vastagabb, kopásnak és csúszásnak ellenálló talp egy másik előnye ezeknek a papucsoknak. Nemcsak kényelmessé, de biztonságossá is teszi a lábbelit az uszodában, otthon vagy séták közben. Az erős, rózsaszín csíkok csillámmal egyedi karaktert és fényt kölcsönöznek a cipőknek, amelyek biztosan tetszeni fognak a fiatal divat szerelmeseinek. A fluor rózsaszín intenzív színe kivételesen vonzóvá és könnyen észrevehetővé teszi őket - mind a strandon, mind a városi szórakozás során.

Az Ipanema gyermek neon papucsok nemcsak lábbelik, hanem a gyermekek divatos stílusának elemei is. Minden kis fashionistát különlegesnek varázsolnak, univerzálisságukkal pedig tökéletesen illeszkednek a különféle nyári ruhákba.

A Brazíliában, a jól ismert és elismert Ipanema márka által gyártott termék garantálja a kiváló kidolgozási minőséget és a tartósságot, aminek köszönhetően a papucsok egész nyáron és még tovább is kitartanak. Az anyag, amelyből a cipő készül - gumi - nemcsak tartós, hanem könnyen tisztántartható is.

Legyen ez a nyár tele színekben, szórakozásban és divatban az Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink Neon Gyermekpapuccsal. Ajándékozzon gyermekének olyan ajándékot, amely a funkcionalitást az avantgárd dizájnnal ötvözi. Minden kis hölgy különlegesnek érzi magát az ilyen papucsokban!

  • Gyártó kód: 83078 AG368
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: gumi
  • szex: lányok
  • Csatlakozó típusa: Hiány
  • Csomagolás állapota: Eredeti

Köszönjük megjegyzését.

|
|