Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 cipő kék

31,22 EUR
19% olcsóbb
39,02EUR

A Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 kék cipő tökéletes megoldás aktív és energikus gyerekek számára, akik sok időt töltenek a szabadban. Mind a komolyabb eseményekhez, mind a gondtalan vízparti szórakozáshoz ezek a szandálok nem csak kényelmet, de a szükséges védelmet is biztosítják a kis lábfejednek.

A cipők felépítése ökológiai bőr és kiváló minőségű szintetikus anyagok kombinációja, amely garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. Ezenkívül a tépőzáras rögzítés megkönnyíti a gyermek számára a cipő önálló fel- és levételét, helytől és helyzettől függetlenül. Ez biztosítja a lábhoz való egyéni illeszkedést is, ami rendkívül fontos a növekvő gyermekek számára.

A tervezésből ítélve a gyártó minden részletre odafigyelt. A kerek orr az ujjak szabadságát teszi lehetővé, míg a barázdált talp jelentősen javítja a tapadást, ami rendkívül fontos a különböző felületeken való játék során. Ezenkívül a cipő által kínált párnázás minimálisra csökkenti a sérülés kockázatát, és minden lépést puhává és biztonságossá tesz.

Vizuálisan a Kappa Kyoko Jr cipők nagyon vonzóak. A sötétkék színtónusok élénkítő narancssárga betétekkel kombinálva tökéletesen megragadják a tekintetet, és energikus akcentust kölcsönöznek a gyerekek stílusának. Az univerzális dizájnnak köszönhetően a cipő fiúk és lányok számára egyaránt megfelelő, így kiváló ajándék választás.

A Kappa gyártója gondoskodott arról, hogy a cipő ne csak praktikus és kényelmes legyen, hanem biztonságos is legyen a gyermek számára. A kiváló minőségű szintetikus anyag használata lehetővé teszi a láb higiénikus körülmények között tartását, ami fontos az intenzív használat során.

A Kappa Kyoko Jr 260884K 6744 kék cipő nagyszerű választás azoknak a szülőknek, akik olyan szandált keresnek gyermekeiknek, amelyek tökéletesek a mindennapi használatra és a nyári kalandokhoz. Az eredeti csomagolás és a tartós konstrukció garantálja, hogy elégedett leszel a vásárlással. Nem számít, hová viszik őket a kis lábak, ezek a cipők biztonságosan felfedezhetik a világot.

  • karakter: hiánya
  • Gyártó kód: 260884K 6744
  • Csatlakozó típusa: Tépőzár
  • Szín: kék
  • Színárnyalat: haditengerészet
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Anyag: Műanyag
  • szex: fiúk lányok

Köszönjük megjegyzését.

|