Ipanema 83348 AI747 csillogó rózsaszín, pillangós gyermekcsúszdák

12,09 EUR
20% olcsóbb
15,12EUR

Gyermek Butterfly Flip-Flops Ipanema 83348 AI747 Gliter Pink pink egy gyönyörű és kényelmes nyári lábbeli modell a legfiatalabb felhasználóknak, különösen a lányoknak. Az Ipanema cég arról ismert, hogy kiváló minőségű papucsokat gyárt, amelyek a viselési kényelmet a divatos dizájnnal ötvözik, és ezek a papucsok ennek tökéletes példái.

Ezek a bájos papucsok nemcsak praktikusak, hanem vonzó kiegészítői is a nyári ruhatáradnak. Tökéletesek a meleg napokra, biztosítják a lábnak a szükséges szellőzést és könnyedséget. A vastagabb, csúszás- és kopásálló talp minden lépésnél biztonságot nyújt, így ezek a papucsok ideális választássá teszik úszómedencébe, otthon vagy nyári sétákhoz a szabadban.

A kis lábak kényelmét szem előtt tartva tervezték ezeket a papucsokat, amelyek jellegzetes, kiváló minőségű szintetikus anyagból készült orrrekesszel rendelkeznek, amely megkönnyíti a stabil járást. További előnye a gyönyörű dizájn a csillámokkal díszített rózsaszín csíkok és a pillangómintával díszített rózsaszín talpak formájában, amelyek egyedi varázst adnak minden stílusnak.

A Brazíliában, a neves Ipanema cég által gyártott termék garantálja a kiváló kivitelezési minőséget. Olyan lányoknak ajánljuk, akik értékelik a funkcionalitás és a divatos megjelenés kombinációját. Az Ipanema 83348 AI747 Gliter Pink Gyermek pillangós flip-Flops, rózsaszín, tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik olyan lábbelit keresnek gyermekeik számára, amely sok nyári kalandra elkíséri őket, és nem csak a kényelmet, hanem a biztonságot is garantálja minden lépésnél.

Nem rendelkezik hagyományos csattal, ami megkönnyíti a gyors fel- és levételt, valamint az eredeti csomagolás garantálja, hogy a termék tökéletes állapotban jut el a vásárlóhoz. Ha ezeket a papucsokat választja, a kiváló minőség, a kényelem és a divatos dizájn kombinációját választja gyermeke számára.

  • Gyártó kód: 83348 AI747
  • Csatlakozó típusa: Hiány
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Szín: rózsaszín
  • Anyag: gumi
  • szex: lányok

Köszönjük megjegyzését.

|