Membrán csizma Bartek 47673 kék szürke sötétkék

A termék nem elérhető ;(

Vízálló csizma Bartek 47673

A tél nehéz időszak a szülők számára. A Bartek csizma a legmagasabb minőségű lábbeli gyermekek számára, membránnal felszerelve BRTKtex. A BRTKtex membrán áthatolhatatlan gát az eső, a sár és a hó ellen. Ennek eredményeként a cipő belül mindig száraz marad. A BRTKtex elvezeti a felesleges nedvességet a lábtól, lehetővé téve, hogy lélegezzen edzés közben. A lábak hőmérsékletének beállítása lehetővé teszi a megfelelő mikroklíma, kényelem és higiénia fenntartását. A 47673 membránnal ellátott Bartek csizma természetes bőrből készül, hozzáadott textil anyaggal. A cipő belsejét természetes gyapjúval szigetelték, hogy megvédje a lábát a fagytól. Cipő tépőzárral van felszerelve, ennek köszönhetően gyermeke önállóan is felveheti őket. A gyermek jobb láthatósága érdekében cipőben zreflektorokkal ellátott betéteket használtak.

Bizonyítványuk van "Egészséges láb"


A tökéletes téli csizmáknak gyermekeknek melegnek és vízállónak kell lenniük (hogy ne legyen elég szórakozás a hóban), és ne korlátozzák a mozgást. A Bartek téli csizma, a Sympatex 17671 / 0JB modell a praktikum, a kényelem és a funkcionalitás kombinációja.

Bár a modell lányoknak készült, fekete színben kapható, kis rózsaszín betétekkel és fehér varrásokkal. A fekete praktikus szín - nem lesznek horzsolások vagy karcolások, amelyeket télen nem nehéz megtalálni. A gyermekcipők természetes bőrből és a nedvességtől és az áztatástól védő membránból készülnek, ami extrém körülmények között is jól működik. Kontúros talp, magas, merev sarokpontos, kontúros talpbetét, mindezt azért, hogy a kicsi lábnak a legnagyobb kényelmet nyújtsa bármilyen típusú mozgásban.

A csizma további előnyei a következők: Gyerekek által kedvelt tépőzáras rögzítés, fogantyúk a nyelvben és a felsőrész hátoldalán a könnyű fel- és lehúzás érdekében, a cipő belsejének további felmelegedése. Praktikus, hasznos és szép csizmák egyszerre.

  • Szín: kék szürke haditengerészet
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • További információ: Egészséges láb jele Merev sarkú számláló
  • Anyag: Természetes bőr
  • karakter: hiánya
  • szex: A fiúk Kislányok

Köszönjük megjegyzését.

|
|