Ipanema 83348 AI746 LILA Gyermek pillangós csúszdák ibolya

12,68 EUR
20% olcsóbb
15,85EUR

Az Ipanema 83348 AI746 LILAC pillangós gyermekpapucs igazi csemege a kis divat szerelmeseinek, akik értékelik a kényelmet és az eredeti dizájnt egyaránt. Ezek a bájos, sokszínű, káprázatos lila flip-flopok érdekes dizájnjukkal vonzzák a figyelmet, pozitív akcentust kölcsönözve minden gyermekstílusnak.

Ezeknek a szokatlan papucsoknak a gyártója a világhírű és elismert Ipanema cég. Ennek a márkának a jellemzője mindenekelőtt a kényelem, ami különösen fontos a gyermekcipők esetében. Az Ipanema esztétikailag sem okoz csalódást, ezt bizonyítja az AI746 LILAC Gyermek pillangós papucs. A funkcionalitás és a kifejező stílus kombinációja teszi ezeket a cipőket a legigényesebb kis divatosok választásává.

A papucsok Brazíliában készültek, kiváló minőségű gumianyagból, ami garantálja a tartósságukat és a könnyű tisztíthatóságukat. A hagyományos rögzítés hiánya még könnyebbé teszi a cipő gyors fel- és levételét, ami kétségtelen előny az aktív gyerekek számára. A gumi anyag a biztonságot és a viselési kényelmet is biztosítja a csúszásmentes talpnak köszönhetően, melynek tartóssága véd a kopástól. Ezeknek a tulajdonságoknak köszönhetően a papucsok tökéletesek a nyárra - tökéletesek strandra és otthoni játékra egyaránt.

Az Ipanema 83348 AI746 LILAC modell egyediségét a lábbeli talpát díszítő elbűvölő pillangóminta, valamint a csillogó, lila csíkok, csillámmal hangsúlyozzák. Ez tehát olyan lábbeli, amely minden bizonnyal tetszeni fog azoknak a kis divatosoknak, akik nem csak a kényelmet, hanem a divatos, jellegzetes megjelenést is értékelik.

A kifejezetten lányoknak tervezett, pillangó motívumú lila papucsok tökéletesen kiegészítik minden nyári stílust. Legyen szó nyaralási kalandokról vagy mindennapi böngészésről az udvaron, ezek a papucsok minden helyzetben működni fognak, hiszen nemcsak kényelmesek, de vonzó elemei is a gyermeki ruhatárnak.

Kategóriájában az Ipanema Children's Butterfly Flip-Flops a kényelem, a minőség és a divatos dizájn szinonimája, így minden kis hölgy számára tökéletes választás a nyári napokra.

  • Gyártó kód: 83348 AI746
  • Szín: Ibolya
  • Csatlakozó típusa: Hiány
  • Csomagolás állapota: Eredeti
  • Anyag: gumi
  • szex: lányok

Köszönjük megjegyzését.

|