Ekobőrből készült

Az ökológiai bőrből készült, divatos cipő finom oszlopán az utóbbi évek igazi slágere! Az ökológiai bőr az állati jogok elleni küzdelem szimbóluma, ami a nőket még nőiesebbé és gyönyörűbbé teszi!

Természetes bőr cipő

Az ökológiai bőr, amelyből a fantasztikus cipőmodellek készülnek, különböző textúrákat és színeket élvezhet. Érintse meg nagyon hasonló a természetes bőrhez, de olcsóbb és könnyebben előállítható. A stílusos velúr cipő varázsa minden stilizációhoz, "udvarias" és növeli annak értékét.

Bőrcsizma

Az ökológiai bőrből készült csizma egy könnyű oszlopon optikailag meghosszabbítja a lábát, és néhány centiméterrel megemeli, de nem okoz fáradtságot a lábak számára. A gyönyörű kötések vagy csatok varázst adnak nekik, és a jól megválasztott hosszúság lehetővé teszi, hogy az év bármelyik szakaszában hordhassák.

Különböző színű szivattyúk az oszlopon elegáns kiegészítők öltönyök, mini, elegáns ruhák vagy ceruza szoknyák, valamint a nadrágok számára. Nagyon javítják a szabad stílus jellegét, enyhén elegáns megjelenést adva.